Tomsa írta:Piqué Barcás megbocsáss, mindig is az volt

Kivéve amikor a Manchesterben játszott - bár a szíve Barcás volt akkoris
Nade:
Hát Villához nemtudom mit szóljak - márha igaz -, gondolom akkor tényleg az lesz, hogy Messi kicsit hátrébb, ők ketten meg Ibrával szabadabban futkoshatnak elől, mint két "ék". Márha igazak a hírek. Viszont Bojant semmi pénzért nem adnám, ő a 'Més' megtestesítője kb. Él hal a csaaptért, és idén már akárhányszor játszik, szinte mindig gólt lő, de legalábbis mezőnyben lefőzi Pedrot - gól/perc mutatóban se lehet sokkal jobb Pedrito. Félre ne értsetek, én bírom Pedrot, de nálam Bojan mögött lenne a rangsorban...
Amúgy Cesc nem hoszabbított véletlenül? Mert én mintha azt olvastam volna. Szóval kétlem, hogy jönne... Én akkor Gourcuffot céloznám meg, technikás, jól lő - bár itt mindenki elfelejt

- és jól passzol. Elég ígéretes játékos, és ha jól tudom a Bordeaux nem nagyon indul a Blben, meg Chamakh(?) is elmegy, és ő ott a nagy pajtija - egy csomó meccs előtt vele jön ki, meg beszélget... Habár ez a profi futballban nem számít, de azért magamat megtudom vele győzni

Őmellé - vagy aki jön - még fel kéne hozni Thiagot meg Jonathant, de ha csak egyet, akkor Thiagot. Ő nagy játékos lesz szerintem, eddig ahány meccsen játszott, mindig jól mozgott, megmutatta mit tud, és nem csak alibizett a mezőnyben. Szóval őt meg kell tartani!! Jonathant is meg kéne, mert a maga műfajában meg ő is egy csiszolatlan gyémánt...
Szélre meg én inkább Robinhot hoznám nem Villát, most a Santosban nagyon megy neki, a Realban is jó volt... Ő inkább szélső, de ha viszont Pep akar valami új formációt elől, valóban Villa a jó megoldás. Csak ilyen Maták kíméljenek, azt Pedro meg Jeffren is tudja hozni, nemtudom mitől olyan jó az a gyerek sokak szerint...