Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Csá! Majd ha sikerül összekapargatnom egy kis pénzt, lehet írok neked, mert ez jól hangzik. Netellerről lehet befizetni csak, vagy megteszi pl egy OTP-s számla is?Shirocco írta:Küldök egy bwin meghívót az e-mailodra,te regisztrálsz,kitöltesz mindent flottul,feltöltesz minimum 2500ft-ot,és kapsz hozzá +4000ft-ot,szal ha mondjuk 2500ft-ot fizetsz be akkor lesz 6500ft-od,ha 4000ft-ot fizetsz be akkor lesz 8000ft-od,és így tovább.Ha megforgattad a pénzt 28ezer forint értékben,szal a feltett tétjeid elérik a 28ezer forintot,akkor énis kapok 4000ft-ot.
Küldök egy bwin meghívót az e-mailodra,te regisztrálsz,kitöltesz mindent flottul,feltöltesz minimum 2500ft-ot,és kapsz hozzá +4000ft-ot,szal ha mondjuk 2500ft-ot fizetsz be akkor lesz 6500ft-od,ha 4000ft-ot fizetsz be akkor lesz 8000ft-od,és így tovább.Ha megforgattad a pénzt 28ezer forint értékben,szal a feltett tétjeid elérik a 28ezer forintot,akkor énis kapok 4000ft-ot.superG írta:Hali! Nekem kéne:D de ez hogyan működik? elöre is köszi a segítségetShirocco írta:Tegyük fel anyád nevében regisztrálsz,megcsinálsz mindent ahogy kell,megkéred h kiutalhasd a pénzed az ő kártyájára,kiutalod,ő meg kicsengeti nekedrazor1592 írta:Arra lennék kíváncsi, hogy úgy lehet-e, hogy vmelyik családtagom adataival reg-elek bwin-en (tehát mintha ő játszana), de a befizetésnél a kártyatulajdonos nevéhez (mert a kártya az enyém) az én nevem adom meg? Csak mert még nem vagyok 18. Előre is köszi a választ. : )![]()
Szerintem így a legegyszerűbb!
Amúgy ha kell vkinek Bwin-re vagy Sportingbet-re meghívó az szóljon
Hali! Nekem kéne:D de ez hogyan működik? elöre is köszi a segítségetShirocco írta:Tegyük fel anyád nevében regisztrálsz,megcsinálsz mindent ahogy kell,megkéred h kiutalhasd a pénzed az ő kártyájára,kiutalod,ő meg kicsengeti nekedrazor1592 írta:Arra lennék kíváncsi, hogy úgy lehet-e, hogy vmelyik családtagom adataival reg-elek bwin-en (tehát mintha ő játszana), de a befizetésnél a kártyatulajdonos nevéhez (mert a kártya az enyém) az én nevem adom meg? Csak mert még nem vagyok 18. Előre is köszi a választ. : )![]()
Szerintem így a legegyszerűbb!
Amúgy ha kell vkinek Bwin-re vagy Sportingbet-re meghívó az szóljon
Tegyük fel anyád nevében regisztrálsz,megcsinálsz mindent ahogy kell,megkéred h kiutalhasd a pénzed az ő kártyájára,kiutalod,ő meg kicsengeti nekedrazor1592 írta:Arra lennék kíváncsi, hogy úgy lehet-e, hogy vmelyik családtagom adataival reg-elek bwin-en (tehát mintha ő játszana), de a befizetésnél a kártyatulajdonos nevéhez (mert a kártya az enyém) az én nevem adom meg? Csak mert még nem vagyok 18. Előre is köszi a választ. : )
Ezt sok helyen olvasom,hogy vendég,de kicsit túl nagynak tűnik a szorzója.levproff írta:Kalmar-Örebrö meccsre érdemes figyelni.
Mára szerintem 3/4es kombit rakok,délután beírom mi lett belőle.Ez a 2napos szelvény elég jól hozott a konyhára amúgyShirocco írta:I. Ljubicic - P-H. Mathieu H 1,29
Phoenix - Portland H 1,38
LA Lakers - Oklahoma City H 1,36
2,42x odds
Fernando írta: 1.
Lakers vs. Oklahoma H 1.36 (3. negyed 88-60)
Alicante vs. Valencia V 1.63 (83-75)
Lyon vs. Bayern München 2. fi-ben lesz több gól V 2.02 (igen)
2.
Phoenix vs. Detroit V 2.27 (1-6)
Lakers vs. Oklahoma H 1.36
Szolnok vs. Albacomp H 1.49
Lyon vs. Bayern München 6 vagy több sárga V 2.42 (4)
Még van egy ilyenem:
Accrington vs. Barnet H 2.29 (1-0)
San Luis vs. Estudiantes V 2.54 (0-1)
CSZKA Moszkva vs. Zenit Szentpétervár H 2.32
Valenciennes vs. Bordeaux V 2.03
Köszi! Akkor erre ajándék volt az 1,5-ös odds.Master19 írta:PapírformaFernando írta:Mennyi lett a szolnok meccs?Elég nagy verést kapott az Alba.
SZOLNOKI OLAJ KK–ALBACOMP KC 101–78
Igen. Ha majd megy a meccs, és rákattintasz a meccsnél a 04/27-re, át fog vinni egy másik oldalra, ahol szinte minden infót írni fognak majd.Fernando írta:Köszi! És itt élőben kiírják az eredményt?senzu írta:Fernando: ferfikosar.hu
Köszi! És itt élőben kiírják az eredményt?senzu írta:Fernando: ferfikosar.hu