Barca vs Real
- Charlie
- Öreg Harcos
Igen, ott az a 3név a védelembe 4 posztra, bár én nem veszem emberszámba se a portugált. Kevés szerintem, elférne oda még 1-2 jobb figura szerintem. Nekem addig jó amíg nem erősítitek a védelmet.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
nevetséges ami a neveket illeti mostanság... ha Gerrard oda igazol én nem tudom mi lesz... nagyon nem szeretném.
a többivel egyetértek.
mint védő kikre gondolsz? csak kíváncsiságból. mondjuk tény, hogy az utóbbi pár meccsen kicsit érdekesen játszottak a védőink. de azért ha megnézzük a neveket elég jó a felhozatal. Pepe, Ramos, Albiol stb... mondjuk Maicont nagyon szívesen elnéznék jobb oldalt.csak és kizárólag támadó felfogású (azon belül persze hype-olt!) játékosok Pérez célkeresztjében, pedig épp a védelmük szorulna erősítésre...
ehelyett Gerrard, Di María és Rooney az, akiket le akarnak igazolni, Higuain-t meg elpasszolni... grat
a többivel egyetértek.
semmi értelmét nem látom annak, hogy megérdemli e egy csapat az adott címet, vagy nem. ha a kiírás szerint megnyerte, akkor meg is érdemli!
másként megközelítve, esetleg lehet polemizálni: jó e az a kiírás, szabály-rendszer, ahol a fociban fontos teljesítmény-elemek nem érvényesülnek kellő hangsúlyal?! pl: kettős(oda-vissza)győzelem, rúgott, kapott gólok száma, a sportszerűség mérhető momentumai(sárga,piros lapok) stb...stb...
szóval,nyerhet a Madrid Sp.bajnoki címet jogosan, de mi kétszer elvertük őket és ez sem akármilyen érdem!!
másként megközelítve, esetleg lehet polemizálni: jó e az a kiírás, szabály-rendszer, ahol a fociban fontos teljesítmény-elemek nem érvényesülnek kellő hangsúlyal?! pl: kettős(oda-vissza)győzelem, rúgott, kapott gólok száma, a sportszerűség mérhető momentumai(sárga,piros lapok) stb...stb...
szóval,nyerhet a Madrid Sp.bajnoki címet jogosan, de mi kétszer elvertük őket és ez sem akármilyen érdem!!
Gerrardot ne haragudjon senki,de már minek?
Lefelé megy már ő is... 30éves lesz 30.-án
Még mikor 3-4-5éve szóbahozták A Madriddal akkor hihető volt,de most szerintem kacsa,2 sokkal jobb focistákat tudnának vinni hosszútávra.
Di Maria, én viccnek tartom, mikor itt is szóbajött a röhögés fogott el, főleg 30-40milláért.
Rooney meg láthattuk,hogy CR mellett nem volt ennyire eredményes,úgyhogy felőlem vihetik.
Lefelé megy már ő is... 30éves lesz 30.-án
Még mikor 3-4-5éve szóbahozták A Madriddal akkor hihető volt,de most szerintem kacsa,2 sokkal jobb focistákat tudnának vinni hosszútávra.
Di Maria, én viccnek tartom, mikor itt is szóbajött a röhögés fogott el, főleg 30-40milláért.
Rooney meg láthattuk,hogy CR mellett nem volt ennyire eredményes,úgyhogy felőlem vihetik.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Rooney tud balbekket is játszani, láthattuk 2008-ban mikor a MU-val elődöntőztünk.Fecooo írta:csak és kizárólag támadó felfogású (azon belül hype-olt) játékosok Pérez célkeresztjében, pedig épp a védelmük szorulna erősítésre...
ehelyett Gerrard, Di María és Rooney az, akiket le akarnak igazolni, Higuain-t meg elpasszolni... grat
(kihangsúlyozom, HA IGAZAK a HÍREK!)

Egyébként tényleg érdekes, hogy egyenlőre csak támadókat említenek, pedig az a szekció elvileg jónak mondható a Madridnál.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
csak és kizárólag támadó felfogású (azon belül persze hype-olt!) játékosok Pérez célkeresztjében, pedig épp a védelmük szorulna erősítésre...
az irányítóról a Radio Marca és a The Mirror, a másik angolról a Daily Mirror (ez tuti kamu!)közölt infókat.
az irányítóról a Radio Marca és a The Mirror, a másik angolról a Daily Mirror (ez tuti kamu!)közölt infókat.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.07. 13:36:30-kor.
- miihii
- KHAL
Sztem nem kell különválasztani a csapatot és a szurkolókat ilyen téren.Imperial írta: Viszont az, hogy a madridisták (nem a madridi játékosok, ezt ideje lenne már elkülöníteni) csak azt várják, hogy mikor botlunk, volt két lehetőségük is ellenünk, egyszer sem élt vele a csapatuk, ennek ellenére undorítóan viselkednek, gusztustalan dolgokat vágnak a mi fejünkhöz, mégis milyen alapon? Nem tudom, hogy ők miért gondolják, hogy jobban megérdemelnék ezt a címet, mint mi. Aki pedig olyan dolgokat mond Messiről, és másokról, az pedig csak is ezt gondolhatja...
Az Internek pedig kiemeltem azt a fantasztikus képességét, amivel minket meg tudtak verni. A védelmük a világ legjobbja, a MUét is simán előzi. Vagy te nem így gondolod?
Egyértelmű,h amíg egy csepp esélye van a szeretett csapatnak vmelyik trófea begyűjtésére,addig bizakodik,h meg is fogja nyerni azt.Ha ehhez kell a másik fél botlása is,akkor persze,h azért is fog szorítani.Asszem a többségünk ugyanígy lenne ezel,ha fordítva állnánk a tabellán.Pont,h a vérbeli szurkolók vannak akkor is a csapatukkal,tartanak ki mellettük,amikor épp nem nekik áll a zászló.Ezt értem az alatt,h alább ledivatszurkolóztad a madridista kollegák egy részét.Ráadásul pont azokat,akikről az eddigi kommentjeik alapján nem épp az mondható el,h divatok lennének.(De erről Tim is írt pár sorral lejjebb...

Röviden:
Ha mi leszünk a bajnokok,akkor megérdemelt,mert játékban többet tettünk,mint a többiek és ez eredményekkel párosul.Ha pedig a reál,akkor azért jogos,mert több pontot gyűjtöttek,mint mi a mutatott játék ellenére is.(Bár természetesen ez esetben nagyon húznám a számat,de a számokkal nehéz vitatkozni...Márpedig,ahogy korábban is írtam,egyelőre a (pont)számok döntenek,nem más.)
Szal nem biztos,h úgy gondolják,h jobban megérdemli a reál az aranyat,de ettől függetlenül bíz(hat)nak benne,h fordul a kocka,mert benne van a pakliban.
A gusztustalan dolgok fejünkhöz vágásáról nem nyilatkozom,mert nem tudom mire gondolsz.
Az Interrel kapcsolatban nem a védekezésük szervezettségét vitatom,csak furán hatott,h a reáltól elvitatnád a bajnoki címet,mert kevesebbet tettek le nálunk az asztalra,de az Inter döntője jogos,mert nagyon ügyesen védekeztek.Pedig sztem akár a két elődöntő,akár az idei 4 meccsünk alapján sem tettek többet játékban nálunk.Annak ellenére sem,h megvertek minket,mert annak a meccsnek elég érdekes körülményei voltak.
Nah,mindegy,nem célom vitatkozni se veled,se mással,így inkább ellapozok a kérdésről.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
szerintem egy madridista sem gondolja, hogy a Real jobban megérdemelné a bajnoki címet. nekem pl már a Mallorca ellen annyi sem jutott, hogy örüljek a góloknak, mert nincs miért. De ha bajnokságot nyernek mégis, amit nem fognak erre most teszem le az összes pénzem, akkor nem fog senki a kardjába dölni hogy affene, bajnok lett a kedvenc csapatom, pedig a Barca jobban megérdemelte volna.
az meg hogyha valaki nem volt igazolt focista, és nem szólhat egy szót sem, baromság. ennyi erővel ha épitettek neked egy olyan házat, ami 1 nap után összeomlik, meg alapból inkább hasonlit egy zsákra, akkor te nem mondhatnál semmit, mert neked gőzöd sincs erröl a szakmárol. a magyar "foci" már annyira semmi, hogy egy 2 éves is megmondja milyen sz.r, nem kell ehhez szakértelem.
ja és a magyar korosztályos csapatokrol ne is beszéljünk inkább, mert az még nagyobb semmi mint a felnött foci.
az meg hogyha valaki nem volt igazolt focista, és nem szólhat egy szót sem, baromság. ennyi erővel ha épitettek neked egy olyan házat, ami 1 nap után összeomlik, meg alapból inkább hasonlit egy zsákra, akkor te nem mondhatnál semmit, mert neked gőzöd sincs erröl a szakmárol. a magyar "foci" már annyira semmi, hogy egy 2 éves is megmondja milyen sz.r, nem kell ehhez szakértelem.
ja és a magyar korosztályos csapatokrol ne is beszéljünk inkább, mert az még nagyobb semmi mint a felnött foci.
Teljesen félreérted. Nem a játékosokról beszéltem, hanem a szurkolóikról. A játékosoknak mindig hajtaniuk kell, 10-0-nál egy barátságos meccsen is elvárom a vesztésre álló csapattól hogy sprintelje szét az agyát, mert aki kiáll a pályára az igenis próbáljon meg alkotni. Ezért nem tudom értékelni többek között Ibra játékát sem. Viszont az, hogy a madridisták (nem a madridi játékosok, ezt ideje lenne már elkülöníteni) csak azt várják, hogy mikor botlunk, volt két lehetőségük is ellenünk, egyszer sem élt vele a csapatuk, ennek ellenére undorítóan viselkednek, gusztustalan dolgokat vágnak a mi fejünkhöz, mégis milyen alapon? Nem tudom, hogy ők miért gondolják, hogy jobban megérdemelnék ezt a címet, mint mi. Aki pedig olyan dolgokat mond Messiről, és másokról, az pedig csak is ezt gondolhatja...
Az Internek pedig kiemeltem azt a fantasztikus képességét, amivel minket meg tudtak verni. A védelmük a világ legjobbja, a MUét is simán előzi. Vagy te nem így gondolod?
- miihii
- KHAL
Igen sajátosan közelíted meg a dolgokat,azt meg kell hagyniImperial írta:...

Elég furának tűnik számomra az,h a reáltól elvitatnád az esetleges bajnoki cím jogosságát,mert korántsem játszottak lenyűgözően,de az Inter továbbjutása megérdemelt,mert taktikusan játszottak és elképesztően védekeztek

Ezt a telhetetlenség dolgot is igen érdekesnek tartom.
Gondolom követted a tabellát a szezon során,így láthattad,h igen szorosan alakul az idény.Mondj egy olyan csapatot,amely feladná a bajnoki címet,amíg van matematikai esélye!Vagy akár egy olyat,akik egy pont mínuszban jópár fordulóval a vége előtt arra gondolna,h "Ejj,hagyjuk a francba!Idén ők szebben játszottak,nyerjék csak meg.Mi meg jól elleszünk a második hellyel,amit majd a befektetők is simán megértenek."

Valóban telhetetlenség az,h nüansznyi hátrányból akar valamelyik csapat fordítani a pontvadászatban!?Az igaz,h oda-vissza ütöttük őket,de a LLiga többi csapata ellen több pontot szereztek sajna.És egyelőre még nem zsűri dönt az elsőségről,hanem a pontszámok.És ameddig lesznek kiélezett versenyfutások az aranyéremért,addig sok ilyen telhetetlen csapat lesz

Szépen levezetted a pályafutásodat,ehhez egy-két gondolat.
Az NB2 (de akár az első osztály) leminősítéséhez nem hinném,h elengedhetetlen x évet lehúzni ezen a szinten.A focit lehet értékelni a látottak alapján is.Ezen látottak alapján "divat" lehúzni a magyar labdarugdosást és sztem teljesen jogosak a kritikák.Ettől,h ezt állítja valaki is (márpedig rengetegen vannak így vele,h nem jön be amit lát foci címen itthon...) még nyugodtan nevezhető szurkolónak.Több értelemben is:egyrészt,mert mondjuk BARCA v bármely más csapatnak szurkol,másrészt biztosra veszem,h mindannyian annak is szurkolunk,h elkezdjünk elindulni valami bíztató irányban a honi futballban.
Nem személyeskedni,megsérteni akarlak,de annyit még muszáj hozzátennem,h jól döntöttél,amikor inkább tanultál foci helyett.Ilyen hozzáállással,h minek hajtanak a bajnoki címre,amikor meg sem érdemlik,nem biztos,h kedvenc lettél volna az öltözőben.Mondjuk egy olyan szituban,h játszanál a magyar "reálban" és üldöznétek a "BARCÁT",erre te elkezdenéd hirdetni az igét,h áááá,ne akarjuk má' azt az aranyat,hisz' ők jobbak,nyerjék csak meg!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Hát ez csúnyán mellé mentfir3bird írta: ..Neked meg fir3bird szerintem valami terápia kellene, 1070 hozzászólásod van ellenszurkolóként itt, beleolvasgattam a hszeidbe, állításod szerint nem provokálni akarsz, tehát már az igazat is sem vállalod, szóval valóban: nem lehet veled elbeszélgetni normálisan, hiszen nyilvánvalóan nem vagy az...

Többször mondtam már,de az a helyzet hogy a rendszeresen itt fórumozó Madridista kollégáktól csak nagyon ritkán kell törölni hozzászólást.
Sokkal több probléma van a frissen regisztrált elvakult Barca szurkerekkel.
Mint pld. vkinga/krokodil22/kunigunda(?)..Én személy szerint szívesen olvasom a véleményüket egy-egy meccs,vagy igazolás kapcsán,még ha nem is értek vele egyet. És szerintem többen is így vannak vele. A nézeteltérésből fakadó vitákkal sincs gond általában normális keretek közt folynak. Úgyhogy szerintem hülyeség ez a "mit keresnek Madridisták egy Barcelona fórumon" mentalitás.

Annak ellenére, hogy korosabb vagy nálam tisztelettudóbb nem az lejött egyből. Ronaldonak elismerem a képességeit, a világ második legjobbja. Szakmai szemmel legalábbis nekem annyi.cantera írta:fáról ugrálunk le banánért? ez jó![]()
nem akarok sokat itt lenni, és feltartani téged kedves Imperial...
OFF Az meg hogy te az NB2-őt nem tartod semmire, az szerintem téged minősít, hogy szurkolónak tartod magad és beálltál azoknak a sorába, akik divat szinten osztják le a magyar focit. Ezeknek az embereknek 99%-a még sosem volt megyeinél magasabb szintű igazolt játékos. Akkor mégis mi alapján mondtok ítéletet afelett, hogy ki mennyit dolgozik vagy dolgozott ahhoz hogy az NB2-ben vagy NB1/B-ben játsszon? Évekig jártam a Loki korosztályos csapatait nem egye emberrel egyetemben, minden edzésen kint voltam. Több barátom is elismert, válogatott focista lett. Nekem 2 bokaszalag-szakadás miatt ennyi jutott, ennyi maradt. Volt még esély többre, de a bizonytalan helyett a továbbtanulást választottam. Profi már sosem lehettem, de választhattam alkalmi NB1/B vagy állandó játék az NB2-ben, a feljutás esélyével. Utóbbit választottam, a pénz nem érdekel, inkább a játék akkor már. Ennek ellenére azt a kemény munkát senki sem veheti el tőlem, és ezt egy kívülálló el sem tudja képzelni. OFF
Ibrával kapcsolatban olvastam a hülyeségeket én is, nem reagáltam rájuk, nem az én szokásom mindenkit betámadni apróságokért...
Ebben az évben pedig szerintem mi érdemeljük az első helyet, ti pedig a másodikat. Az Inter jól játszott ellenünk, taktikailag is felülmúltak minket, a védelmük pedig elképesztőt teljesített, megérdemelten jutott tovább. Aki le tud győzni minket 2 meccs alapján, annak mindenképp elismerem a képességeit, ti nem tartoztok ebbe a csoportba, szerintem nem véletlenül. Ebben az évben amúgy 3 csapatot tartottam esélyesnek a címre, a Barcát, a Chelseat és a Bayernt, de a Bayernt csak később, a Juventus elleni meccstől, de a BL-ben bári is nyer, megérdemelten nyer.(Habár a Bordeaux-t nem szívesen láttam volna ott)
Nem hinném, hogy ez hogy most kiestünk vagy ti kiestetek olyan sokat vonna le a csapat addigi megítélésének értékéből. A Barca és a Madrid is túl volt kicsit favorizálva, főleg a saját közegében, emiatt nagyobb csalódást keltett a kiesésük.
A telhetetlenséget pedig arra írtam, hogy két Clásicó-bukó és korántsem lenyűgöző játék után nem érnétek be egy második hellyel, nektek az már nagy csalódás lenne. Hát ti tudjátok...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Pérezről jut eszembe, nem semmi hogy felkérték a Goal 2-re, ahog a nagy Di Stéfanót is.
Nem illik nevetni én még most láttam a filmet először, de asszem nem lesz a kedvencem, ki lehet találni miért. 

- Hunter91
- Capitá del Barça
Kiváncsi leszek,hogy mennyire fogja bírni Murinnyót Perez papa.
Egy év után úgyis lapátra kerül. Nem hiába egy edzőtemető a Madrid.
A "Special One" nem hiszem hogy sokáig fogja bírni,hogy az ő szava semmit nem ér.
Idén is az volt igazolás terén amit Florentino mondott.
Ha jót akarna a Reál magának,akkor megvárná míg összeszokik a csapat az edzővel együtt.
Hétvégén nyerni kell és nincs kifogás!!!
Iniesta sérülésével meg vagyunk lőve, Xavi sincs 100%-os állapotban, lehet Piqué is hiányozni fog a védelemből. Ezek azok a tényezők amelyek parázs mérkőzéssé varázsolják majd a rangadót. A Sevillát nem szabad lenézni,de csak a győzelem az elfogadható.
Visca el Barca i visca Catalunya!!!!

Egy év után úgyis lapátra kerül. Nem hiába egy edzőtemető a Madrid.
A "Special One" nem hiszem hogy sokáig fogja bírni,hogy az ő szava semmit nem ér.
Idén is az volt igazolás terén amit Florentino mondott.
Ha jót akarna a Reál magának,akkor megvárná míg összeszokik a csapat az edzővel együtt.

Hétvégén nyerni kell és nincs kifogás!!!
Iniesta sérülésével meg vagyunk lőve, Xavi sincs 100%-os állapotban, lehet Piqué is hiányozni fog a védelemből. Ezek azok a tényezők amelyek parázs mérkőzéssé varázsolják majd a rangadót. A Sevillát nem szabad lenézni,de csak a győzelem az elfogadható.
Visca el Barca i visca Catalunya!!!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Különben sem értem miért lenne baj az ha a másik csapatot emlegetjük? Mindkét csapat figyel a másikra, hiába mondják hogy csak magukra figyelnek, azért nézik a tabellát is...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Azért az ember sűrűbben foglalkozik azzal aki előtte van, mint azzal aki mögötte.
Érthető.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Sziasztok.Nemtudom amúgy, Ti hogy vagytok vele, de én akárhányszor átnézek a Madridistára, elolvasni hogy mit nyilatkoztak a Real játékosok a meccs után, mindig szembetűnik, hogy minden playa, illetve Valdano és Pellegrini nyilatkozatában szót kap a Barcelona. Ezek most tényleg csak velünk foglalkoznak, vagy mivan? Amikor itt olvasom a Barca játékosok nyilatkozatait, mindig csak a meccs elemzésével és azzal foglalkoznak, hogy milyen állapotban vannak. De a Realról alig-alig esik szó.
Csak erre reagálnék, mint hírszerk a Madridistán.
A helyzet az, hogy ezeket minden alkalommal újságírók teszik fel.
Így kell elképzelni:
Mit gondol? Botlani fog a Barcelona?
Reméljük, hogy botlani fog a Barcelona, mivel nem saját magunktól függünk.
Nyert a Barcelona. Ön szerint a Sevilla ellen eldőlhet a bajnoki cím sorsa?
Meg kell nyernünk a meccseinket. A Sevilla jó formában van, küzdenek a BL helyért. Mi csak reménykedhetünk, hogy a Barcelona hibázik, mi pedig megnyerjük a hátralévő két meccset.
Egyébként ugyanannyit kérdezik a Barcásokat is a Real-ról, olvasgatom mindkét tábor interjúit, ugyanennyi szó esik mindkét esetben a másikról. Egyszerűen megkérdezik őket, mert fej-fej mellett haladnak, és ezt lehet eladni.

Szerintem ne úgy fogd fel, hogy a Realosok állandóan a Barcáról beszélnek. pl egy tegnap előtti eset: Iniesta is a Realról beszélt, előtte Xavi, stb. stb.
Nincs olyan Barca interjú, amiben ne lenne Realról szó, ahogy fordítva sem.
Üdv

-
- Entrenador del Barça
Mi vagyunk elöl., hónapok óta gyakorlatilag 1 pont van köztünk,ez frusztráló lehet mert sorra nyerik a meccseiket de muszáj figyelniük ránk, foglalkozniuk velünk mert ha mi nem hibázunk akkor ők sem tudnak mit tenni. Ha mi lennénk mögöttük valószinüleg több szó esne róluk a mi játékosaink nyilatkozataiban is. Engem ez egyáltalán nem zavar.Nemtudom amúgy, Ti hogy vagytok vele, de én akárhányszor átnézek a Madridistára, elolvasni hogy mit nyilatkoztak a Real játékosok a meccs után, mindig szembetűnik, hogy minden playa, illetve Valdano és Pellegrini nyilatkozatában szót kap a Barcelona. Ezek most tényleg csak velünk foglalkoznak, vagy mivan? Amikor itt olvasom a Barca játékosok nyilatkozatait, mindig csak a meccs elemzésével és azzal foglalkoznak, hogy milyen állapotban vannak. De a Realról alig-alig esik szó.
Miért jó az nekünk ha butaságokat beszélünk? Ketten 51 gólt rúgtak. a maradék 45 alkalommal hogy került a hálóba a labda?Lehet, hogy a Barca Messi-függő, de a Realban nincs olyan játékos CR és Higu kivételével, aki képes a gólszerzésre.
Lehet, hogy a Barca Messi-függő, de a Realban nincs olyan játékos CR és Higu kivételével, aki képes a gólszerzésre.
A Real egyébként Barca-függő is, fele ennyi küzdeni akarás lenne bennük a győzelmi kényszer nélkül. Nagyobb a nyomás rajtuk, mint rajtunk.Mihu írta:De a Realról alig-alig esik szó.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcb4ever 2010.05.07. 07:26:16-kor.
Més que un club.
- Mihu
- Director del Fútbol
Nemtudom amúgy, Ti hogy vagytok vele, de én akárhányszor átnézek a Madridistára, elolvasni hogy mit nyilatkoztak a Real játékosok a meccs után, mindig szembetűnik, hogy minden playa, illetve Valdano és Pellegrini nyilatkozatában szót kap a Barcelona. Ezek most tényleg csak velünk foglalkoznak, vagy mivan? Amikor itt olvasom a Barca játékosok nyilatkozatait, mindig csak a meccs elemzésével és azzal foglalkoznak, hogy milyen állapotban vannak. De a Realról alig-alig esik szó.

- Charlie
- Öreg Harcos
Ez a gyökér ne velünk foglalkozzon már. Nincs függőség, hogyne. Elég nagy hiány Nekünk Iniesta, érezni is a játékon.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
jólvan, ezek szerint olvasni sem tudsz.Imperial írta:Szerintem a barcásoknak sincs helye ott, lehet hogy egyik oldalnak sem célja a szándékos provokáció, de a jelenlétük sokak szemében úgyis azt jelenti, és ezt ők is felfoghatnák.
Neked meg fir3bird szerintem valami terápia kellene, 1070 hozzászólásod van ellenszurkolóként itt, beleolvasgattam a hszeidbe, állításod szerint nem provokálni akarsz, tehát már az igazat is sem vállalod, szóval valóban: nem lehet veled elbeszélgetni normálisan, hiszen nyilvánvalóan nem vagy az...

miért ne vállalnám az igazat? biztos voltak olyan hozzászólásaim, amik esetlegesen vitába fulladtak, de sose volt a provokálás a célom. de mindegy, hagyjál már békén, ne hogy már neked kelljen magyarázkodnom.
az meg, hogy nem normálisnak és ostobának neveztél az egyenesen no comment.