Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennél rosszabb időpontra nehezen rakhatnánk az én szemszögemből. A mai napom így is eléggé be van táblázva és még Bl is lesz.Slither írta:Vígaszág,SZERDA 20:
Mogyi OK
DaNiAlVeS8 OK
miihii OK
Slither OK
Nekem is jó, de én is kb kezdésre esek be suliból, de majd szedem a lábam ahogy tudomfcbarca0827 írta:Nekem is jó lesz! Remélem a vonatom nem fog hazafelé késni, mert így is épphogy beesek kezdésre... (16:15-re érek haza, ha minden renden megy...)!ozsimiki írta:átjavítottam akkor 16.30-as kezdésre,nekem az is jó,és ahogy látom az eddigi többségnek is, többiek is reagáljanak!![]()
Szóval:
Csütörtök 16.30-as kezdés
Ozsi-OK
Gergo9- OK
Cooltiszo- OK
fcbarca0827- OK
?
?
Nekem is jó lesz! Remélem a vonatom nem fog hazafelé késni, mert így is épphogy beesek kezdésre... (16:15-re érek haza, ha minden renden megy...)!ozsimiki írta:átjavítottam akkor 16.30-as kezdésre,nekem az is jó,és ahogy látom az eddigi többségnek is, többiek is reagáljanak!
Neten megy most, de úgy tudom, hogy szoktak lenni élő party-k is mikor a Pöstiek összezörrennek.tommy777 írta:Szasztok!
azt szeretném meg kérdeni h élőben lehet pókerezni vagy a neten?
átjavítottam akkor 16.30-as kezdésre,nekem az is jó,és ahogy látom az eddigi többségnek is, többiek is reagáljanak!Cooltiszo írta:
Csütörtök 16.30-as kezdés
Ozsi-OK
Gergo9- OK
Cooltiszo- OK
?
?
?
Sajnos nekem se jó a mai nap.Egyáltalán semmikor.De megvagytok 5en szóval sztem bőven jó lesz ez í vigaszág így is.LG írta:Nekem nem ok, de az esetleges döntőre sem lenne jó az időpont, szóval nyugodtan játsszátok le nélkülem.Slither írta:Vígaszág,SZERDA 20:
Mogyi OK
DaNiAlVeS8 OK
miihii OK
Slither OK
Nekem nem ok, de az esetleges döntőre sem lenne jó az időpont, szóval nyugodtan játsszátok le nélkülem.Slither írta:Vígaszág,SZERDA 20:
Mogyi OK
DaNiAlVeS8 OK
miihii OK
Slither OK
8-kor miattam kezdhetünkMogyi_ írta:vigaszágasok, mondjuk holnap 20:00?
Nekem jó.ozsimiki írta:Akkor utolsó időpont (ha vki aki leokézta 19et nem ér ide 18.30ra,megvárjuk a 19et,mert hihette,h már nem változik)
Kedd, 18.30
Ozsi-OK
VV19-OK
Perrero-OK
LG-remélem az is OK
Elbartimeaus-OK
Sztocy- please old meg,h ok legyen
alább megadtam egy msn címet,azt vegye fel aki még nem tette meg,és legyen 18.30 előtt fent,és írjon rám legyen szíves.