Sanama írta:Toni tudod,hogy nem áll szándékomban megbántani téged.
De te már év elején is azt mondtad,hogy Ibra menjen a padra és játszon Bojan(erről privátban is beszéltünk).
Jelenleg Bojan is ugyanazt csinálja mint Zlatan,semmivel nincs jobb formában.
Mezőnyben eltűnik(ha kezd félidőben lejön), Stuttgart ellen és ma lőtt 1-1 gólt. Zlatan meg vasárnap és ma.
Ha Bojan kap többet ugyanúgy eltűnik...
Persze nála ez a kevés lehetőség számlájára írható fel,egyértelmű.
De azért hogy jobb formában lenne mint Zlatan, nem hinném.Nem látom mitől jobb.
Igazából végre egy olyan 3mast néznék meg elől,hogy Messi-Ibra-Bojan.
Nézd, ez egy egyszerű, szerintem objektív vélemény volt, de szívesen írhatok érveket is. Lehet, hogy nem túl meggyőzőek, de ellenérveket csak gyengébbeket találok.
Mindenképp szeretném tisztázni, hogy részemről indokolatlannak tűnik Pep hozzáállása Zlatanhoz. Hiszen - persze, némi túlzással - akárhogy is játszott, ha nincs a kiállítása, lement volna vele sorozatban mondjuk 15 meccs, hogy hátha, na majd most, egyszer bele kell jönnie ecetera..., mi meg vártunk, vártunk, ehelyett közepes, vagy inkább gyengébb volt, kivétel nélkül, s többször a hozzáállása és a viselkedése sem tetszett. Ez a jelenség számomra nehezen felfogható volt, de beletörődtem, valami olyasmi ez, hogy a kisgyerek az utcán inkább jár egy hatéves, szétkopott, ocsmány nadrágba, csak mert az márkás és drága volt, bár elég bizarr hasonlat. Minden esetre az említett "erőltetés" gy nagy paradoxon, Bojan személyétől függetlenül is értelmetlen számomra.
Igaz, nem mondtam, hogy Bojant szeretném a kezdőcsapata, de azt igen, hogy jelenleg ő a legjobb formában lévő támadó.
Az elmúlt 11 mérkőzésén, amikor pályára lépett, 190 percet játszott, ami meccsenként átlag 18 percet jelent. Mégis, amikor oda került, tetszett a nagy futómennyiség, a bizonyítási vágy, ide sorolhatok egy-két találkozót, amikor javult a játék - s bár igaz, hogy ma már előnyben, egy fordulópont után, de mégis attraktívabb lett a csapat elől -, legalábbis nekem úgy tűnt, hogy minden hátráltató tényező ellenére - mint a rutintalanság, az, hogy egyszerűen a tartalékok tartalékának számít, hogy már-már frusztráló lehet, hogy a "námbör ván" akárhogy játszik, ő maximum 10 percet kap és még folytathatnám - igenis szimpatikusan, számomra meggyőzően játszott, nem mellesleg 3 gólpassz, 2 gól, ami ennyi idő alatt nem rossz. Ezek úgy gondolom észérvek, s még hozzátenném a személyiségét - lojalitás, szerénység, kitartás - ami csak felerősíti bennem az említetteket. Ennyi, ezért tartom jelenleg a legjobb formában lévő csatárnak. Persze, ez nem kicsit off.