Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát JELENLEG még jobb is mint Casillas....socio66 írta:
Amúgy meg kontinenstornákon a Spanyoloknak szurkolok és őszintén szólva nyugodtabb vagyok Casillassal a kapuban,mint a mi Victorunkkal.
Ha ott lenne,akkor sem védene Valdés,Casillas kiszoríthatatlan,legyen bármilyen formában is,ez van.
Azt a sok hibát idén talán az egyik kezemen se tudnám megszámolni, még itt a Barca fórumon is sokak által előrébb sorolt Casillas, szerintem minimum a dupláját bakizta össze a B.L.-ben és a bajnokságban, és akkor a tavalyi évről ne is beszéljünk.Rewolution5 írta: vannak szép, és fontos védései, de ugyanakkor sok a hibája is ...
kennyke04 írta:
Az egyik legnagyobb kritikusa voltam tavaly, de idén emelem a kalapom előtte, jópár meccset hozott idén és ha volt idén idáig 2bakija lehet sokat mondok... Van amikor játszik a védőkkel karöltve az idegeimen amikor körömpasszokat nyomatják a gólvonalon, de most nem lehet rá egy rossz szavunk se...
Az egyik legnagyobb kritikusa voltam tavaly, de idén emelem a kalapom előtte, jópár meccset hozott idén és ha volt idén idáig 2bakija lehet sokat mondok... Van amikor játszik a védőkkel karöltve az idegeimen amikor körömpasszokat nyomatják a gólvonalon, de most nem lehet rá egy rossz szavunk se...Rewolution5 írta:vannak szép, és fontos védései, de ugyanakkor sok a hibája is ...Colos írta:Totalbarcán a nap videója: http://www.youtube.com/watch?v=JMc5CluWqxA
A világ egyik legkevésbé elismert kapusa...
jah... a 32 meccsen volt vagy 6 hibája... szörnyű...Rewolution5 írta:vannak szép, és fontos védései, de ugyanakkor sok a hibája is ...Colos írta:Totalbarcán a nap videója: http://www.youtube.com/watch?v=JMc5CluWqxA
vannak szép, és fontos védései, de ugyanakkor sok a hibája is ...Colos írta:Totalbarcán a nap videója: http://www.youtube.com/watch?v=JMc5CluWqxA
Ugyan ezt akartam írni.Andris írta:Engem nem zavar, h nem fog meg mindent, ahogy ősszel v tavaly tette, az már csodaszámba ment. Főként az 1-1 helyzetek.
Nade hogy egy egyeneset ne tudjon egy profi focista a labdába rúgni az valami egészen szomorú. Még az egyszerű kirúgások is rossz helyre, sokszor vonalon túlra esnek, nemhogy ha véletlen hazaadják neki és fel kéne vágni. Egy harmadosztályú kapusnak is jobb kirúgásai vannak.
Pedig ősszel épp ez volt az, amiben fejlődés mutatkozott nála, nemtudom hová tűnt.
Igaz. Ez teljesen így van szóról-szóra, bár ezen kívül jól teljesített.haze71 írta:Viszont ha a csatár a hosszúra rúgja, és bemegy, akkor akárhogy is nézzük, kapushiba (még ha el sem mozdul a kapus, akkor is!). Nem potyagól, hanem kapushiba. Erről kár is vitatkozni.
Persze,h benne volt,mivel nem fogta meg.Az is igaz,h az ő gólja volt,mivel VV a kapus és hát beszedteSanama írta: Mihi, tudhatod,hogy én mindig védem VV.,vagyis az esetek többségében
De én úgy gondolom ebben a gólban benne volt. Ettől függetlenül nem rajta ment el a meccs.
Szerinted, pont....MichaaBee írta:Semmi nem garantálja, hogy pont oda lövik. Ez nem az ő gólja volt. PONT.Sanama írta:Hát pl onnan hogy 2ATM játékos állt a sorfalnak a hosszu sarok felőli oldalára .![]()