ALEXDP írta:Amikor szó esik Fabre leigazolásáról,gyakran elhangzik hogy azért is lenne jó mindenen felül,mert ebben a játékrendszerben nőtt föl.
Talán pont ez a lényeg...
Ezt a játékot így csak mi játsszuk,és azt gondolom hogy egy ilyen termelés első évben az minden csak nem rossz!
Benne van a pakliban hogy nem fogja tudni megtanulni,de azért nem 1,és főként nem ilyen év után kéne elzavarni...
Fura módon Hleb és Guddy sem tudott igazán beleszokni,és nem hiszem hogy csak az ő hibájuk!
Az akaratot nem látom rajta, ellenben az általad leírt két játékoson sokkal inkább láttam, na meg ők ketten más klasszist is képviseltek. Viszont egy dolgot nem értek: Mindig azzal jöttök, hogy a statjai jók, vagy jobbak, mint Eto'o-é. Tudjátok mit? Nem érdekel. Láttátok tegnap Eto'o mit csinált? Ha kellett szélső volt, ha kellett hátvéd, ésszel játszotta és szívvel a játékot egyszerre. Ez Ibrában nincs meg. Keitaval elől ketten elérték a két meccsen, hogy kb 10-15 percet húzhatta az Inter az időt, mert folyamatosan követték el a buta szabálytalanságokat. emellett Ibra nem mozgott semmit. Így nem lehet játszani, mert tényleg lehet szidni Xavit, de ő mozgó embereknek tud passzolni:) Tavaly három rengeteget mozgó csatárunk volt, idén ebből egyet kivett Guardiola, egyet eladtunk és jött egy olyan, aki nem mozog. A harmadik meg kevés egyedül, illetve nem is csatárposzton játszik. Persze, hogy csak kézilabdás módon játszunk, ha nincs mozgás. És szerintem ebben a legnagyobb felelőssége Ibrának és Pepnek van (azon túl, hogy Pep minden bizalmat megérdemel, szerintem erre ő is rá fog jönni, sőt! az utóbbi meccseken mikor lecserélte Ibrát és jobb lett a játék sztem már rá is jött.). Nyáron ebben változás kell. Eto'o vissza:) Persze komolyra fordítva, akár egy David Villa típusú csatár is sokkal hasznosabb lenne (bár kétlem, hogy új csatárt vennénk sajnos).
Nem érdemelne nálam még egy évet, mert egy igen buta és akarat nélküli játékos. Eto'o hirtelen játékos, néha a megszólalásaiban meggondolatlan, de a pályán hihetetlen rafinált és dörzsölt. Ezzel szemben Zlatan.... Lelkes amatőrként szerintem nekem több eszem van a focihoz... Csak lábam nincs:D