2004.11.23. 18:41:45
Ezt most nem értem! Én eddig csak az Italiano, Juventus és a hattrick online focimanager topicba írtam és akkor most itt megjelenik a nevem! rvb hozzászólásánál! Zsoltinak meg annyit üzennék, hogy ha nem látta a meccset, akkor nem tudom, hogy miről beszél! beéget a juve? így tényleg annak tűnik, mert csak az eredményt látják sokan! De a valóság az, hogy a bíró nem adott meg a Juvének egy teljesen jogos büntetőtt (úgy alá rúgtak Ibi alá, hogy szinte már nekem fájt), majd a ellenfél Zalayeta gólt szerzett és már mindenhova kiírták, hogy Reggina Juve 2:2! Erre a Reggina játékosok elkezdtek magyarázni a bírónak, hogy miért nem volt az les! kb 4 perc győzködés a bíró befújta lesnek! Viszont mikor vissza vetítették akkor tisztán volt látható, hogy 1,5 méterel hátrább indult mint a védő! a partjelző mutatta, hogy ő ebben a témában nem kíván állást foglalni! tehát tételezzük fel, hogy a 11-est nem nem úgják be, akkor is ott lett volna ez a SZABÁLYOS gól amit egy semmirekello bíró csak úgy elvesz! Igaz azóta ezt a kis semmirekello bírót eltiltották 5 meccs vezetésétől és a juvénak kellet fizetni 25.000 eurót! Úgyhogy nem annyira éget be a juve, mint ahogy azt sokan gondolták, gondolják! Csak gondoltam leírom! Ja, és rvb: teljesen igazad van, Thuramot ki kellet volna állítani, de sztem az előnyszabály teljesen jogos volt! Szerintem