Remélem a Real ellen azért bevethető lesz már
Az El Clasicora csak felépülLM10 írta:Remélem nem lesz súlyosvádli probléma![]()
vádli problémaLM10 írta:Mi az a calf problem? Borjú probléma?Talma írta:Hiányoltam a kezdőből, az oka:
Ibrahimovic has a calf problem and in the next few hours he will have further tests. The results will made public tomorrow. #FCBlive![]()
Mi az a calf problem? Borjú probléma?Talma írta:Hiányoltam a kezdőből, az oka:
Ibrahimovic has a calf problem and in the next few hours he will have further tests. The results will made public tomorrow. #FCBlive
Abból a 200ból a 2. gólt 190-en belsővel a hosszú mellé lőtték volna, és nagyon de nagyon kevesen rakták volna fel a rövid felsőbe..BlauGranaGroc írta:
Jól játszott, de a góljai rutin munka a világ legjobb kb. 200 csatárából bármelyiknek.
Kicsit eltúloztad számszakilag, ha egy nullát leveszünk, az köbö megállja a helyét, de az is csak úgy, hogy az a húsz csatár megoldja a szituációt, de már az elsőt se nevezném rutinmunkának, mert simán lehet rövidet emelni, vagy túl hosszút, számtalanszor látunk ilyet a "világ 200 legjobb csatárától". Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Ibra világklasszis megoldást választott, de azt igen, hogy jól összpontosított és jól kivitelezett, a képzettségének megfelelően.BlauGranaGroc írta: Jól játszott, de a góljai rutin munka a világ legjobb kb. 200 csatárából bármelyiknek.
Véletlenül se ismerd el, hogy szép és fontos gólokat rúgott.BlauGranaGroc írta:
Jól játszott, de a góljai rutin munka a világ legjobb kb. 200 csatárából bármelyiknek.
Jól játszott, de a góljai rutin munka a világ legjobb kb. 200 csatárából bármelyiknek.barca2010 írta:Na most lehet ugatni a sok hozzá nem értő úrnak. Tegnap két olyan gólt rúgott, amiről sokan csak álmodnak, vagy még azt sem mernek.
sok ilyet kapott már csak eddig mindig lesen tartózkodott, tegnap kivételesen nemMikaos írta:Gratula Ibrának, két nagyon szép gólt lőtt.
És mindkét gólja miből született? Ívelt kiugratásokból...amit mindig is nagyon hiányoltam/unk
Én a szezon előtt azt mondtam, hogy ha eléri a 25-ös határt akkor én már elégedett leszek vele. Nagyon remélem, hogy a szezon végéig, mostmár kihúzza ezt a jó formáját!Fernando írta:Egyébiránt tegnap lőtte a 20. Barca gólját Zlatan. 15 bajnoki, 1 spanyol kupa, 4 BL. Lesz ez még több is. Remélem egy 30-at elér.
Szintén. A Második gólja igazi Zlatanos gól volt, ilyet lőhetne még párat idénBányász írta:Nekem meg pont a második gólja tetszett inkább.Az olyan Zlatan-os volt.Beverte mint ló a lónak...
Persze az első is szép gól volt de ott azért kellett Almunia hibája.
Egyébként nem tudom,h ez a véletlen műve vagy sem de egyre inkább elkezdtünk játszani rá.Legalábbis az utolsó két meccsen úgy tűnik.
Nagyon jó volt tegnap.
Most én mondom, hogy ne húzd fel magad, mindig gyerekségeket írogat.barca2010 írta:Te egy igazi rosszindulatú ember lehetsz, vagy Madrid drukker, de akkor meg nem tudom mit keresel itt. Ja és a futballhoz meg fogalmatlan.McLarenF1 írta:Na, fejlődőképes, már nem csak üres kapuba lő gólt. Éppen ideje volt már valami értelmes gólt szereznie a világ legjobb csapatában. De a két gólon kívül nem sok hasznot hajtott a csapatnak. Nem értem, hogy lehet ekkora helyzeteket kihagyni. Kár, hogy kezdett, mert félidőben már 3-0 lehetett volna ide.