Baros

Owen

fölrakom, ahogy szerzek kábelt a telomhoz.Enrique írta:Raaakdd fel a Messi, vagy a Porték topicbaaa!! Naaa!!![]()
![]()
http://www.bentex.tv/magyar/Rivaldinho írta:Srácok segítsetek! én keresek Geráról videókat! gólok, szabálytalanságok, trükkök jöhetnének, ! ha valakinek van, vagy tudja honnan lehet letölteni kérem szóljon
Én mingyért teszek be képeket, de közös fotó sajnos nincsEnrique írta:Raaakdd fel a Messi, vagy a Porték topicbaaa!! Naaa!!![]()
![]()
Nem, mivel el van tiltva akövetkező tétmeccstől és inkább késérletezés leszRivaldinho írta:Lehet h suta kérdés de Ronaldinho jáccik a horvátok ellen?
Felraktam az oldalamra:Mr. Master írta:Ha már ennyire dícséritek ezt a cdt, valaki vegyen fel MSN-re, és küldje át, vagy rakja fel rapidshare-re ha megkérhetem, mert kíváncsi lettem rá nagyon. Előre is köszi!
De ha mégse jönne be, akkor szép, hősi halál lenne...Boixos írta:Xavi, ez a lemez nagyon jó!!!!
asszem, mennék pár kört madridban, miközben ez üvölt a kocsiból! persze a kocsi egy páncélozott hummer lenne, és azért szólnék pár 55ös nyakméretű havernak is, a biztonság kedvéért![]()
Hopsz..akkor nem téged hallakBoixos írta:LG, ha úgy üvöltetném, h te is halld, akkor ma este velem kezdődne a tv-híradó.
Boixos! En vok a szomszédbol, lécci ne uvoltesd a zenét, mert nem hallo a Zambo Arphyt!Boixos írta:kicsit..legjobban nekem az a szamba tetszik, ahol elsorolja a csaj a keretet. most is azt üvöltetem.
ÉrdekesBoixos írta:kicsit..legjobban nekem az a szamba tetszik, ahol elsorolja a csaj a keretet. most is azt üvöltetem.
A Barça Himnuszt kicsit újra keverték...Boixos írta:hát, ha sűrűn jársz Barcelonában, télleg ismerheted![]()
ez a kép ahhoz a lemezhez tartozik, amit Xavi tett be a torrentes cuccokhoz a Barca videós topikba.
ez a cucc az: BARÇATRONICS_VARIOUS ARTISTS-160Kbps_MP3-Zyad
mondhatnám, kötelező leszedni!most szoktatom az itteni közönséget hozzá