2010.04.29. 14:23:06
3-4 embert mindenképpen igazolni kell. Szerintem is:
1. Támadó: Legjobb lenne, ha Mancini befutna egy jó kis ajánlattal Ibráért és az érte kapott pénzből igazolni egy a játékunkba tökéletesen illő csatárt...én Villára vagy Torresre gondoltam.
Villa: egyértelműen mozdítható, kérdés, hogy a tavalyi incidnes után (miszerint szinte felajánlotta magát a Barcának mégsem őt választotta Pep) jönne vagy nem!
Torres: Ha benitez megy a Juvéba, akkor mindenképpen elhozható és ő maga is azt nyilatkozta, hogy tart tőle, hogy ha sokáig a PL-ben focizik maradandó sérülései lesznek. Ha Ibra marad (tuti, hogy marad sajnos) én eltudnék képzelni egy Torres-Ibra-Messi csatárhármast....Torres úgy is kiszorítaná őt a csapatból, Pedronak meg mint tudjuk szintén játszani kell majd....
2. Támadó középpálya: Én nem favorizálom Fabregast, jó lenne, de! 16 évesen elment egy gyorsabb karrier lehetőségéért, szerintem neki kell megtennie az első gesztust a Barca felé, nem nekünk kéne 40-50 millát kifizetni érte...már ha jönni akar egyáltalán.
Akit viszont favorizálnék, az Gourcuff. Technikailag tökéletes, remekül lát a pályán, a jövő nagy irányítója...abszolút beleillene a játékunkba.
3. Ha Ibra elmenne valamilyen ügylet keretében és jönne egy csatár a helyére, akkor kellene egy bal oldali támadó játékost is venni...Mindenképpen olyan játékos kell oda, aki gólerős és felvállalja az egy az egy elleni küzdelmet is. Ezért nem favorizálom Silvát, belőle ezek a tulajdonságok hiányoznak... Mivel Ibra úgy is marad, így Torrest javaslom oda...Ribéry szerintem marad Münchenben ha BL-t nyernek most, ha nem lehet akkor is...
4. Jobbhátvéd....nem vennék senkit, Bartra engem nagyon meggyőzött amikor játszott, tehetséges nagyon! Tehát jövőre első csapatba vele! De ott van Cáceres is, de rá juve opció van, ki tudja mit akar!
Összefoglalva tehát ha marad mindenki, akkor én 2 nevet javasolnék: Gourcuff és Torres...mindenképpen elől kell erősíteni...Hlebet, Keirrisont, Henriquét el kell adni végleg, értük kaphatunk pénzt. Henry is megy a nyáron szinte biztos, az ő szerződésével nem tudom mi van...lehet van még egy éve, de szerintem ingyen elengedjük és go USA....sajnos ilyen bizalom mellett tuti nem marad és szerintem lélekben már bele is törődött...
Szóval kb szerintem ennyi kéne és meglennénk! Hátul és Vkp-ben rendben vagyunk, Kreativitás kell még és velük már elég hosszú lenne a pad és lehetne rotálni is bőven és sérülések esetén sem lenne gond, mert maradna bivalyerős kezdőnk és az utánpótlás sem tehetségtelen...
Apropó szerintem lassan majd választani kell, hogy Thiago vagy Dos santos maradjon mert kettőjüket egyeszerre nem lehet beépíteni a nagycsapatba, valakit kölcsön kell adni, vagy opciós visszavásárlással eladni...személy szerint én arra szavazok, hogy Thiago maradjon...
Bocs a hosszú levélért...

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)