Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elképesztően látványos volt az egész stadiont átölelő élőképozsimiki írta:mekkora élőkép a Bayern-Lyonon![]()
![]()
am sat 1 live...
Nagyon jóóGame90 írta:ManUnited - Bayern... Bayern gólok egy kicsit másképp![]()
http://www.youtube.com/watch?v=CQ-MrUK8ejg
OH MY GODGame90 írta:ManUnited - Bayern... Bayern gólok egy kicsit másképp![]()
http://www.youtube.com/watch?v=CQ-MrUK8ejg
Ne feledjük el megemlíteni, Gera adta a gólpasszt!fcbarca0827 írta:Zamora góljával megy a Fulham!Hajrá magyar playa csapata.
Kettő kell a Wolfsburgnak a hosszabbításhoz.
Én már a Chelseaben megszereztem, akkoriban balszélsőt játszott. Csak mindig is nagyon sérülékeny volt. Többet volt sérült, mint egészséges. Pedig amúgy sztem simán C. Ronaldo szint lehetne.Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=0y6kO_7yp-U
annyira brutális, hogy nem tudom megunniAzt hiszem Robben rajongó is lettem
Sok kedvencem van, amely nem játszottak Barcelonában soha: Zidane, Gattuso, Di Canio stb... Most felkerült Robben is
Még akkor figyeltem fel rá, mikor realban játszott.
Én is így gondolkozom, hogy ha már kevesebb meccset nyomnak hetente, akkor legyen itt a döntő(mint az M1 és a VIASAT idején az M1 javára)+a TV2 az országon bárhol elérhető, ellenben a Digiozsimiki írta:minden logika azt diktálja,hogy adja a Tv2, azt nem tudom,h a digi is leadja e szintén élőben,de a TV2 tuti hogy le fogja adni.LM10 írta:Azt lehet már tudni, hogy a BL döntőt a Digi vagy a TV2 fogja-e közvetíteni?
nem láttam erre sehol sem infókat,de meglepődnék ha nem így lenne, heti 1 meccset adnak, a döntő hetén is 1 meccs leszpont a döntőt ne adnák? kizárt.
minden logika azt diktálja,hogy adja a Tv2, azt nem tudom,h a digi is leadja e szintén élőben,de a TV2 tuti hogy le fogja adni.LM10 írta:Azt lehet már tudni, hogy a BL döntőt a Digi vagy a TV2 fogja-e közvetíteni?
Ez tényleg nem egyértelmű?LM10 írta:Azt lehet már tudni, hogy a BL döntőt a Digi vagy a TV2 fogja-e közvetíteni?
Ez a kérdés már az én fejemben is megfordult egy párszor, reméljük a TV2.LM10 írta:Azt lehet már tudni, hogy a BL döntőt a Digi vagy a TV2 fogja-e közvetíteni?
egy videó alapján megszeretni egy játékost?????Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=0y6kO_7yp-U
annyira brutális, hogy nem tudom megunniAzt hiszem Robben rajongó is lettem
Sok kedvencem van, amely nem játszottak Barcelonában soha: Zidane, Gattuso, Di Canio stb... Most felkerült Robben is
Még akkor figyeltem fel rá, mikor realban játszott.
Viszont amiért Rafael az első sárgát kapta, az szvsz rögtön piros!bati1989 írta:Azért ebben a Bayern továbbjutásban a spori is benne volt. Ha kicsit következetesebb, és azért a Riberyvel történt kölcsönös mezhúzgálásért nem adja a második sárgát Raffaelnek, simán a M.U lenne a 4 között.
Lehet, de azért esélyesebb az első teória. (egyébként én nem hibáztatom a sporit). Lényegtelen, Nani nem hibázik ziccerben akkor is a 4 között MU. De ez ismét csak a mi lenne ha kategória.LG írta:Jaj már, ezt honnan tudod? Lehet, akkor 5-t rúg a Bayern.bati1989 írta:Azért ebben a Bayern továbbjutásban a spori is benne volt. Ha kicsit következetesebb, és azért a Riberyvel történt kölcsönös mezhúzgálásért nem adja a második sárgát Raffaelnek, simán a M.U lenne a 4 között.
Főleg úgy,hogy Barátok Közt csak hétköznap van a BL-döntő pedig május 22-én szombaton lesz.xDgergo9 írta:Bájern-MU
az első félidőre ott van a jó öreg Barátok Közt, a második félidőre meg a Xanax
Jaj már, ezt honnan tudod? Lehet, akkor 5-t rúg a Bayern.bati1989 írta:Azért ebben a Bayern továbbjutásban a spori is benne volt. Ha kicsit következetesebb, és azért a Riberyvel történt kölcsönös mezhúzgálásért nem adja a második sárgát Raffaelnek, simán a M.U lenne a 4 között.
Volt szerencséjük, de azért tettek is azért, h legyen, mert ha 3-0 után föladják, akkor nincs az a szerencse, ami megmenti őket. Amúgy meg ilyen ez a BL, ide kell a szerencse is. A munak is volt szerencséje, nekünk is volt, pl. a Stuttgart elleni első meccsen.A bajorokról még annyit, elképesztő az, hogy eddig egyáltalán eljutottak, mert őszintén szólva semmi nincs a focijukban, ami erre predesztinálná Őket. (a szerencsén kívül)