Szerintem akkor adott hangot a véleményének amikor megkérdezték róla...
A meccsértékelőket meg felesleges elolvasnom mert megvan a saját véleményem amit nem hiszem,h megfog változtatni az,h Etooka(bocsánat,h megemlítelek) a meccs emberének hozza ki Zlatant vagy sem.
Sőt sztem ez legalább annyira a csapat kritikája mint Zlatan dicsérete,h azzal az elfogadható játékkal amit év elején nyújtott többször tudott meccs embere lenni.
Elfogadható és biztató játékot láttam tőle de,h egy igazán jó meccse az eszembe jusson bizony meg kell erőltetnem magam.Ami pedig különösen szomorú,h már hetek óta amikor Barca meccs van azt kívánom bárcsak ne lenne a pályán...(nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára)
Ezzel együtt türelmes vagyok és nagyon szurkolok neki(mert azt kétlem,h nyáron megválnánk tőle ha már idehoztuk,azt is kétlem,h Bojan vagy akárki kiszorítaná szóval nagyon fontos lenne,h javuljon ha nem akarjuk még évekig nézni ezt a szenvedést) és nyilván egy szót se szólnék ha ugyan úgy megrúgná a góljait mint az elején de sajnos nem így történik...
Mint már egyszer írtam is...idén még két győztes gól a Bernabeuban és tökéletesen elégedett leszek vele kis túlzással.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure