Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.27. 22:16:50

Londonban kíváncsi leszek rá. Remélem részünkről is hagyni fogják a kemény focit,mert akkor szerintem Ibra kicsit jobban tud majd érvényesülni ott elől.
Nemtudom Cambell kezdeni fog?

Mindegy, kíváncsi leszek, angolok keményebbek, és keménykedhet majd ő is.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.03.27. 22:08:42

Na alakul alakul.Bár ma is volt szitu amikor visszavette lövés helyett meg kereste inkább a passz lehetőségét.Volt egy két pontatlanság meg buta labdavesztés de azért ez már foci volt...

Bravó!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gygerike
Entrenador del Barça

2010.03.27. 22:07:54

Ibra már már az őszi formáját idézi. Fontos gólt ismét ami győztes gól is egyben. Jol játszott nagyon rengeteget mozgot a labdáért. Sok munkát végzett jol készitett le 1 párszor. Főleg amikor háttal passzolt. Eszméletlen volt. Dinhotol láttam utoljára ilyet. (kicsit hiányzott is már ) :D Jo meccset játszott. ÉS rem ez még nem a max. :D
Visca El Barca
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.03.27. 22:04:58

Győztes gól + HÁTAS passz = =D> 8) :lol:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.03.27. 22:04:51

Már is mennyi javulás van a játékában... Ezt tényleg az önbizalom művelte vele...
Reméljük a Clásicóig még egy kicsit javul a formája, és megint lő legalább egyet a Realnak.
Az a háttal visszatett labdája élményszámba ment. Nem lehet elégszer megnézni... :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
petejke
Barça B

2010.03.27. 22:04:41

Sport1-en sincsen már futtbalszakértő?
Méghogy nem láttak még olyat, hogy valaki tudatosan paszoljon háttal?
Csak Barca meccset kell nézni:
http://www.youtube.com/watch?v=obJFL0xPVkU
LM10
Director del Fútbol

2010.03.27. 22:04:26

Sanama írta:Máskor a fanjai ilyenkor már tele írják a topikot :roll: :roll:

A meccs legjobbja. Győztes gól, remek mezőnymunka, jó helyezkedés
Utolsó 3meccsen lőtt 3gólt. Remélem kitart mostmár év végéig a jó forma.

Gyerünk Zlatan!
Pont most akartam leírni a kiemelt részt :roll: De nem számítanak azok a bohócok, ma ő volt a meccs legjobbja :wink: És ha meccsről-meccsre javul a játéka+szállítja a fontos gólokat, akkor minden rendben lesz. :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.27. 22:02:55

Jó meccs volt számára! MOM! Csak így tovább Zlatan! :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.27. 22:01:01

Máskor a fanjai ilyenkor már tele írják a topikot :roll: :roll:

A meccs legjobbja. Győztes gól, remek mezőnymunka, jó helyezkedés
Utolsó 3meccsen lőtt 3gólt. Remélem kitart mostmár év végéig a jó forma.

Gyerünk Zlatan!
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.27. 09:40:54

LM10 írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

Itt van az új Ibra Nike reklám. Remélem mától így fogja nyomni :wink: :D
ON: jó lenne ha így nyomná... :D
OFF: ami a reklámból nemtetszett az a vége....szinte Ibrát "becsomagolta" egy gép, ami mercurial vapor-rá alakult át...hiányzik belőle az akció :arrow: az adidas reklámok jobbak...
Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.03.27. 09:21:05

http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

Itt van az új Ibra Nike reklám. Remélem mától így fogja nyomni :wink: :D
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.03.26. 19:31:12

kiskev írta:Ibrahimovic jól játszik igaz közel nincs csúcsformában de azért most minden meccsen lőne egy golt az jó lenne
Jaja szép lassan visszatér a rég jó formája pont időben :)
Megint ver egyet a realnak és akkor vége is lesz a meccsnek mert nyerünk 8)
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
kiskev
Barça C

2010.03.26. 19:23:43

Ibrahimovic jól játszik igaz közel nincs csúcsformában de azért most minden meccsen lőne egy golt az jó lenne
Andris
Adminisztrátor

2010.03.26. 10:00:06

Be lesz zárva hamarosan ez a topic, ha nem tudtok trágárkodás mentesen véleményt formálni. Kipontozva se kéretik, ugy csak az autocenzúrát úszod meg.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.26. 09:40:57

Amekkora arca volt az Interben, sosem gondoltam volna hogy ilyen szerényen is tud nyilatkozni mint a tegnapi meccs után...Ez tetszett...Én mindig is Eto'o párti volna, de teljes szívemből azt kivánom hogy lendüljön formába és termelje a gólokat...
Forca Ibracadabra.
Tiziano Crudeli fan :!:
MR. TROMORT777

2010.03.25. 23:41:13

Itt mindenki azt szeretné, hogy jól játszon és lőjje a gólokat. (egy két ember kivételével, akik alapból utálják Ibrát, :x )
Nem kell őt itt védeni, felesleges. Annyiszor végig lett már pörgetve ez a vita.
Vannak akik minden áron védik, és vannak az olyanok mint én, akik nagyon örülnénk ha jól játszana, de azért kritikákat is fogalmazunk meg.
Csak az a probléma, hogy a két "oldal" túlzásba viszi néha.
Azzal a pár emberre aki folyton szidja nem kell törődni.
HAnonymus
Entrenador del Barça

2010.03.25. 23:23:58

A 70 millió nem érv. Senki nem mondta hogy ez az ember ér annyi pénzt, ellenben annyit fizettek ki érte. Erről nem ő tehet. Az meg tény hogy a bírók agya egyszerűen képtelen bevenni a játékát. Ettől függetlenül nem kéne 5 méterről mellérúgni az üres kapunak se. Mindenkinek igaza van amúgy ebben a vitában, mint a fórumon menő parttalan vitákban általában.
(Na most aztán jólmegmondtam)
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.03.25. 21:17:08

McLarenF1 írta:A "védelem" mindig azzal jön, hogy így meg úgy sz@r a középpálya, Zlatan nem kap labdát, stb. Abba még nem gondoltatok bele, hogy sokszor azért bizonytalanodik el a középpálya, mert azt látják, hogy a 70milliós ember ott áll elöl és nem lehet megjátszani? Annyit várunk el tőle, hogy itt a labda pajti, lődd be az üres kapuba? Ne a középpálya legyen már a hibás azért, mert Zlatan gyenge. Pl. Messinek tök mindegy, hogy milyen labdát kap, megjátssza.

Azzal meg nem értek egyet, hogy ha nincs Zlatan, akkor X. Szerintem meg ha nincs Zlatan, akkor 4 ide. Vagy 6. Azokon a bajnokikon, amikor nincs a svéd, sokkal könnyebben jönnek a gólok. És tök mindegy, hogy szerez győztes gólt a Real ellen, vagy nem, attól ez még nagyon gyenge teljesítmény.
Igen,de itt is benne a pakliban hogy a Classico-t pl,vagy egy hasonlóan fontos bajnokit az ő góljával nyerjük meg.
És az akkor 3 pont,és akkor meg most mi van?
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.03.25. 20:56:12

Bányász írta: Én nem azt várom,h cselezzen ki egész védelmeket.De ha egy emberre vezeti rá a labdát vagy egy ember van vele szembe azt igenis verje meg úgy ahogy azt tette régen.

Lőjön gólt a 16oson kívülről,vegye a hátára a védőjét és cipelje be a gólvonalig majd pedig rúgjon egy akkorát a labdába mint egy ló...Ezek megvoltak nála az Interben.Nem értem most miért nem teszi ezeket meg..
Nagyon ritkán van úgy, hogy lendületből viheti rá egy emberre a labdát, rendszerint álló helyzetben kapja vagy pont ellenkező irányban mozog, megy a labda felé. A területe teljesen leszűkült, és általában sokan vannak a környezetében, ha csak 20 centivel hosszabban csinál meg egy cselt, simán leveszik a labdáról és ezt Ő is tudja. És azt neked is tudnod kell, hogy egy csatárnak nem kicsit kell gyorsabbnak lennie a védőnél, hanem fényévekkel a mai futballban, ha akar valamit. Nagyon jó példa erre Iniesta, aki szerintem a gyorsan ritmust váltani tudó focisták közé tartozik, de a tizenhatos közelében már "elfogy" a tudomány, egyszerűen kiszorítják, szinte csak azt tudja csinálni, mint Henry, meghúzza és az alapvonal közelében még megpróbál valamit rendszerint sikertelenül. És ezzel se Init se Henryt nem akarom bántani, csak példaként említettem.
Bányász írta:Néha úgy tűnik,h zavarba van ha nála a labda vagy nem is tudom.Érdekes.
Szóval én nem azokat a dolgokat hiányolom belőle amikhez a csapat is kellene hanem azokat amik a sajátjai voltak az Interben vagy akár hol ahol focizott...
Ezt szerintem nem látod teljesen rosszul, ez most csak a saját véleményem lesz. Ebben a csapatban majd mindenki egy "egyéni" világklasszis és furcsa lehet, hogy eddig mindenhol (kis túlzással) Ő volt a megváltó, a semmiből képes volt meccseket eldönteni, itt pedig a pályán belülről végignézi, hogyan viszi végig a csapat egyérintővel a labdát a gólvonalig úgy, hogy nem volt Rá szükség. (itt is túloztam, de köbö így gondolom) Erre még rátesz egy lapáttal a bírók ténykedése, ha a védőre néz csúnyábban már lefújják. Nagyon sokszor csak pozíciót fog és nem férnek hozzá, de a védő eljátssza, hogy ellökte és már ellene is fújnak.
Ibra bizonytalan a döntésekben, pláne mostanában.

Bányász írta:Egyébként nem mindig jelentett neki gondot egész védelmeket meghülyíteni. :)
Ez így is van, de az önbizalom hiánya már többeknél okozott látványosan sz.r játékot. És azt ne felejtsük el, hogy a Barcelona teljesen más játékot játszik, mint olaszhonban bárki. Itt mire Ibrát bevonják a játékba, általában a tizenhatos környékén, már elég nagy a tolongás, ahol nem könnyű érvényesülni az Ő alkatával. Hidd el nem vagyok elvakult Ibra fan, de megpróbálom reálisan nézni és belegondolni, hogy milyen változásokhoz kell alkalmazkodjon, és mit kell megszokjon a teljesen más játékrendszer miatt. Szerintem az elmaradt Ibra bombák is ennek a folyományai. Azért szurkolok Neki, mert hihetetlen technikai képzettséggel megáldott játékos, aki ha egy kis önbizalmat vissza tud szerezni a "régi" Ibrából, akkor mindenkit meg tudna lepni és nem negatív irányba. Egyébként (ez is csak saját vélemény) azt gondolom, a "klasszikus után kicsit "hátradőlt", azt gondolva, itt is "baba" az élet, de aztán jött egy rosszabb széria és utána begörcsölt rendesen. Amikor sétálgatott a pályán, nekem is az volt a véleményem, a minimum, ami elvárható, hogy tegye oda magát, mert ez így nem tolerálható.
Bányász írta:Ebbe csak annyival kötnék bele,h azért a legtöbb védő nem 1,60...és 20 kiló...ráadásul a legtöbb ilyen esetben a védőnek még fordulnia is kell.De ez igazából mellékes.
Erre a fenti reagálásom szerintem magyarázat, amit természetesen nem kell elfogadni, de így gondolom. Egy védő, ha jó irányba fordul, csak beáll eléd "feltart" és szinte soha nem fújják le, talán tízből egyszer.
Egyébként az utolsó meccsen egy darabig figyeltem az indításoknál, de egyszer sem volt valóban lesen, mégis lefújták, beintették. Tudom, hogy egyébként sokszor belóg, de sokszor nem. Mindegy nem magyarázom a bizonyítványát, mert van miben fejlődnie, de én nagyon jó játékosnak tartom és adok még neki időt. Azok, akik folyamatosan fikázzák, azok úgy is sza.ozni fogják továbbra is, különösebben nem érdekel, csak elkeserít, hogy ilyen szűklátókörűeket is el kell itt viselni, mert az én szememben ők nem igazi Barca fanok. (természetesen nem Rád gondolok)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
McLarenF1
Barça C

2010.03.25. 17:58:22

A "védelem" mindig azzal jön, hogy így meg úgy sz@r a középpálya, Zlatan nem kap labdát, stb. Abba még nem gondoltatok bele, hogy sokszor azért bizonytalanodik el a középpálya, mert azt látják, hogy a 70milliós ember ott áll elöl és nem lehet megjátszani? Annyit várunk el tőle, hogy itt a labda pajti, lődd be az üres kapuba? Ne a középpálya legyen már a hibás azért, mert Zlatan gyenge. Pl. Messinek tök mindegy, hogy milyen labdát kap, megjátssza.

Azzal meg nem értek egyet, hogy ha nincs Zlatan, akkor X. Szerintem meg ha nincs Zlatan, akkor 4 ide. Vagy 6. Azokon a bajnokikon, amikor nincs a svéd, sokkal könnyebben jönnek a gólok. És tök mindegy, hogy szerez győztes gólt a Real ellen, vagy nem, attól ez még nagyon gyenge teljesítmény.
LM10
Director del Fútbol

2010.03.25. 17:46:49

Barcaádám írta:sztem ő nem poénból nem bombáz. bár én is hiányolom nagyon. meg a pimasz trükökket. de igazatok van spanyolban nem lehet annyira érvényesíteni a fizikumot főleg ilyen [auto_cenzúra] bírokkal..
ha megnézitek nálunk senki nem lő távólról, túl vannak cifrázva a dolgok.
szerintem ez Pep "taktikája"..

nézzétek meg , Keita nagy bombázó volt a Sevillába Monacoba Touré hogy csak két nevet említsek de más is tudna de egyszerűen nem, figyeljétek meg..
Ez így van. Itt máshogy kell érvényesülni, mint az olasz Interben. Lásd Eto'o...közel sem azt kell játszania, mint nálunk, meg is látszik. Felesleges itt Zlatant fikázni, szurkolni kell neki, mint a többieknek, biztos vagyok benne, hogy 1-2 meccsen belül már Zlatant dicsérni fogják, (vagy minimum nem szidni :evil: )
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.25. 17:44:27

Sanama írta:Bányász !
Na kb. így gondolom én is. Én is azt hiányolom tőle,hogy ha nála van a labda tudja,hogy mit kell vele csinálni. Tehát forduljon kapura és varrja be a léc alá. Most olyan kis tutyi-mutyi...
Lehet, h Guardiola-nak szeretne megfelelni azzzal, hogy inkább passzol, de az is lehet, h Guardiola mondja neki de azt mondjuk nem hinném...
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.03.25. 17:41:57

sztem ő nem poénból nem bombáz. bár én is hiányolom nagyon. meg a pimasz trükökket. de igazatok van spanyolban nem lehet annyira érvényesíteni a fizikumot főleg ilyen [auto_cenzúra] bírokkal..
ha megnézitek nálunk senki nem lő távólról, túl vannak cifrázva a dolgok.
szerintem ez Pep "taktikája"..

nézzétek meg , Keita nagy bombázó volt a Sevillába Monacoba Touré hogy csak két nevet említsek de más is tudna de egyszerűen nem, figyeljétek meg..
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.25. 17:10:27

Bányász írta: Én nem azt várom,h cselezzen ki egész védelmeket.De ha egy emberre vezeti rá a labdát vagy egy ember van vele szembe azt igenis verje meg úgy ahogy azt tette régen.

Lőjön gólt a 16oson kívülről,vegye a hátára a védőjét és cipelje be a gólvonalig majd pedig rúgjon egy akkorát a labdába mint egy ló...Ezek megvoltak nála az Interben.Nem értem most miért nem teszi ezeket meg.

Néha úgy tűnik,h zavarba van ha nála a labda vagy nem is tudom.Érdekes.

Szóval én nem azokat a dolgokat hiányolom belőle amikhez a csapat is kellene hanem azokat amik a sajátjai voltak az Interben vagy akár hol ahol focizott.

Egyébként nem mindig jelentett neki gondot egész védelmeket meghülyíteni. :)
Na igen.
Ez az ami nekem is hiányzik. Nem elég önző néha, ha lehet ilyent mondani. Nagyon jó technikailag és szerintem ezt nem használja ki. Neki nem szabad gondot okozzon egy 20 méteres távolság, onnan simán kellene bombázza a kaput.
Valahogy azt érzem, h kivesző félben van belőle az a vagányság ami az eddigi pályafutását jellemezte.
Sokkal többet vállalhatna magára, de mégse teszi ennek az önbizalom hiánya lehet a fő oka.

A tegnapi teljesitményéről:
Tette a dolgát :arrow: gólt szerzett és ennek (is) köszönhetően megvan a 3 pont. Nem játszott kiemelkedően, sokkal többre is képes ő.

Azzal jönne, h mennyit az ára az felesleges, mert attól még nem fog jobban játszani.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.25. 16:37:05

Bányász !

Na kb. így gondolom én is. Én is azt hiányolom tőle,hogy ha nála van a labda tudja,hogy mit kell vele csinálni. Tehát forduljon kapura és varrja be a léc alá. Most olyan kis tutyi-mutyi...

Viszont azzal kicsit vitatkoznék,hogy "vegye" fel a védőt és cieplje be a labdát a kapuig.
Elég [auto_cenzúra] neki,hogy semmit nem csinál,csak 2méter, felugrik vagy ütközik, és már fújnak is ellene. Olaszországban ilyen nem volt...
Lezárt