FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
A két szélsőjükre figyelni kell!
Nagyon gyorsak!
Capel és Navas.
Az egész középpályája erős mondjuk a Sevillanak.
Hajrá Barca meg kell csinálni!
Már nagyon izgulok.
Én mindenképp egy több gólos meccset tippelek. Sokat várok a mini triótól, lehető legjobb kezdő Toure kivételével de ezt már sajnos megszokhattuk. Remélem ha vezetünk is nem állunk vissza, mert akkor megint baj lesz. Milyen problémáim vannak ahhoz először vezetni kell!! De meg lesz!
Hajrá a minidöntőbe!
A srácok nagyon megérdemlik ezt a bajnokságot. Mutassuk meg Sevillában h ki az abszolult "one". A tippem a meccsre : 1-2
Viscaaa barcaaaa(L)
Mesqueunclub
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt
Touré megint a padon, Keita és Busquets a kezdőben...
Nincs mese, nyerni kell! Bojantól gólt várok
Tippem: 3-1-re nyerünk.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rossz előérzetem van a meccsel kapcsolatban, pedig tegnap fordítva volt.
Tippem: 1-0 G.: Bojan
Tegnap más volt a véleményem, de ez az eredmény is tökéletes lenne!
Hajrá!
Igy igaz nyerni kell és nagyon remélem, h nyerni is fogunk. Az egyik legnehezebb "kirándulás" vár ránk Sevillában, valahogy sosem szeretem ha ellenük játszunk, na de remélem, h meglesz a 3 pont.
Ha az első 20-25 percben odafigyelünk és nem kapunk gólt, akkor meg van a meccs.
Tippem: 1-4.
FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025