Henry fénykora az Arsenalban volt, mondjuk ezt utólag, és nagyon örültem, hogy a Barcába került. Sajnos itt nem tudott arsenalos formát futni. Nyilván Ő is oka, de az edzőivel sem volt szerencséje. Sajnálom, hogy itt vesztegette el ezeket az éveket, másik csapatban játszhatott volna ebben az időszakban. De hiszem, hogy visszatérve Angliába lesz még egy-két szép szezonja, és méltó módon vonul majd vissza. Szerintem Ibra szeződtetése sokkal nagyobb tévedés. péci
Gauchomester írta:Nem értem, most miért téma megint Henryt b@..ogatni
Idejét sem tudom mikor játsoztt utoljára kezdőként, amikor meg beáll, kap 10 percet, ne várjunk már tőle nagy játékot. Istenem. Békén kéne már hagyni őt. Nevetséges, hogy mindenki őt cseszteti. Pepnél kegyvesztett lett, nemis értem, hogyan képes Maxwellel kiállni a posztján..mindegy, ő tudja...a lényeg, hogy néhányotoknak ez a napi öröm? a franciát fikázni? le kéne róla szállni, aki nem játszik hetek óta, attól ne várjatok sokat. Ő pedig kb a Racing ellen volt kezdő utoljára. Egy játékos, aki többet szeretne játszani, mident megtenne a klubért, ha a pályán lehetne. Szánalmas, hogy egyesek ezt nem veszik észre. Divat lett szidni. Tisztelni kellene, és azért szurkolni, hogy szép legyen a szezonzárása.