Sziasztok!
Szünetre való tekintettel letöltöttem az FM10et. FM09 a 7ik szezon után már unalmas volt a Barcával
Cityvel kezdtem, kaptam vagy 85 millát igazolni. Megvettem van der Vaartot 10ért, Maxi Rodrigezt 22ért, Mexest 30ért, Joveticet 17,5ért és Maicon részletre, 51 milláért. Eladni sajnos senkit sem sikerült, de nem estem kétségbe, bő volt a játékoskeretem.
Őszi szezonban nagyon jól ment a játék, 18ik fordulóban volt 12 győzelem 4 döntetlen és 2 vereség, az Arsenal ment elöttem 6 ponttal. Ekkor jött el az én időm, behúztam a következő 5 meccsemet míg az Arsenal csak 1 pontot szerzett ezidő alatt. El is léptem a többi riválistól, innen meg már csak az előny megtartására koncentráltam. Meg is lett az eredménye, fölényesen nyertem a bajnokságot, 101 rugott és 49 kapott góllal.
A Ligakupában a legjobb 8 között a MUval találkoztam, 2-2 után tizikkel 5-3ra kikaptam. Az FA kupát megnyertem a Pool ellenében, 2-0ra.
A második szezonom elején kaptam 107 millát. Idényközben kinéztem pár játékost (névszerint Villa, De Rossi, Chiellini és Cesár/Buffon), gondoltam 3at meg tudok venni... De Rossi 60 milla volt (piaci érték: 25 milla körül), Chiellni pedig 50 milla (piaci érték: 17,5...). Eladtam még néhány kölcsönböl visszatérő játékost, szal van most 20 millám még, amiből minőségi kapust kéne vennem. Viszont ami még zavar az az, hogy alig tudom eladni a játékosaim, a piaci érték feléért sem szokták elvinni. Szal most még bővebb a keretem mint az elöző idényben, de indulhatok a BLben
Köszi hogy elolvastad!