Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy úgy bebaszcsizott a bárban, hogy csak a 3 nap van meg neki, a többi kiesettkristop írta:szerintem ez már kétszer is volt ittFecooo írta:nem akarok felhúzni senkit, de ma hallottam egy nagyon idióta fejtörőt:
egy cowboy vándorolt-vándorolt hű cimborájával (lovával) a vadnyugaton...
egy szombati napon megszállt egy városban. 3 napot töltött el ott és pénteken távozott.
hogy lehet ez?
péntek a lova
Valaki talált erre megoldást?kurdt írta: Pep Londonba készül, hogy Wengerrel tárgyaljon Fabregas leigazolásáról. Előtte azonban magához hívatja Xavit és Iniesta-t és a következőt mondja nekik:
- Gondoltam két, 1-nél nagyobb számra. E két szám nem szükségszerűen különbözik egymástól. Összegük nem éri el a 100-at.
- Xavi, - folytatta - neked csak a két szám szorzatát súgom meg; Andrés, neked csak a két szám összegét.
Pep meg is súgta nekik egyesével, amit meg kellett, majd elutazott Londonba.
Másnap Xavi és Iniesta találkoznak a Ciutat Esportiva Joan Gamperben.
- Nem tudom, melyik az a két szám. - mondta Xavi.
- Gondoltam, hogy nem fogod tudni, melyik az a két szám - válaszolta Iniesta.
- Mostmár tudom, melyik az a két szám. - jelentette ki Xavi.
- Mostmár én is tudom, melyik az a két szám. - kontrázott Iniesta...
Melyik két számra gondolt Pep?
William Lingmessideco írta:Ide teszem fel a kérdést. Ki volt az a játékvezető, aki vezetett vb- és olimpiai döntőt is(Foci természetesen)
Perrerón már szakadokPerrero írta:nem érdekel melyik az, felkapcsolom mind3at.Rinku írta:
Van egy emeletes ház. Te a földszinten állsz és van előtted 3 kapcsoló. A feletted levő házban, az első emeleten van egy lámpa. A 3 kapcsoló közül az egyikkel lehet felkapcsolni a villanyt. Hogy tudod megállapítani, hogy melyik a helyes kapcsoló, ha csak egyszer mehetsz fel megnézni, hogy ég e a villany?
szerk.: Nagyon szemét feladvány, de ezeket ezért szeretjük!alá van aknázvagy búzatábla kellős közepére tart egy ember. Tudja, hogy ha elér a közepéhez, meg fog halni. Miért? - ez a helyes kérdés!
szerintem ez már kétszer is volt ittFecooo írta:nem akarok felhúzni senkit, de ma hallottam egy nagyon idióta fejtörőt:
egy cowboy vándorolt-vándorolt hű cimborájával (lovával) a vadnyugaton...
egy szombati napon megszállt egy városban. 3 napot töltött el ott és pénteken távozott.
hogy lehet ez?
A feladatból nem maradt ki semmi, ennyiből is meg lehet oldani, de már/még nem tudom, hogy hogy.kurdt írta:hú de rég nem volt itt semmi....
na én tegnap hallottam egy ütőset....
kedvetekért (meg a sajátomért) "barçásítottam", iszonyat nehéz:
Pep Londonba készül, hogy Wengerrel tárgyaljon Fabregas leigazolásáról. Előtte azonban magához hívatja Xavit és Iniesta-t és a következőt mondja nekik:
- Gondoltam két, 1-nél nagyobb számra. E két szám nem szükségszerűen különbözik egymástól. Összegük nem éri el a 100-at.
- Xavi, - folytatta - neked csak a két szám szorzatát súgom meg; Andrés, neked csak a két szám összegét.
Pep meg is súgta nekik egyesével, amit meg kellett, majd elutazott Londonba.
Másnap Xavi és Iniesta találkoznak a Ciutat Esportiva Joan Gamperben.
- Nem tudom, melyik az a két szám. - mondta Xavi.
- Gondoltam, hogy nem fogod tudni, melyik az a két szám - válaszolta Iniesta.
- Mostmár tudom, melyik az a két szám. - jelentette ki Xavi.
- Mostmár én is tudom, melyik az a két szám. - kontrázott Iniesta...
Melyik két számra gondolt Pep?
FONTOS: Én nem tudom a megoldást, csak azt hogy egy megoldása van (illetve kettő, hisz két szám kell). Annak h Barçásra írtam nincs köze a megoldáshoz, nekem varázslóval mesélték...
Tökéletes a megoldás!gergo9 írta:Hát van egy egyedi megoldásom
Felkapcsolok egyet várok mondjuk 5percet aztán lekapcsolom, aztán felkapcsolom a következőt felmegyek megnézni mivan:
1. a lámpa ég megvan a kapcsoló
2 a lámpa nem ég
-a körte meleg ezért az első volt az
-a körte hideg ezért az eddig nem használt kapcsoló a megoldás
Tudom a megoldást, de mielőtt megmondom, egy kis nehezítés:Rinku írta: Adok egyet én is:
Van egy emeletes ház. Te a földszinten állsz és van előtted 3 kapcsoló. A feletted levő házban, az első emeleten van egy lámpa. A 3 kapcsoló közül az egyikkel lehet felkapcsolni a villanyt. Hogy tudod megállapítani, hogy melyik a helyes kapcsoló, ha csak egyszer mehetsz fel megnézni, hogy ég e a villany?
szerk.: Nagyon szemét feladvány, de ezeket ezért szeretjük!
Hát van egy egyedi megoldásomRinku írta:
Van egy emeletes ház. Te a földszinten állsz és van előtted 3 kapcsoló. A feletted levő házban, az első emeleten van egy lámpa. A 3 kapcsoló közül az egyikkel lehet felkapcsolni a villanyt. Hogy tudod megállapítani, hogy melyik a helyes kapcsoló, ha csak egyszer mehetsz fel megnézni, hogy ég e a villany?![]()
Is-is és nem maradt ki semmi.Tivornya írta:Ez most a hány éves a kapitány kategória, vagy van megoldása is? Mert ha van megoldás, akkor viszont kimaradt sztem 1-2 infó
Kiugrott egy repülőgépből ejtőernyő nélkül!ElBartimaeus írta:Most találtam egy rejtvényes lapot, egyet megosztok, bár a megfejtés nincs meg hozzá, ezért ha valaki esetleg ismeri, akkor átveheti a "karmesteri posztot".
Egy férfi a úza táblában van. Tudja, hogyha elér a közepéhez, akkor meghal, mégis odamegy.
Egyelőre nincs ötletem, lehet hogy valamilyen hosszabb történetet kell kitalálni, ez esetben már most feladom.
ment a PÜMichaaBee írta:Huh, szerintem nem ugyanarra gondoltunk, de mindenesetre pü-ben (vagy itt sárgával) küldd el, hogy mire gondoltál.kurdt írta:esetlegMichaaBee írta:VAPPAXTIMIH
VAPPAXFIMIS![]()
Huh, szerintem nem ugyanarra gondoltunk, de mindenesetre pü-ben (vagy itt sárgával) küldd el, hogy mire gondoltál.kurdt írta:esetlegMichaaBee írta:VAPPAXTIMIH
VAPPAXFIMIS