Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én hiszek neked...Charlie írta:eszter21 írta:Az egyik Baça drukker barátom azt mondta, h jó lenne cserecsatárnak Märcus Allback(remélem jól írtam le). Mit tudtok róla, mert én csak, annyit, h svéd?
Jó játékos,svéd válogatott csatára,általában csak csere,Aston Villában játszott,onnan eljött mivel nem kapott elég játéklehetőséget ha jól tudom akkor most a Bundesligába() nyomja,de ez nem tuti.Ya,és öreg 31-32éves.Nem ő lenne a legjobb megoldás.
C.
eszter21 írta:Az egyik Baça drukker barátom azt mondta, h jó lenne cserecsatárnak Märcus Allback(remélem jól írtam le). Mit tudtok róla, mert én csak, annyit, h svéd?
A jó csatárok kupákban játszanak, ők biztos már nem játszhatnak a BL-ben! Akkos jöhet SAVIOLA!!Charlie írta: Így van,de télen kell 1 csatár méghozzá egy jófajta,szval most a pénztárcába kell nyúlni Laporta úrnak.
C.
eszter21 írta:Mondjuk Milan Baros? Én láttam egy pár meccsen a Liverpoolban is és egész jó volt
redlions írta:Szerintem is véletlen! Tavalyi idényben Kecskeméten a kosárcsapatnál félévig volt ilyen pech széria! Törések, szalagszakadások, halál, vírusok, stb.. Egyszerűen hihetetlen volt, hogy mindig máskép kellett összerakni a csapatot. DE EGYSZERCSAK VÉGETÉRT!Charlie írta:Énj még mindig véletlennek hiszem!Lehetetlen hogy 1 ilyen caspatnál rossz legyen az edzés,vagy akár a bemelegítés,akár a talaj,ez baromság!Rohadt nagy balszerencse ez!
C.
Larsson sérülésében benne vannak a korábbi sérülések, a kor, a rengeteg meccs és edzés, valamint a kora, illetve hogy a csatárokat sokat rúgják agyon!
Szerintem is véletlen! Tavalyi idényben Kecskeméten a kosárcsapatnál félévig volt ilyen pech széria! Törések, szalagszakadások, halál, vírusok, stb.. Egyszerűen hihetetlen volt, hogy mindig máskép kellett összerakni a csapatot. DE EGYSZERCSAK VÉGETÉRT!Charlie írta:Énj még mindig véletlennek hiszem!Lehetetlen hogy 1 ilyen caspatnál rossz legyen az edzés,vagy akár a bemelegítés,akár a talaj,ez baromság!Rohadt nagy balszerencse ez!
C.
Charlie írta:Enrique írta:Hát lehet de akkora a világon nincs...Charlie írta:Énj még mindig véletlennek hiszem!Lehetetlen hogy 1 ilyen caspatnál rossz legyen az edzés,vagy akár a bemelegítés,akár a talaj,ez baromság!Rohadt nagy balszerencse ez!
C.
Sajna van.....pont nálunk,de 1szer ez megszakad ,türlemmel kell lennünk,és télen kell 1 csatár,meg talán 1 vkp-s de az a poszt nem annyira fontos mert Marquez sztár,Gerard meg felépül nagyon gyorsan!
C.
Enrique írta:Hát lehet de akkora a világon nincs...Charlie írta:Énj még mindig véletlennek hiszem!Lehetetlen hogy 1 ilyen caspatnál rossz legyen az edzés,vagy akár a bemelegítés,akár a talaj,ez baromság!Rohadt nagy balszerencse ez!
C.
Sztem is véletlen.Charlie írta:Énj még mindig véletlennek hiszem!Lehetetlen hogy 1 ilyen caspatnál rossz legyen az edzés,vagy akár a bemelegítés,akár a talaj,ez baromság!Rohadt nagy balszerencse ez!
C.
Hát lehet de akkora a világon nincs...Charlie írta:Énj még mindig véletlennek hiszem!Lehetetlen hogy 1 ilyen caspatnál rossz legyen az edzés,vagy akár a bemelegítés,akár a talaj,ez baromság!Rohadt nagy balszerencse ez!
C.
Jó kérdés...Lujo írta:Ezt nagyon nehéz lenne látatlanban megállapítani, én a magam részéről betudom szerencsétlen baleseteknek.