Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
zsulter írta:Barca_10 írta:Én pedig nem is igazolnék balszélsőt.Ibrának még bizalmat szavaznék a felkészülési meccseken és a bajnokságban 5-6 meccs erejéig de ha ott sem találná meg a formáját,nálam Bojan lenne a kezdő,Pedro a balszélen Messi pedig a jobbszélen,esetleg középen.Kell Bojannak is a játéklehetőség,mert 2007/2008-ban mindenki szupertehetségnek tartotta,és nem kéne elfecsérelni.Ha pedig jönne Fabregas és Villa akkor én ebben a formációban látnám legszívesebben a csapatot:
-----------Valdés-----------
Alves----Puyol---Piqué--Abidal
------------Touré----------------
Fabregas---Xavi-----Iniesta---
-------------Messi----------------
----------Villa-----Bojan/Pedro/Ibra
Mi a véleményetek erről a csapatról?
Nem hiszem, hogy az UEFA vagy a FIFA engedné nekünk, hogy 12 emberből álljon a kezdőnk
Nem hiszem, hogy az UEFA vagy a FIFA engedné nekünk, hogy 12 emberből álljon a kezdőnkBarca_10 írta:Én pedig nem is igazolnék balszélsőt.Ibrának még bizalmat szavaznék a felkészülési meccseken és a bajnokságban 5-6 meccs erejéig de ha ott sem találná meg a formáját,nálam Bojan lenne a kezdő,Pedro a balszélen Messi pedig a jobbszélen,esetleg középen.Kell Bojannak is a játéklehetőség,mert 2007/2008-ban mindenki szupertehetségnek tartotta,és nem kéne elfecsérelni.Ha pedig jönne Fabregas és Villa akkor én ebben a formációban látnám legszívesebben a csapatot:
-----------Valdés-----------
Alves----Puyol---Piqué--Abidal
------------Touré----------------
Fabregas---Xavi-----Iniesta---
-------------Messi----------------
----------Villa-----Bojan/Pedro/Ibra
Mi a véleményetek erről a csapatról?
Nem tudom mit eszel annyira rajta,az Arsenal-ban mutatott játéka (nem 1-2 meccs alapján,hanem az egész idényben mutatott) alapján nem üti meg a Barca szintet,az meg hogy a válogatottban és a Zenitben milyen volt már nem mérvadó. Nálam Villa,Silva,Ribery,Mata is elötte van sorban,de még di Maria-n és Luis Suarez-en is elgondolkoznék,mert ők még fiatalok,sokat fognak fejlődni,Asrha meg már csak max. visszafelé. Én igy látom,nyilván van aki egyetért velem és van aki nemsamy85 írta:az lenne a legkirályabb ha Arshavint megvennénk az arseneltól! néla jobb szélsőt a piacon nem talál a Barca! legalábbis ami a játékát illeti!
szerintem elég feltűnően nem azoknak volt címezve akik nem vágták mi van.....Sanama írta:Én kérek elnézést,hogy egy labdarúgó topikban a focista jut eszembe,bocs...kurdt írta:besz*rok....![]()
![]()
![]()
A. YoungAngus Young (AC/DC)
szakadok azon ami itt megy, királyság
Én kérek elnézést,hogy egy labdarúgó topikban a focista jut eszembe,bocs...kurdt írta:besz*rok....![]()
![]()
![]()
A. YoungAngus Young (AC/DC)
szakadok azon ami itt megy, királyság
Az érvelésed ésszerű, én a befejező csatárra tenném le a voksom, mert a bal támadó pozícióban is nagyon fontos a gólszerzés. Amiben reménykedek az az, hogy az új igazolással nem kap majd lényegesen kevesebb játékpercet a két fiatal titánunk, Pedro és Bojan.Attika 25 írta: Az nagy butaság lenne,mert mindketten szélsők,s egyikük sem tudna középen játszani,de erre nincs is esély szerintem sem. Igazából azt kell eldöntetnünk,hogy mi a fontosabb a bal szélsővel kapcsolatban,az hogy Ibra-nak legyen helyettese ha ugy alakul (akkor jönne Villa) vagy pedig az hogy a középpályára legyen egy alternativa Xavi-nak vagy Ini-nek,ekkor jöhet Silva,aki eljátszik a szélen is,de ha sérülés vagy eltiltás van akkor behúzódhat középre is,s ott is képes plusszt adni a csapatnak. Szerintem "csak" egy nagy ágyú fog érkezni a nyáron,tehát a Silva-Ribery-Mata-Villa-Fabregas ötösből csak egy fog jönni. Még azt tudnám elképzelni,hogy jönne a szélre egy kisebb név (di Maria,A.Young,Luis Suarez) s akkor középre jönne a "nagy" név,mondjuk Cesc vagy Silva. Azt is tartom,hogy a Valencia nem fogja az összes ászt kiárusitani,tehát a Villa-Silva-Mata hármasból max. egy fog távozni.
Nem hiszem, hogy bármilyen elnökség is legyen, Pep tudta nélkül hozna ide valakit. Biztos hogy lesz egyeztetés az edzővel, hogy ki jöjjön a csapatba. Kampányolni persze lehet nevekkel, de korántsem biztos, hogy a jelölt jönni is fog, gondoljunk csak vissza Laporta kampányára.Guardiola írta:Nehéz megtippelni kik érkeznek a nyáron mert az idei átigazolás kapcsán kulcsszerepet kap a közelgő elnökválasztás. Biztosak lehetünk benne, hogy az itt is leggyakrabban elhangzó nevekkel is fog kampányolni néhány jelölt. Így Ribery, Silva, Matta, Fabregas stb.
Még két mérkőzés van hátra a szezonból, utána gondolom elkezdődik az aktív kampány már nevekkel, érdemes lesz figyelni, hogy az esélyesek kiket "ígérnek". Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a Laporta féle vezetés még a választás előtt tető alá hoz egy két igazolás éppen azért, hogy elejét vegye a névpuffoktatásnak.
Nem feltétlenül. Megvesszük 14-ért, lehoz kölcsönben valahol egy jó szezont, máris 6-7 millával többel számítható bele egy késöbbi esetleges bizniszbe.gygerike írta:Nem tartóm vszinűnek hogy azért igazoltuk hogy oda adjuk valakiért. Akkor már nem egyszerűbb a pénzt oda adni amiért vettük ?:D
Nem hiszem h közel 15 millát kiadnánk egy cserealapra.....lui1698 írta:Szerintem a Villa-bizniszbe akarták bevenni tavaly, csak milvel a Valencia nem adta a spanyolt valamit kezdeni kellett vele. Így ment kölcsönbe.
Akkor miért nem ment Eto'oval az Interbe?lui1698 írta:Szerintem a Villa-bizniszbe akarták bevenni tavaly, csak milvel a Valencia nem adta a spanyolt valamit kezdeni kellett vele. Így ment kölcsönbe.
Szerintem a srác vmiféle cserealapnak lehetett igazolva-na persze ha extra képességeket mutatott volna, nyilván már itt lenne.istyke6 írta:En csak azt nem ertem, hogy ha Pep iderendelte Keirrisont (nem tudom helyesen a nevet) , akkor egy ev utan, miert kell megvalni tole, ha meg nem is lattuk Barca mezben 2 lepest megtenni ?
Azért mert értelmetlen volt idehozni...istyke6 írta:En csak azt nem ertem, hogy ha Pep iderendelte Keirrisont (nem tudom helyesen a nevet) , akkor egy ev utan, miert kell megvalni tole, ha meg nem is lattuk Barca mezben 2 lepest megtenni ?
Szerintem meg Keirrisont belevehetnénk a bizniszbe-vagy akár Hlebet is.lui1698 írta:Remélem, hogy csak pénzt adunk érte és játékjogot nem. Főleg Bojan-ét ne!LM10 írta:A SPORT szerint a Valenciának csap készpénz kell Villáért cserébe(várható volt). És azt is írják, hogy ha minden sikeresen halad, akkor május 10 után bejelenthetik az igazolást.