Élő közvetítések 09/10
hé öreg és Barca drukker vagyok, nem Bojan...sőt továbbmegyek nagyon rühellem szegényt..de azért te csak szeresd továbbra is..lluisllach89 írta:Igazi culé vagy, grat!!!Ede72 írta:na remélem Bojant már csak a tarcsiban látjuk ezután adios Bojan!!
-
- Director del Fútbol
Igazi culé vagy, grat!!!Ede72 írta:na remélem Bojant már csak a tarcsiban látjuk ezután adios Bojan!!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Azért nem kellene szerintem ennyire károgni. Mármint gondolom azt mindenki tudta múlt évben is, hogy nem fogunk ezentúl csak "isteni szinten" játszani.
Most épp az lenne a feladat, hogy legalább azt meg tudják mutatni, hogy rosszul játszva is tudnak nyerni.
Legalábbis én a mai napról most ennyivel is elégedett lennék.
Most épp az lenne a feladat, hogy legalább azt meg tudják mutatni, hogy rosszul játszva is tudnak nyerni.
Legalábbis én a mai napról most ennyivel is elégedett lennék.
Igazából nem tudom, hogy hogy bírják egyes emberek magukat a meccsrutinnal hitegetni! Ugyanúgy edz a csapattal, teljes értékű tagja, nem kellene mást csinálni, csak megvalósítani azt, amit azokon a kib*szott edzéseken csinálnak!!! Nincs itt semmiféle meccsrutin, egyszerűen bénák! Nem kell szövegelni, meg mindenféle hülye kis piti kifogásokat ekresni, játszani kell! Ez nem játék, ez inkább egy [auto_cenzúra], mint labdarúgás!
Amennyit a Barca játékosok keresnek, annyi pénzért minimum azt várom el, hogy sorban áldozzák fel amgukat a pályán és növesszenek még vagy 3 tüdőt, egy Messi kaliberű játékostól pedig azt, hogy nyissa ketté a pályát, ne tököljön és veresse agyon magát aztán meg reklamáljon égnek-földnek!
A kutyaúristenit, húzzunk már bele, mert a Stuttgart felnégyel minket a francba!
Amennyit a Barca játékosok keresnek, annyi pénzért minimum azt várom el, hogy sorban áldozzák fel amgukat a pályán és növesszenek még vagy 3 tüdőt, egy Messi kaliberű játékostól pedig azt, hogy nyissa ketté a pályát, ne tököljön és veresse agyon magát aztán meg reklamáljon égnek-földnek!
A kutyaúristenit, húzzunk már bele, mert a Stuttgart felnégyel minket a francba!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.03.14. 20:11:50-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
- Capon
- Llegenda del Barça
Bár én sem vagyok nagy Bojan fan de azért kiemelni egy egy játékost a 11fős csapatból ami úgy ahogy van egy talicska sz.r szerintem eléggé nem fer dolog.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Most, hogy bejött Henry így néz ki a támadósor féleség...
----------Henry------------Pedro
Iniesta----------Messi-----------
----------Henry------------Pedro
Iniesta----------Messi-----------
és Henry középen játszik mint a régi Arsenalos szép időkben,,jó lesz nyerünk..
- Dave87
- Capitá del Barça
Senki nem várja Bojantól, hogy húzza ki a csapatot a szarból, de azért egy óvatos cselt megcsinálhatna, levihetné egyszer a szélre, beadhatná a labdát, kapura lőhetne vagy valami.
Vajon Guardiola sem vár tőle semmit, mert ő csak néha szokott játszani,nem?
Aki pályán van, annak kell valamit mutatnia, és attól jogosan várnak el valamit a szurkolók.
Egyébként meg itt nem csak róla van szó, ebben benne van mindenki, de legjobban a motiváció hiányzik. Alves megmondta a frankót.
Remélem a 2. félidő áttörést hoz.
Vajon Guardiola sem vár tőle semmit, mert ő csak néha szokott játszani,nem?
Aki pályán van, annak kell valamit mutatnia, és attól jogosan várnak el valamit a szurkolók.
Egyébként meg itt nem csak róla van szó, ebben benne van mindenki, de legjobban a motiváció hiányzik. Alves megmondta a frankót.
Remélem a 2. félidő áttörést hoz.
na remélem Bojant már csak a tarcsiban látjuk ezután adios Bojan!!
Először Peppel kellene elbeszélgetni - borzalmas ez a felállás - utána pedig a játékosokkal. Eddig a játék egy nagy 0.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Jéééé
Csere a félidőben. Lehet most Tito Villanova dönt és nem Pep?
Csere a félidőben. Lehet most Tito Villanova dönt és nem Pep?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cali 2010.03.14. 20:07:31-kor.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Csoda történt emberek!
Józsi bá' FÉLIDŐBEN! cserélt.
Józsi bá' FÉLIDŐBEN! cserélt.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Henryyyyyyyyyyyyyy a pályán!! na megmondtam..
- Messiaskii
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Henryyy
<3

Tényleg nem szokott és ez az egyik dolog amit képtelen vagyok megérteni Guardiola filozófiájában.Kovi írta: Valószínűtlen sajnos, Guardiola nem szokott cserélni, pláne a félidőben.
.
A második félidőben remélem összeszedi magát a csapat.
Lenyilatkozza mindenki, h mennyire motivált a csapat és igy meg úgy, hát szeretném ha ez a motiváltság és küzdés a játékban is megmutatkozna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2010.03.14. 20:06:35-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Arra a játékra lenne szükség, mint amilyet a Sevilla elleni kupvisszavágó 2. félidejében mutattunk. Villámgyors passzjáték, kevés érintéssel, elsöprő lendülettel, rengeteg mozgással. Ráadásul borzalmas talajon is hibátlan precízitással. Menne ez, de ahhoz AKARNI kell igazán. Nem csak amolyan tessék-lássék módon, lehorgasztott fejjel bandukolva.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ezzel a hozzáállással sitt, kb 8 pont hátrány a végére...mint 2 évvel ezelőtt..sík ideg vagyokboixosnoisbarca írta:A csapat gáz úgy ahogy van...Messi az ilyen ziccereket régen 1az 1ben bevágta vagy szétforgatta a védelmet és begurította.A középpályán nincs 3 folyamatos passz előre..Hátul egyedül Pique magabiztos.Valamit nagyon ki kéne találni,mert ha ez a Valencia itt pontot szerez akkor meg is érdemeljük a bukást.És akkor mi lesz a Bernabeuban...
megmondom a választ a kérdésedre: Pep SZERELMES Busquetsbe!! ez számomra már nyilvánvaló h ő a kis kedvence. talán fiatalkori önmagát látja benne és szeretné ha ő is vmi olyasmit tudna véghezvinni mint saját maga... na de ez azért elég abszurd h csak az edző nyomjon vkit amikor hát ott ül vki a padon aki világklasszis szintet képvisel a posztján....Ede72 írta:egyszerűen fel nem foghatom mi az öreg istenért játszik ez a Busquets ebben a csapatban??? vazze ha nem lenne Pique, már kettővel mennének..ha eddig félidőben soha nem cserélt, akkor most tényleg eljött az ideje...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára currahee 2010.03.14. 20:07:21-kor.
-
- Jugador del Barça
A csapat gáz úgy ahogy van...Messi az ilyen ziccereket régen 1az 1ben bevágta vagy szétforgatta a védelmet és begurította.A középpályán nincs 3 folyamatos passz előre..Hátul egyedül Pique magabiztos.Valamit nagyon ki kéne találni,mert ha ez a Valencia itt pontot szerez akkor meg is érdemeljük a bukást.És akkor mi lesz a Bernabeuban...
- Capon
- Llegenda del Barça
Bár kifejezetten utálom az angol focit, de ott nem engedhetik meg maguknak a játékosok, hogy végig sétálgassanak meccseket. Ezzel a teljesítménnyel nem állnának meg a lábukon olyan leb.szást kapnának. Itt nálunk ennek semmi következménye nincs.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
egyszerűen fel nem foghatom mi az öreg istenért játszik ez a Busquets ebben a csapatban??? vazze ha nem lenne Pique, már kettővel mennének..ha eddig félidőben soha nem cserélt, akkor most tényleg eljött az ideje...
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kicsit ilyen Torghelle nélküli magyarválogatottra emlékeztet a játékunk... Huszti(most Messi) csatár...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22