A Chelsea akármennyire is ellenszenvesek, el kell ismerni, hogy megérdemelten lettek bajnokok. Idén még látványos focit is játszottak, és ezt Ancelottinak köszönhetik, és persze a hihetetlenül erős keretüknek! Azért 100 rúgott gól fölé menni nem kis teljesítmény, főleg az angol bajnokságban.
Hajdú B. egy mondatát kiemelném: "Ha itt kikapott volna a Chelsea, akkor a MU ugyanúgy megérdemelten lett volna bajnok"
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a MU-nak nem kell szégyenkeznie. Egy hajszállal lett csak jobb a Chelsea és azért azt az időszakot nem sok csapat bírta volna ki, amikor szinte a teljes védősor kidőlt. Ja és mellesleg Ronaldo hiánya fel sem tűnt. Köszönhetően Rooney-nak és szerintem Valenciának. És a végére Nani is egészen bele lendült.
Arsenal: A szokásos. Valamivel tovább bírták, de a vége ugyanaz.

Tottenham vs City: Jobb hogy a Spurs ért oda a végén. Ki nem állhatom a City-t! Lehet, hogy érdekesebb lett volna velük a BL. Több sztár stb... De én a magam részéről kíváncsi vagyok, hogy meddig jut el Redknapp csapata!
És egy külön kategória, a 'Pool: Egyszerűen kilátástalan helyzetben vannak. Pocsék futball, pocsék helyezés és kilátástalan nyár. Kíváncsian várom mi lesz a vége....
A kiesőkről meg annyit, hogy örülök hogy végül a West Ham bent maradt!