Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem is így van.Busquetset én sem szerettem nagyon sokáig, de van benne fantázia. Márcsak a kora miatt is.hajnesz írta:Itt eggyes emberek nem tudják megérteni,hogy nem azért nem játszik,mert Pep nem szavaz neki bizalmat,hanem azért ,mert közel sincs a tavalyi formájától,s az nem feltétlenül a meccshiány miatt van...currahee írta:ha ez így megy tovább a szezonban akkor nyáron búcsút inthetünk Tourénak köszönhetően az ő mellőzésének.
és ha ő elmegy azt csak is Josep Guardiola számlájára lehet felírni mert ő a kis kedvencét játszatja.
egyébként talán azért játszik annyit Busquets Touré ellenében mert ő katalán + saját nevelés és akkor Pep ezzel dicsekedhet hogy mennyi saját nevelést játszat... vagy én nem tudom. de érthetetlen ez a fokozott mellőzés.
ha nem fog eleget játszani a szezon végéig illetve a fontos meccseken ott lenni (BL, bajnoki rangadók) akkor könnyen lehet hogy azt mondja máshol majd jobban megbecsülnek és értékelik a játékom lehet hogy több pénzért is...
Busquetsra meg akármit lehet mondani,de idén sokkal jobban játszik,mint Touré.Nézzétek már vissza,hogy mennyi jó labdát adott már a szezonba,s hányszor szürte le jó a közeppáját... Jólvan van hibája...És?? Tourénak nincs?
Csak gondoltam leirom a véleményem,mielőtt mindenki porig alázná Busquetsot...
-ugye ezt jól átgondolva Te sem hiszed el, hogy így van......, illetve Buzkecc pályán látott játékát ítélve, más magyarázatot az édesapja jó baráti hátszélen kívül nem tudok elképzelni!Mikaos írta: "Busq biztos az apja miatt játszik", stb, hanem amellett kardoskodom, hogy minden bizonnyal Pep utasításait és filozófiáját Busq jobban tudja végrehajtani.
Itt eggyes emberek nem tudják megérteni,hogy nem azért nem játszik,mert Pep nem szavaz neki bizalmat,hanem azért ,mert közel sincs a tavalyi formájától,s az nem feltétlenül a meccshiány miatt van...currahee írta:ha ez így megy tovább a szezonban akkor nyáron búcsút inthetünk Tourénak köszönhetően az ő mellőzésének.
és ha ő elmegy azt csak is Josep Guardiola számlájára lehet felírni mert ő a kis kedvencét játszatja.
egyébként talán azért játszik annyit Busquets Touré ellenében mert ő katalán + saját nevelés és akkor Pep ezzel dicsekedhet hogy mennyi saját nevelést játszat... vagy én nem tudom. de érthetetlen ez a fokozott mellőzés.
ha nem fog eleget játszani a szezon végéig illetve a fontos meccseken ott lenni (BL, bajnoki rangadók) akkor könnyen lehet hogy azt mondja máshol majd jobban megbecsülnek és értékelik a játékom lehet hogy több pénzért is...
Én sem ezzel érvelek, szimplán azzal, hogy Buszkecc egy kettétörhető szürke egér, Keitával együtt. Nem nyújtanak kimagaslót, senki sem beszél róluk úgy, mint Touréról anno hónapokig, hogy a középpályás labdaszerzés ura, egy varázsló. Buszkecc lehet ellátja a feladatát, jól helyezkedik, szerez lasztikat, tud bokázgatni, de sem fizikailag, sem technikailag nem ér fel Yayához. Ahogy a mali gyerek sem. Mégis mindketten indokolatlanul többet játszanak. És kár számokat hozni, mert tavaly is ezen ment itt a vita hetekig, Yaya mégis rendre kezdett legalább a nagy meccseken. Most már csereként sem jöhet be egy Madrid ellen, Keita meg ott majomkodik 90 percet a középpálya mély, láthatatlan bugyraiban.Mikaos írta:
Végezetül (bár már mondtam ma, de ezt érzem a legfontosabbnak): a játékos csapatban elfoglalt helyét és szerepét a legjobban az edző és a stáb érti és értheti. Lehet, hogy egyénileg jobbnak érezzük Tourét alapvetően (ÉN IS!), de én nem úgy állok hozzá a kérdéshez, hogy "Busq biztos az apja miatt játszik", stb, hanem amellett kardoskodom, hogy minden bizonnyal Pep utasításait és filozófiáját Busq jobban tudja végrehajtani.
Bocsánat, hogy Pep és Messi véleményét képviselem 5-6 fórumon jelen lévő drukkerrel szembenSanama írta:Mikaos,
Azért ne nevettesd már ki magad.
Kiszámoltam pontosan: 2044 perc. Add hozzá a szuperkupákat, a klub vb-t.Sanama írta:Amúgy meg nem tudom milyen 2100percről beszélsz:
bajnokság: 1000, BL 600, kupa 94
És amikor Touré beállt a második félidőben legutóbb, akkor 5 perc alatt majdnem 3 gólpasszt adott az ellenfélnek.Sanama írta:Busquetsel nem lenne semmi baj,ha nem lenne ekkora arca,és ne lenne ilyen flegma. Tegnap is azt hiszem ő vesztett labdát ha minden igaz,és VdV-nek abból lett ziccere. Arsenal ellen is róla kaptuk a gólt.
Megtette:Sanama írta:Mikaos,
Azért ne nevettesd már ki magad.
A "noname" szót kényszerből kellett kicserélnem, jó magyarosra...Mikaos írta:Pep a Busq apja - aki egy nevenincs a klub történetében és a klub jelenlegi életében is - miatt csinálja ezt
Nem vita alap, Touré jobb képességű. Csak egyrészt ez évben ezt nem bizonyítja sokszor.Benga írta:Aki azt mondja, hogy Toure nem bizonyított akkor, amikor lehetőséget kapott attól azért megkérdezném, hogy Sergi mennyivel tett többet azért, hogy őt preferálják azon a poszton? Nincs bajom Sergivel, kedvelem meg minden, de ha Toure megkapná a bizalmat, tartósan, nem 1 meccs erejéig, nyilvánvaló, hogy jobb teljesítményt nyújtana, mint Sergi, mivel jelenleg jobb képességű labdarúgó, ez nem lehet vita alap.
Sziasztok.Rivaldo11 írta:Azért várjunk még ezzel. Ha nincs személyes ellentét, akkor nem biztos hogy megy Yaya. Neki sem mindegy, hol játszik. Ha most, a döntő szakaszban lehetőséget kap, és címeket nyer, jó szájízzel megy nyári pihire.gekkodan írta:Én csak azt sajnálom, hogy a világ egyik legjobb VKP-ja jó eséllyel elhúz nyáron. És ez nagy pazarlás, mert habár az eredmények Pepet igazolják, azért nem kell érteni hozzá, ahogy barca99 mondja, hogy belássuk: yaya még akkor is keveset játszik, ha Buszkecc tényleg ennyivel jobb lenne nála. Holott nem az.
Nemtudom én személyes ellentétet nem gondolok.Rivaldo11 írta:Azért várjunk még ezzel. Ha nincs személyes ellentét, akkor nem biztos hogy megy Yaya. Neki sem mindegy, hol játszik. Ha most, a döntő szakaszban lehetőséget kap, és címeket nyer, jó szájízzel megy nyári pihire.gekkodan írta:Én csak azt sajnálom, hogy a világ egyik legjobb VKP-ja jó eséllyel elhúz nyáron. És ez nagy pazarlás, mert habár az eredmények Pepet igazolják, azért nem kell érteni hozzá, ahogy barca99 mondja, hogy belássuk: yaya még akkor is keveset játszik, ha Buszkecc tényleg ennyivel jobb lenne nála. Holott nem az.
Majd meglátjuk, hogy alakul az Abidal-Maxwell páros sorsa. Egyébként sem jellemző Pepre, hogy önmaga ellen dolgozna, de ha van lehetősége, akkor megteszi a lépéseket.lui1698 írta:Gondolkodj már kicsit. Keita meg Abidal hófehérek? A mali Pep egyik személyes kedvence, míg a francia ha egészséges mindig kezdő.
Azért várjunk még ezzel. Ha nincs személyes ellentét, akkor nem biztos hogy megy Yaya. Neki sem mindegy, hol játszik. Ha most, a döntő szakaszban lehetőséget kap, és címeket nyer, jó szájízzel megy nyári pihire.gekkodan írta:Én csak azt sajnálom, hogy a világ egyik legjobb VKP-ja jó eséllyel elhúz nyáron. És ez nagy pazarlás, mert habár az eredmények Pepet igazolják, azért nem kell érteni hozzá, ahogy barca99 mondja, hogy belássuk: yaya még akkor is keveset játszik, ha Buszkecc tényleg ennyivel jobb lenne nála. Holott nem az.
Az utolsó mondatoddal egyet értek. Csak azért sajnálom azt, ahogy pl. Etoonak kellett távozniuk, és sajnálnám, ha Touréval is ez történne. Mert ez a 2 ember semmivel nem szolgált rá. Mondhatjuk, h nélkülük is milyen jól megy, de nem hiszem, h velünk gyengébbek lettünk volna, sőt!barca99 írta:Lehet. Mint ahogy az is, hogy ezután ötször megvédjük minden címünket.LG írta:De Touré még nem ment el. Még széteshetünk utána. Lehet, h idén megy nélküle is, de lehet, h hosszú távon majd mégsem.
Feleslegesen misztifikáltok megint túl dolgokat, miközben Busquets egy nagyon jó mérkőzésen megint túl van. 21 évesen.
Nagyon sajnálom, hogy Yaya nem játszik, az egyik legkedvesebb játékos számomra, főleg a légiósok közül. És az sem fog tetszeni, ha eligazol. Viszont eddig sehol nem támadható Pep döntése, nekem meg százszor inkább Barca, mint akármelyik játékos...