Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2. pontban ismét elkövettél egy igeidővel kapcsolatos hibát. Én azt írtam az előbb, hogy nem dícsérTem. Ergo meg se említettem, fel sem hoztam semmi hasonló témát. Az már kérdés, hogy dícsérHETném a csapatot, de most nem erről van szó.daffy írta:1. még szép h félek a barcától
2. nem dicséred a 6 kupát? GRATULÁLOK!!
3. nem olvasod tovább? akkor mit vársz mástól? hogy írsz úgy valamit,hogy el sem olvasod,hogy szidsz valakit,hogy el sem olvasod,ismét GRATULÁLOK
ezt nem merném így kijelenteni , inkább azt mondanám hogy a jövő nagy edzőinek az egyike lehet , én Pephez még Blancot tudnám hasonlítani , fiatalon megkaptak egy nagy csapatot és jól vizsgáztak , de 1,5-2 év edzősködés után nem sorolnám őket a világelithez , bár közel vannak hozzáPep a világ egyik legjobb edzője
Nem olvastam végig a hsz-edet, mert már az eleje is hatalmas bar*ság.daffy írta:hát mert annyira dicséred a csapatot,hogy 6kupát nyert és milyen jó sorozatban van.Ez igaz is,de nem kéne olyanra számítani,hogy idén is az lesz.Attól,hogy egy évbe összejött nem kell folyton példálozni,meg a másik orra alá dörgölni,hogy mi vagyunk a jobbak,mert ennyi sok csomót nyertünk.Igen nyertetek,Ti vagytok a bajnokok,de ehhez mérten nem a nagy mellényt kell felvenni,hanem az alázatot,mert anélkül a 7. nem fog menni.Sajnos nálatok sem látom azt,amit a Madridból hiányoltam egész évben: a küzdeni akarást. A játékosaitok közül néhányan vagy fáradtak vagy alul motiváltak vagy azt hiszik,hogy ingyen jön a siker. Ibrának is letört egy darab az amúgy nagy arcából,hogy nem megy neki. A védelem elég gyenge(persze mondhatod,hogy a Realé is az,de most nem arról van szó),Messi az,aki úgy ahogy meg-meg villan,de annyit nem tud hozzátenni a játékhoz,mint tavaly. Xavi is gyengébb az utóbbi időben. Henry meg kiöregedett szegény,pedig jó játékos,de már nem lehet rábízni a bal szélt. Pep meg,hát nemtudom. Én a 6kupát sem írnám az Ő nevére. A csapat az,amelyik igazán jó. Ha mind a 6 kupát nem is,de 4-5öt simán begyűjtöttetek volna egy más edzővel is. Nem tartom jelenleg akkora edzőnek,túl fiatal és meggondolatlan(pl: cserék,igazolások). Azt,hogy kiállították, nem sorolnám ide,mert azzal nem értek egyet. Szerintem egy ilyen kerettel,mint ami Nektek van,egy sir Alex vagy egy Mourinho évente 2-3-4 kupát hozni tudna,míg Pep VALÓSZÍNŰ,hogy nem fog tudni.Enjoy írta: Most ez hogy jött ide, de most komolyan?
A srác azzal jön, hogy a múlttal foglalkozunk, én tagadtam.
Te meg jövőzöl... (egyébként igaz, de még mindig nem értem,h jött ide.)
Peace
Az sztem Rijkaard volt, Pepre nem mondanám, hogy jó haver.zsuni írta: Nekem Pep ugy tünik, mint egy jo haver, és nem mint egy edzö
Nekem Pep ugy tünik, mint egy jo haver, és nem mint egy edzöPep meg,hát nemtudom. Én a 6kupát sem írnám az Ő nevére. A csapat az,amelyik igazán jó.
hát mert annyira dicséred a csapatot,hogy 6kupát nyert és milyen jó sorozatban van.Ez igaz is,de nem kéne olyanra számítani,hogy idén is az lesz.Attól,hogy egy évbe összejött nem kell folyton példálozni,meg a másik orra alá dörgölni,hogy mi vagyunk a jobbak,mert ennyi sok csomót nyertünk.Igen nyertetek,Ti vagytok a bajnokok,de ehhez mérten nem a nagy mellényt kell felvenni,hanem az alázatot,mert anélkül a 7. nem fog menni.Sajnos nálatok sem látom azt,amit a Madridból hiányoltam egész évben: a küzdeni akarást. A játékosaitok közül néhányan vagy fáradtak vagy alul motiváltak vagy azt hiszik,hogy ingyen jön a siker. Ibrának is letört egy darab az amúgy nagy arcából,hogy nem megy neki. A védelem elég gyenge(persze mondhatod,hogy a Realé is az,de most nem arról van szó),Messi az,aki úgy ahogy meg-meg villan,de annyit nem tud hozzátenni a játékhoz,mint tavaly. Xavi is gyengébb az utóbbi időben. Henry meg kiöregedett szegény,pedig jó játékos,de már nem lehet rábízni a bal szélt. Pep meg,hát nemtudom. Én a 6kupát sem írnám az Ő nevére. A csapat az,amelyik igazán jó. Ha mind a 6 kupát nem is,de 4-5öt simán begyűjtöttetek volna egy más edzővel is. Nem tartom jelenleg akkora edzőnek,túl fiatal és meggondolatlan(pl: cserék,igazolások). Azt,hogy kiállították, nem sorolnám ide,mert azzal nem értek egyet. Szerintem egy ilyen kerettel,mint ami Nektek van,egy sir Alex vagy egy Mourinho évente 2-3-4 kupát hozni tudna,míg Pep VALÓSZÍNŰ,hogy nem fog tudni.Enjoy írta: Most ez hogy jött ide, de most komolyan?
A srác azzal jön, hogy a múlttal foglalkozunk, én tagadtam.
Te meg jövőzöl... (egyébként igaz, de még mindig nem értem,h jött ide.)
Most ez hogy jött ide, de most komolyan?daffy írta:igen ez szép,de attól h jó sorozatban vagytok és van jelen állás szerint 6 kupa,attól a hetediket nem adják ingyenEnjoy írta:Akkor időérzékeddel baj van kisapám.marci. írta: Nem hinném,hogy mi szálltunk el,sokkal inkább te.A hozzászólásaidból süt a nagyképűség.![]()
Ti megmutattátok mi a max,ne nagyon várj jobbat.Az meg hogy 6 kupás kit izgat?Nem ti szoktátok mondani,hogy a múltal ne foglalkozzunk?
Mert ez a jelen.
Amíg nincs vége az egyes sorozatoknak, addig még mi vagyunk a bajnokok!
igen ez szép,de attól h jó sorozatban vagytok és van jelen állás szerint 6 kupa,attól a hetediket nem adják ingyenEnjoy írta:Akkor időérzékeddel baj van kisapám.marci. írta:Nem hinném,hogy mi szálltunk el,sokkal inkább te.A hozzászólásaidból süt a nagyképűség.Ez a gond. Ez 1 6 kupás csapat. Azért tudjad hogy mi a maximum ebben és mi a max a te csapatodban. Kicsit elszálltatok azzal h pontszámban beértetek minket.![]()
Ti megmutattátok mi a max,ne nagyon várj jobbat.Az meg hogy 6 kupás kit izgat?Nem ti szoktátok mondani,hogy a múltal ne foglalkozzunk?
Mert ez a jelen.
Amíg nincs vége az egyes sorozatoknak, addig még mi vagyunk a bajnokok!
Akkor időérzékeddel baj van kisapám.marci. írta:Nem hinném,hogy mi szálltunk el,sokkal inkább te.A hozzászólásaidból süt a nagyképűség.Ez a gond. Ez 1 6 kupás csapat. Azért tudjad hogy mi a maximum ebben és mi a max a te csapatodban. Kicsit elszálltatok azzal h pontszámban beértetek minket.![]()
Hát az elmúlt hetek mutatott játékával elégedetlenek az emberek...lluisllach89 írta:4-0ra vertük mi itthon ezt a 3. legerősebb csapatot. Nincs mit ezen taglalni, ez 1 olyan derbi lenne most amit akárki megnyerhet lényegtelen h most v locsolás után rendezik. Ezek a srácok 6 kupát nyertek és ugyanennyi gombócot etettek madridékkal. Törvényszerű h címet védeni 1000X nehezebb de mi csak egyszer kaptunk ki, ráadásul őket ütöttük itthon. Nem értem mi ez a nagy aggodalom, mi úgy vagyunk velünk azonos pontszámmal hogy sokkal többször voltunk zacsi helyzetben rossz játékkal.gekkodan írta:
Na de a Madridon egyértelműen látható az, ami nálunk hiányzik: éhesek, iszonyat motiváltak és 0-2-ről verik a liga 3. legerősebb csapatát fél óra alatt.
Minden meccsen pont vesztésre állunk, mivel döntetlennel kezdődik!Ez játszik közre nekik rengeteg meccsen amikor pontvesztésre állnak, de végül nyernek.
Az Bl és egy meccs...(sajnos) nálunk a BL, a kieséses szakaszban mintha egy teljesen más sport lenne...Szerdán kiderül, hogy túl tudunk-e lépni ezen az "átkon".Ne felejtsük el,hogy két hete mit csináltak a Lyon ellen.
Remélem a Lyon kiveri őket a bl-ből, akkor majd lefagy a mosoly a képükről (ami némelyiküknek nem kicsi).
pont akartam írni egyik nap,hogy ahhoz képest,hogy az elmúlt 5évben,szezonban, két nagyon nagyon jó csapata (ugye bőven vannak átfedések,és a mag szinte állandó volt),vagy inkább játéka is volt a BARCÁNAK, csak 1el nyertünk több bajnokságot egy nagyon is szürke Madriddal szemben. (jó a 07-08as bajnokságban mi is azok voltunk de durván,a madrid meg talán nem annyira, ott nagy fölénnyel nyertek) 3-2 a bajnoki aranyak aránya ebben az időszakban...Mikaos írta:Megnyertünk mindent, amit lehetett. Nincs egyszerű dolga a stábnak, hogy a srácokat motiválják. Míg a Realnál kész csődtömeg az utóbbi évek teljesítménye - ha épp meg is nyerték a PD-t, akkor is pocsék, nézhetetlen játékkal. Érthető, hogy hajtanak kegyetlenül.zola8787 írta:Szerintem mai viszonylatban a Real felülmúlná a Barcát. Sokan írják, hogy a játékosok hibája (pl nso is írta, marca is), de ez csak részben igaz. Sztem az edzővel elnökséggel vannak gondok.
Megnyertünk mindent, amit lehetett. Nincs egyszerű dolga a stábnak, hogy a srácokat motiválják. Míg a Realnál kész csődtömeg az utóbbi évek teljesítménye - ha épp meg is nyerték a PD-t, akkor is pocsék, nézhetetlen játékkal. Érthető, hogy hajtanak kegyetlenül.zola8787 írta:Szerintem mai viszonylatban a Real felülmúlná a Barcát. Sokan írják, hogy a játékosok hibája (pl nso is írta, marca is), de ez csak részben igaz. Sztem az edzővel elnökséggel vannak gondok.
Honnan veszed, hogy az apja miatt játszik Busq? És Vicente Del Bosque miért játszatja szerinted a spanyol válogatottban? Köze nincs az apjához... Ráadásul ez a C.Busq egy X-edik ember volt a klub történetében, alig tett le valamit az asztalra. Majd pont ő miatta kell játszatni a fiát...ugyan már.zola8787 írta:Yaya egyértelműen Busi miatt kedvtelen, és ismerjétekbe, ha a padon ülnétek, mert 1 fiatal kölyök apja nagy Barcás volt, hát ti se adnátok bele mindent.