Élő közvetítések 09/10
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Miért kell már megint ezt a [auto_cenzúra] felállást játszani. Pedro huzzon már át a másikra Messi meg a helyére. hihetetlen...
De te nem érsz 50 milliót:)Kardi írta:óóóó Ibra...ezt még lehet énis vissza tudtam volna adni yayának.
Hát igen,az ilyen meccseken mehet el a bajnokság.Kötelezőn 3 pont helyett szenved az egész csapat.
...azt magyarázza már el nekem vk hogy miért azt a világtalan busquets et részesíti előnyben mindig pep!? ebben az idényben egy nagy kalap lószar a játéka..svsz!
Rossz nézni amit csinálunk.
egyébként mi a fene ez a felállás? bal oldalon nincs senki (Maxwell-en kívül...) , pedig Pedronak ott kéne lennie... nagyon nem értem...
miért kell mindig egyoldalasan játszani? ősszel meg az volt a trend, h Dani volt egyedül a jobb oldalon...
miért kell mindig egyoldalasan játszani? ősszel meg az volt a trend, h Dani volt egyedül a jobb oldalon...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.03.24. 21:21:21-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem értem.
Ennyire nem érzik a srácok a súlyát a meccsnek?
Ennyire nem érzik a srácok a súlyát a meccsnek?

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezek nem mi vagyunk.....Fejelgetik jobbra balra a labdát mint a bitrkák, meg íveljük a hókuszpóknayk befele, miért???????Csináljuk azt amit tudunk, földön gyorsan lukra futtatások, kényszerítők.Nem értem, miért erőltetjük a beíveléseket
- boixosnois
- Jugador del Barça
hát uraim itt most megmondom, hogy itt reggelig se rúgunk gólt!!!! ez max. x lesz. gratula az osasunának!!! ez b.shit!!!
- don gamper
- Capitá del Barça
Nekem öt volt.... de már három elfogyottpityi írta:Akkor gyorsan igyad!!Auron írta:Rájöttem mi a gond, van egy doboz söröm és még nem bontottam ki![]()
![]()

A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
Ha nyerünk. 

miben fogadjunk, h Sergi marad a pályán, és Yayát szedi le Pep?
Úgy gondolom hogy ezen a meccsen vért izzadva fogunk csak nyerni.
Akkor gyorsan igyad!!Auron írta:Rájöttem mi a gond, van egy doboz söröm és még nem bontottam ki![]()
![]()

Eddig egy határ [auto_cenzúra] a játékunk. 

- lui1698
- Llegenda del Barça
Na Pep megtanult félidőben cserélni. 
Jó döntés volt. Henry le, Pedro be.

Jó döntés volt. Henry le, Pedro be.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
hát persze, h nem a svédet szedi le...