Vkinga back........kunigunda írta:
Tudom, hogy kapott már ki a Barca, hogy Messi játszott. Sajnos azokon a meccseken vagy a kapus kivédte a szemét, vagy nem sikerült a kaput eltalálni. Sokkal jobb a Barca vele, mint nélküle. Gondoljunk pl: a Sevilla elleni királykupára. Ő is ember, nem gép. Főleg ősszel volt több olyan meccse, mikor nem sikerült sok gólt lőnie. Október, November hónapban. A sok kritika miatt. Igaz CR-re is az, hogy volt, mikor játszott, mégis kikapott a csapat. CR sokat segít a Madridnak. A hétvégén Messiékre komoly feladat vár. A Sevilla hajtani fog, azt gondolom, hogy úgy, mint a királykupán.
Barca vs Real
-
- Director del Fútbol
Tudom, hogy kapott már ki a Barca, hogy Messi játszott. Sajnos azokon a meccseken vagy a kapus kivédte a szemét, vagy nem sikerült a kaput eltalálni. Sokkal jobb a Barca vele, mint nélküle. Gondoljunk pl: a Sevilla elleni királykupára. Ő is ember, nem gép. Főleg ősszel volt több olyan meccse, mikor nem sikerült sok gólt lőnie. Október, November hónapban. A sok kritika miatt. Igaz CR-re is az, hogy volt, mikor játszott, mégis kikapott a csapat. CR sokat segít a Madridnak. A hétvégén Messiékre komoly feladat vár. A Sevilla hajtani fog, azt gondolom, hogy úgy, mint a királykupán.Lionel85 írta:Tény, hogy kell Messi játéka a Barçának, mert jobban megy vele a szekér, de amikor nem játszott, akkor is tudtunk nyerni. Szóval nem létszükséglet nekünk, de természetesen fényévekkel jobb a csapat vele, mint nélküle. De a három pontok így is jönnek. Ja és a véglet másik pontja: Messivel is kapott már ki a Barcelona.kunigunda írta:Egyáltalán nem kap nagyobb védelmet Messi, és ugyanúgy leírják, ha nem sikerül neki egy meccs. Ne aggódj, rengeteg kritikát kap a srác, ha nem játszik jól. Ha nem rúg gólt, akkor is kell, hogy a pályán legyen. Mallorcán is be kellett vinni Xavit és Messit. Nem hiszem, hogy előrébb lenne a Barca. Xavi és Messi a Barca húzóemberei. Nélkülük sehol se lennének.
persze,de ezt én ráírom a spanyol liga számlájára ha nem haragszol,azzal együtt,hogy ronaldo nélkül nyert a real valenciában. a bl az igazi erőmérő. ott akadna a rendszer messi nélkül(sztem),mondjuk nálunk ronaldoval is akad.Lionel85 írta:Tény, hogy kell Messi játéka a Barçának, mert jobban megy vele a szekér, de amikor nem játszott, akkor is tudtunk nyerni. Szóval nem létszükséglet nekünk, de természetesen fényévekkel jobb a csapat vele, mint nélküle. De a három pontok így is jönnek. Ja és a véglet másik pontja: Messivel is kapott már ki a Barcelona.kunigunda írta:Egyáltalán nem kap nagyobb védelmet Messi, és ugyanúgy leírják, ha nem sikerül neki egy meccs. Ne aggódj, rengeteg kritikát kap a srác, ha nem játszik jól. Ha nem rúg gólt, akkor is kell, hogy a pályán legyen. Mallorcán is be kellett vinni Xavit és Messit. Nem hiszem, hogy előrébb lenne a Barca. Xavi és Messi a Barca húzóemberei. Nélkülük sehol se lennének.
új téma,akik olvassák a hozzászólásaimat,azok tudják,hogy mennyire utálom a real orvosi karát...
ettől nem lett jobb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2010.05.06. 10:46:40-kor.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Tény, hogy kell Messi játéka a Barçának, mert jobban megy vele a szekér, de amikor nem játszott, akkor is tudtunk nyerni. Szóval nem létszükséglet nekünk, de természetesen fényévekkel jobb a csapat vele, mint nélküle. De a három pontok így is jönnek. Ja és a véglet másik pontja: Messivel is kapott már ki a Barcelona.kunigunda írta:Egyáltalán nem kap nagyobb védelmet Messi, és ugyanúgy leírják, ha nem sikerül neki egy meccs. Ne aggódj, rengeteg kritikát kap a srác, ha nem játszik jól. Ha nem rúg gólt, akkor is kell, hogy a pályán legyen. Mallorcán is be kellett vinni Xavit és Messit. Nem hiszem, hogy előrébb lenne a Barca. Xavi és Messi a Barca húzóemberei. Nélkülük sehol se lennének.

fáról ugrálunk le banánért? ez jó
nem akarok sokat itt lenni, és feltartani téged kedves Imperial, de azért ha megengeded még reagálnék a hsz-edre, ha nekem kiosztottál egy elégtelent irodalomból, akkor ez neked is jár
egyébként közepest kaptam még anno, 15 évvel ezelőtt, amikor már vagy 6-7 éve madridista voltam
ezt csak a divatozás és a néhány évvel ezelőtti olvasni nem tudás miatt írtam. ezek után talán a koromat nagyjából be tudod sorolni oda, ahova kell, és talán azt is kitalálod, hogy mióta vagyok madridista. azt is megsúgom, hogy nem alélok el egy Ronaldo cseltől, ugyanakkor értékelem néhány tulajdonságát a portugálnak sok madridista kollégával egyetemben, és pozitívan csalódtam benne a madridi teljesítménye okán. viszont a helyedben nem lennék ilyen büszke a magyar nb2-re, hidd el, nem olyan komoly teljesítmény az, kivéve ha ingyen, csak a foci szeretete miatt játszottál 
valóban nem írtad hogy az nyerjen, aki... de ha szerinted egy csapat nem érdemel bajnoki címet akkor sem ha több pontot szerez a többieknél, akkor mire gondoljak? bár tényleg lehet hogy igazad van és szövegértési problémáim vannak, ősszel is azok voltak, amikor 1-2 itteni fórumozó majdnem kihozta hogy Ibra ingyen volt
nem tudom a többiek hogy vannak vele, nekem nem az a legfontosabb hogy bárki elismerje hogy mi vagyunk a jobbak, nem is írtam ilyet soha, sehol. azt írtam hogy próbáljátok meg elismerni a vereséget is (már aki ezt nem tudja megtenni, szóval akinek nem inge...), ha néha-néha alulmaradtok valahol. az, hogy ti vagytok a legjobbak, ti érdemelnétek minden címet, szerintem épp ez az, amikor valaki azt várja hogy ismerjék el a csapatát akkor is, ha nem kéne. hiába írod azt hogy a Madrid nem érdemelné meg, ez ugye azt jelenti, hogy ti érdemelnétek meg (nyilván nem a Mallorca), gondolom a BL-t is nektek kellett volna megnyerni, illetve ti érdemeltétek volna meg ott is a győzelmet, ahogy a spanyol kupában is, hiszen szebb focit játszotok az Internél és a Sevillánál is.
Telhetetlen gondolkodásmód?
Te csak a spanyol kupára hajtasz szurkolóként? Vagy megint félreértem amit írsz? Nem tudom, hogy anno mit mondtál, de gondolom nem sírtál amikor a Barca rosszabb játékkal bajnok lett vagy kupagyőztes. Abban is biztos vagyok, hogy nem egy "a Barca nem érdemelt aranyérmet" feliratú pólóban róttad az utcákat... bocsánat hogy itt voltam és írtam néhány mondatot egy "Barca vs Real" címmel ellátott topikba. Javaslom javasold a moderátoroknak, hogy töröljék a Real szót a címből és akkor véges valószínűséggel, ami közelebb lesz az egyhez mint a nullához, kevesebb madridistával fogsz itt találkozni.

nem akarok sokat itt lenni, és feltartani téged kedves Imperial, de azért ha megengeded még reagálnék a hsz-edre, ha nekem kiosztottál egy elégtelent irodalomból, akkor ez neked is jár

valóban nem írtad hogy az nyerjen, aki... de ha szerinted egy csapat nem érdemel bajnoki címet akkor sem ha több pontot szerez a többieknél, akkor mire gondoljak? bár tényleg lehet hogy igazad van és szövegértési problémáim vannak, ősszel is azok voltak, amikor 1-2 itteni fórumozó majdnem kihozta hogy Ibra ingyen volt

Telhetetlen gondolkodásmód?

hát neked meg gratula ehhez a hsz-hez. mert a barca győzelmei nem az ellenfél hibáiből jön nem? pl ha nem hibáztunk volna ellenetek akkor gólt se lőttök. hiba mindnig van és ezek a játékosok azért vannal h kihasználják.Én azt hiszem hogy a madrid győzelmei legtöbb esetben csak az ellenfelek hibáitól függ.Lásd pl.most a Mallorca.Védelmi hibák sorozata történik a pályán,plussz sok rossz döntésü birói aszisztok, amik legtöbbször a madrid javára szolgálnak.De az megkérdőjelezhetetlen tény náluk a küzdeni akarás, sztem ez az ami életben tartja még a mai madridott, és annak bajnoki cimhez való reményeit.Wink Sztem a tudatos, és a nem tudatos futtbal között óriási különbség van, jelen esetben a barca és a real között.Amig a barca kidolgozzott szépjátékkal és okos taktikával megyki a pályára,addig a real úgyjátszik kilencven percen keresztül, mint akinek elképzelése sincs arról hogy hol találjanak egy gólt.Shocked Sajnos azt visszont elkell ismerni kedves fórumozó társak hogy a madridnak szerencséje van:de sztem ez már nem sokáig tarthatófent.Mert sztem x...rt sem ér a küzdeni akarás hogyha nincsen kidolgozott taktika,nincs megfelelő rendezettség, és megfelelő játékszervezés a pályán.Igy nehezen lehet bajnoki cimet szerezni, ezeknek az elmeknek a segitsége nélkül.Legalábbis sztem Wink Wink
Nem tudom miért vagytok annyira felakadva a madrid győzelmén...
Úgy is megverjük a Sevillát.
Úgy is megverjük a Sevillát.

Én azt hiszem hogy a madrid győzelmei legtöbb esetben csak az ellenfelek hibáitól függ.Lásd pl.most a Mallorca.Védelmi hibák sorozata történik a pályán,plussz sok rossz döntésü birói aszisztok, amik legtöbbször a madrid javára szolgálnak.De az megkérdőjelezhetetlen tény náluk a küzdeni akarás, sztem ez az ami életben tartja még a mai madridott, és annak bajnoki cimhez való reményeit.
Sztem a tudatos, és a nem tudatos futtbal között óriási különbség van, jelen esetben a barca és a real között.Amig a barca kidolgozzott szépjátékkal és okos taktikával megyki a pályára,addig a real úgyjátszik kilencven percen keresztül, mint akinek elképzelése sincs arról hogy hol találjanak egy gólt.
Sajnos azt visszont elkell ismerni kedves fórumozó társak hogy a madridnak szerencséje van:de sztem ez már nem sokáig tarthatófent.Mert sztem x...rt sem ér a küzdeni akarás hogyha nincsen kidolgozott taktika,nincs megfelelő rendezettség, és megfelelő játékszervezés a pályán.Igy nehezen lehet bajnoki cimet szerezni, ezeknek az elmeknek a segitsége nélkül.Legalábbis sztem

Egyáltalán nem kap nagyobb védelmet Messi, és ugyanúgy leírják, ha nem sikerül neki egy meccs. Ne aggódj, rengeteg kritikát kap a srác, ha nem játszik jól. Ha nem rúg gólt, akkor is kell, hogy a pályán legyen. Mallorcán is be kellett vinni Xavit és Messit. Nem hiszem, hogy előrébb lenne a Barca. Xavi és Messi a Barca húzóemberei. Nélkülük sehol se lennének.daffy írta:értelek,de nem tudok mit tenni,csak annyit h nem csinálok ilyet...Fecooo írta:daffy, ezzel az a gond, h míg nekünk le kell nyelni a "Messilonázást", addig ők azzal áltatják magukat, h csapatként érik el az eredményeiket...
Marci! nem találom a cikket az AS-en! tudnál idézni belőle? (angolra fordíttasd le guglival és úgy!)
am én elmondom,mi böki a madrdisták szemét.
az,hogy Messi már egy irányzat lett vagy nem is tudom mi. szóval,hogy elkezdi nyomni a média, a kommentátorok és ezzel nem is lenne gond,de ha valamikor nem játszik jól(mert nem egyszer előfordul),akkor arról nem beszél a nép. ha odalép valakinek vagy szabálytalankodik az az ember érzése,hogy neki szabad ilyet. néha nekem is úgy tűnik,hogy indokolatlanul nagy védelmet kap. mintha más szabályok vonatkoznának rá. ez lehet a bírói kar hibája is,lehet a média által hirtelen felkapottság nyomása is,de lehet véletlenek sorozata is. sokan jönnek azzal,hogy sértő a messi függőség. node kérem,a világ top3-as játékosa,persze h függ tőle a csapat és nem lehet pótolni mással. aki ennek ellenkezőjét állítja az nagyképű és végtelenül elfogult. a real cr függő? Az. a barca messi függő? az. a mu rooney függő? az. ami nem mindegy az az,hogy e három játékos nélkül mit tud kezdeni a csapat. és ebben vezettek jelenleg.
kicsit kusza lett,de sok mindent akartam hirtelen mondani
értelek,de nem tudok mit tenni,csak annyit h nem csinálok ilyet...Fecooo írta:daffy, ezzel az a gond, h míg nekünk le kell nyelni a "Messilonázást", addig ők azzal áltatják magukat, h csapatként érik el az eredményeiket...
Marci! nem találom a cikket az AS-en! tudnál idézni belőle? (angolra fordíttasd le guglival és úgy!)
am én elmondom,mi böki a madrdisták szemét.
az,hogy Messi már egy irányzat lett vagy nem is tudom mi. szóval,hogy elkezdi nyomni a média, a kommentátorok és ezzel nem is lenne gond,de ha valamikor nem játszik jól(mert nem egyszer előfordul),akkor arról nem beszél a nép. ha odalép valakinek vagy szabálytalankodik az az ember érzése,hogy neki szabad ilyet. néha nekem is úgy tűnik,hogy indokolatlanul nagy védelmet kap. mintha más szabályok vonatkoznának rá. ez lehet a bírói kar hibája is,lehet a média által hirtelen felkapottság nyomása is,de lehet véletlenek sorozata is. sokan jönnek azzal,hogy sértő a messi függőség. node kérem,a világ top3-as játékosa,persze h függ tőle a csapat és nem lehet pótolni mással. aki ennek ellenkezőjét állítja az nagyképű és végtelenül elfogult. a real cr függő? Az. a barca messi függő? az. a mu rooney függő? az. ami nem mindegy az az,hogy e három játékos nélkül mit tud kezdeni a csapat. és ebben vezettek jelenleg.
kicsit kusza lett,de sok mindent akartam hirtelen mondani

Szerintem a barcásoknak sincs helye ott, lehet hogy egyik oldalnak sem célja a szándékos provokáció, de a jelenlétük sokak szemében úgyis azt jelenti, és ezt ők is felfoghatnák.
Neked meg fir3bird szerintem valami terápia kellene, 1070 hozzászólásod van ellenszurkolóként itt, beleolvasgattam a hszeidbe, állításod szerint nem provokálni akarsz, tehát már az igazat is sem vállalod, szóval valóban: nem lehet veled elbeszélgetni normálisan, hiszen nyilvánvalóan nem vagy az...
Neked meg fir3bird szerintem valami terápia kellene, 1070 hozzászólásod van ellenszurkolóként itt, beleolvasgattam a hszeidbe, állításod szerint nem provokálni akarsz, tehát már az igazat is sem vállalod, szóval valóban: nem lehet veled elbeszélgetni normálisan, hiszen nyilvánvalóan nem vagy az...
aha, most már ostoba is vagyok.Imperial írta:Azon a jogon, hogy csak is az ilyen emberekről tudom elképzelni, hogy olyan kicsinyesek és ostobák (ahogy te is) hogy idejöttök a barcásokhoz incselkedni, meg kötözködni. Semmi helyetek nincs itt, értsétek már meg, főleg a kiírásaitokkal, meg avatarjaitokkal, amivel szándékosan provokáljátok az embereket! Ez a nagy intelligencia? Ezek után szerintem nekem jogom van hozzá, hogy oda küldjelek titeket ahova akarlak, egy olyan fórumon, ahol nektek -mondom- az ég világon semmi keresnivalótok...
Ja és nem alélok el képzeld, én a kislokiban nőttem fel, habár a nagy csapatban tétmeccsen sosem mutatkoztam be, de NB2-ben rendszeresen játszok/játszottam, és ott is meg tudja szinte mindenki csinálni...
De te biztos jobban ismersz és jogod van hozzá hogy véleményt formálj rólamSzánalmas...

mi az, hogy nincs helyünk?

mellesleg sosem provákálni jövök ide, hanem megosztani a véleményem, illetve elcseverészni a NORMÁLIS barca drukkerekkel. de te ebbe a körbe nem tartozol bele.
Imperial nincs igazad... ez a topic azért jött létre, h el lehessen társalogni a másik oldallal, uez megvan a madridistán is... szted akkor az ottani barcások is csak provokálják a madridistákat? ennyire ne legyél már rosszindulatú...
persze vannak egyének, akik mindig túlzásba esnek, de nem szabad általánosítani...
persze vannak egyének, akik mindig túlzásba esnek, de nem szabad általánosítani...
Azon a jogon, hogy csak is az ilyen emberekről tudom elképzelni, hogy olyan kicsinyesek és ostobák (ahogy te is) hogy idejöttök a barcásokhoz incselkedni, meg kötözködni. Semmi helyetek nincs itt, értsétek már meg, főleg a kiírásaitokkal, meg avatarjaitokkal, amivel szándékosan provokáljátok az embereket! Ez a nagy intelligencia? Ezek után szerintem nekem jogom van hozzá, hogy oda küldjelek titeket ahova akarlak, egy olyan fórumon, ahol nektek -mondom- az ég világon semmi keresnivalótok...
Ja és nem alélok el képzeld, én a kislokiban nőttem fel, habár a nagy csapatban tétmeccsen sosem mutatkoztam be, de NB2-ben rendszeresen játszok/játszottam, és ott is meg tudja szinte mindenki csinálni...
De te biztos jobban ismersz és jogod van hozzá hogy véleményt formálj rólam
Szánalmas...
De te biztos jobban ismersz és jogod van hozzá hogy véleményt formálj rólam

Hülyén van megfogalmazva a dolog,de hidd el,a legtöbben így érzünk mi is.Fejo írta:Imperial írta:engem csak az zavar, hogy miért akarják ennyire vérmesen ezt a címet, mikor nem érdemlik meg?![]()
![]()
![]()
Nálam az év hsz-e!
Két éve a csapat olyan focit játszik hétről hétre,amellyel a világ összes csapata fölé nő jelenleg.
Hozzuk a meccseket,rekordpontszámot gyűjtünk,oda-vissza verünk titeket, a Madrid mégis tapad.
Tapad,pedig az utóbbi két évben annyi,de annyi olyan meccs volt,amit az utolsó pillanatban egy megpattanó lövéssel nyertek meg,vagy hozták vissza a sírból a meccset,hogy az hihetetlen.
Idén is,már annyiszor eldőlhetett volna a bajnokság,ehhez képest megint ott tartunk,hogy ha pontot hullajtunk a Sevilla ellen,ami lássuk be benne van,akkor oda a bajnoki cím.
Ez elég frusztráló,és ezért egyre bosszantóbbak ezek az örökös nagy fordítások,meg bemákolt hajrában szerzett gólok.
Aztán ahogy örülnek Ronaldoék az ilyen meccsek után..
Falra mászok tőle.

annyira szeretem az ilyet, amikor egy ember elkezd ítélkezni egy másik felett, holott nem ismeri semmilyen módon. se azt, hogy hány éves, se azt, hogy mióta szurkol kedvenc csapatának.Hülyeségek hülyeség hátán, felesleges nektek bármit is mondani, ez nem a ti fórumotok, ide ugráltok le a fáról a banánért csak nem tudom minek.
Divat vagy akkor te is, meg azok is akik veled osztoznak, hiszen a Barcát láttam már rosszul játszani szurkolóként nem is olyan régen, néhány évvel ezelőtt még nem mindig ment ennyire, de miért emlékeznétek erre, mikor ti akkoriban még olvasni sem tudtatok, vagy másik variáció hogy még nem is láttatok Real meccset... Akkoriban sem mondtam, hogy azzal a játékkal megérdemelnénk a bajnoki győzelmet. De ti ezt úgysem értitek mondtam, a ti telhetetlen gondolkodásmódotok ezt képtelen felfogni.
Egy szóval nem mondtam hogy az nyerjen akié a szebb játék és hogy szavazzuk meg! Csak nincs mibe belekötnöd és kitalálsz ilyeneket. De ha így volt mutasd meg hol írtam, de szerintem bejátszik egy elégtelen irodalmi érettségi ebbe a hozzászólásodba... Wink Azt mondtam hogy engem nem érdekel a helyezés, hanem inkább az hogy milyen játékot játszunk. Erre emlékszik vissza az ember szívesen, főleg aki kicsit komolyabban is művelte már ezt a játékot, és nem alál el egy Ronaldo biciklicseltől... Ezt tudom nehéz feldolgozni egy madridistának, hiszen nektek a legfontosabb hogy ismerjék el, hogy jobbak vagytok, akkor is ha nem, mert a komplexusaitokat csak így tujátok enyhíteni...
Nyugodtan szeresd a csapatod, csak ne itt kérlek, hanem ott ahova elvileg tartozol... (Segítek: madridista.hu)
mondd már el milyen jogon? egyrészt.
másrészt...
ezt pont te mondod?és nem alál el egy Ronaldo biciklicseltől...

mintha messivel nem ugyanez lenne a helyzet, sőt... fogadni mernék, hogy te is elalélsz tőle.. nevetséges.
az is hihetetlen, hogy minden héten van itt egy ilyen figura, aki felteszi a kérdést mit keresnek itt a madridisták.

daffy, ezzel az a gond, h míg nekünk le kell nyelni a "Messilonázást", addig ők azzal áltatják magukat, h csapatként érik el az eredményeiket...
nem kéne elfelejteni,hogy a világ 2 legjobb játékosáról van szó. még szép,hogy függenek tőlük a csapatok.Messi 51 meccsen 44et szórt,Ronaldo 33 meccsen 32-t. mind2 szám magáért beszél,az asszisztokat még nem is írtam...zseniálisakDave87 írta:Ez hülyeség, hogy a Mardid nem érdemelné meg a bajnoki címet. Ha több pontjuk lenne, megérdemelnék. Közelünkben nincsenek a játék szépségét tekintve, viszont küzdeni tudásban és eredményességben bőven partiban vannak velünk.
Aki már 90 pont felett gyűjtött, megérdemli, hogy bajnok legyen, akárki is legyen az. Nyerjük a hátralevő két meccsünket, és ennyi.
Egyébként még annyit, hogy minden madridista Messi-függőséggel sároz minket. Hát ha valahol függőségről van szó, az pontosan a Real Madrid. Ez a csapat ugyanolyan ingatag lenne, mint tavaly, ha CR nem húzná őket. És pontosan ez a lendület hiányzott idén a Manchesterből, hiába bizonygatták, hogy nem érzik Ronaldo hiányát.
Szenzációs játékos, el kell ismerni.
- Dave87
- Capitá del Barça
Ez hülyeség, hogy a Mardid nem érdemelné meg a bajnoki címet. Ha több pontjuk lenne, megérdemelnék. Közelünkben nincsenek a játék szépségét tekintve, viszont küzdeni tudásban és eredményességben bőven partiban vannak velünk.
Aki már 90 pont felett gyűjtött, megérdemli, hogy bajnok legyen, akárki is legyen az. Nyerjük a hátralevő két meccsünket, és ennyi.
Egyébként még annyit, hogy minden madridista Messi-függőséggel sároz minket. Hát ha valahol függőségről van szó, az pontosan a Real Madrid. Ez a csapat ugyanolyan ingatag lenne, mint tavaly, ha CR nem húzná őket. És pontosan ez a lendület hiányzott idén a Manchesterből, hiába bizonygatták, hogy nem érzik Ronaldo hiányát.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Hülyeségek hülyeség hátán, felesleges nektek bármit is mondani, ez nem a ti fórumotok, ide ugráltok le a fáról a banánért csak nem tudom minek.
Divat vagy akkor te is, meg azok is akik veled osztoznak, hiszen a Barcát láttam már rosszul játszani szurkolóként nem is olyan régen, néhány évvel ezelőtt még nem mindig ment ennyire, de miért emlékeznétek erre, mikor ti akkoriban még olvasni sem tudtatok, vagy másik variáció hogy még nem is láttatok Real meccset... Akkoriban sem mondtam, hogy azzal a játékkal megérdemelnénk a bajnoki győzelmet. De ti ezt úgysem értitek mondtam, a ti telhetetlen gondolkodásmódotok ezt képtelen felfogni.
Egy szóval nem mondtam hogy az nyerjen akié a szebb játék és hogy szavazzuk meg! Csak nincs mibe belekötnöd és kitalálsz ilyeneket. De ha így volt mutasd meg hol írtam, de szerintem bejátszik egy elégtelen irodalmi érettségi ebbe a hozzászólásodba...
Azt mondtam hogy engem nem érdekel a helyezés, hanem inkább az hogy milyen játékot játszunk. Erre emlékszik vissza az ember szívesen, főleg aki kicsit komolyabban is művelte már ezt a játékot, és nem alál el egy Ronaldo biciklicseltől... Ezt tudom nehéz feldolgozni egy madridistának, hiszen nektek a legfontosabb hogy ismerjék el, hogy jobbak vagytok, akkor is ha nem, mert a komplexusaitokat csak így tujátok enyhíteni...
Nyugodtan szeresd a csapatod, csak ne itt kérlek, hanem ott ahova elvileg tartozol... (Segítek: madridista.hu)
Egy szóval nem mondtam hogy az nyerjen akié a szebb játék és hogy szavazzuk meg! Csak nincs mibe belekötnöd és kitalálsz ilyeneket. De ha így volt mutasd meg hol írtam, de szerintem bejátszik egy elégtelen irodalmi érettségi ebbe a hozzászólásodba...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Imperial 2010.05.06. 09:06:17-kor.
ez szép...miért akarják ennyire vérmesen ezt a címet, mikor nem érdemlik meg?

eljátszadoztam a gondolattal, mi lenne ha nem az a pontozós rendszer lenne ami most, hogy döntenék el a bajnoki cím sorsát? lehetne szavazni az embereknek? vagy lenne egy szépjátékelbíráló bizottság? kik lennének a tagjai? és mi alapján mondanák valamire azt hogy szép. a szép játék relatív. valaki a barca féle játékot szereti, más meg egy rohanós, ívelgetős, angol stílust. és ez csak egy példa. ez olyan mint a zene és a gasztronómia. mindenkinek más tetszik. képzeld egy madridistának az is tetszhet ha fordít a csapat, vagy szenvedő játékkal az utolsó pillanatban gólt szerez. nagyon sokszor nagyon sok helyen nyilatkoztak már olyat hogy az a legértékesebb győzelem, amikor a csapat nem játszik jól. nektek is fog tetszeni az ilyen, nem lesz képes a barca mindig olyan játékot produkálni mint mostanában. kíváncsi leszek hogy ha bajnokságot nyertek majd, de nem olyan játékkal ami tetszik neked, akkor visszaadod-e az aranyérmet

valahogy számszerűsíteni kell a dolgot, szerintem fordulj az uefához a javaslataiddal, már ha van valami értelmes azon kívül, hogy az nyerje a bajnokságot aki szépen és jobban játszik.
emlékszem, a capellos bajnoki címünk után is volt valami hasonló kabaré 1-2 szurkolótársad részéről, ide vehető a mallorca lefekszik téma is. most még meg se nyertük a bajnokságot és már kezdődik? mi lesz ha véletlenül bajnokok leszünk?

egyébként azért akarják a bajnoki címet mert sportolók, mi meg azért mert szurkolók vagyunk. ennyi. szerintem ez elég, és világos magyarázat.
ui: a többesszám azért van mert nem egy barca drukkertől olvastam hasonlókat. ugyanakkor nem mindenkire értem azt amit írtam. mindenki el tudja dönteni hogy rá vonatkozik-e vagy nem. szóval a többesszámba ne kössön bele senki ha lehet

3 ekkora makkos gólt egy meccsen én még nem láttam...
éreztem,hogy hamarabb le kellett volna feküdnöm,vagy nem alszok hajnal 1ig
Mindhárom gól hatalmas mák, és kb, ugyanakkora védelmi hiba volt...
éreztem,hogy hamarabb le kellett volna feküdnöm,vagy nem alszok hajnal 1ig

Mindhárom gól hatalmas mák, és kb, ugyanakkora védelmi hiba volt...
Képzeld el én azok közé tartozom, akik nem így vélekednek, azok közé akik el tudják fogadni a kudarcot, azt ha nem megy. Nem kell mindenáron a trófeákra törekedni, az csak egy elismerés, mondtam már (nem neked), hogy a foci elsődleges lényege a játék kellene hogy legyen, nem a pontszám vagy az eredmény.Buitre írta:ez azért sok(k)miért akarják ennyire vérmesen ezt a címet, mikor nem érdemlik meg?
A Mu nem érdemli meg a bajnoki címét, ahogy a Schalke sem érdemelné meg ha nyerne![]()
1. a bajnokságot pontokra adják, nem szépjátékra, nem egymás elleni eredményre
2. minden csapat le kellene álljon az elsőn kívül?
3. te nem örüsz jobban a Barca bajnoki győzelmének, ha fejhosszal nyeritek? jobban esne, ha a Real az El Clasico után feladta volna?
Milyen fantasztikus volt végignézni a Liverpool-Alavés UEFA-kupa döntőt!!!
A foci örömünnepe volt! Pedig egyik klub sem nőtt oda addig a szívemhez, de nem is számít, mert a lényeg hogy gyönyörűséget varázsoltak a pályára és kész. Mindegy melyikük nyert, az eredmény másodlagos, persze már akinek...
Ha mi 2 ponttal le lennénk maradva tőletek úgy hogy a Clásicókat megnyertétek, és jobban is játszotok, egyáltalán nem ráznám a rongyot, hogy "csak verne meg titeket az utolsó jöttment is, csak kapjatok ki, hadd legyen már ez a miénk", mert az én értékrendemben ez nem irányadó. Nem érdekel a pontozás sem, nem is értem minek hoztad fel, hiszen ha pl. a régi 2pontos verseny lenne, akkor most egy győzelemnyi hosszal vezetnénk, pedig mindkét pontrendszer létezik, létezett. Ha most átszámolgatnánk néhány bajnokságot más rendszerbe, jópár csapatnak más helyezése lenne, pedig csak a matekba nyúlnánk bele! A játékuk viszont nem változna, az az érték, és az kellene hogy megmaradjon. De ezt gondolom úgysem fogjátok megérteni, mert nem is akarjátok. Ha pedig ezeket komolyan gondoltátok, nem csak mindenáron kötözködni akartatok, akkor mindegy mit magyarázok. Ti úgysem a focit szeretitek. Azt sem értem miért reagáltam rátok, miközben semmi keresnivalótok nincs itt, ahogy a barcásokat sem nagyon értem akik nálatok lebzselnek...
egyszerűen nem tudom elhinni, hogy bárki is komolyan gondolja ezt a lefekvés dolgot. láttátok ti a meccset? iszonyat mód hajtott a Mallorca, nyomott, simán lőhettek volna gólokat. nem ment és látszott, hogy iszonyat mód elfáradtak, pontatlanná váltak és amikor megkapták a harmadikat már szét is estek. ennyi történt.