Írtam is visszaszajko írta:LM10!
Írtam egy pü-t, abba minden benne van.

Amúgy ti mernétek nagy pénzt tenni a keddi meccsünkre?
Hogyan sikerült 2 nap alatt 300 ft-ig eljutnod a tobeten?LM10 írta:Ez jó hétvége volt. Tippmixen augusztus óta nyertem 4000-et. És tobet-et 250-ből 3000-et csináltam, kevesebb mint 1 nap alatt. Ezt a 4000-et amit nyertem felteszem ide, és 7000-ből próbálok sűrűben nyerő "taktikát" kitalálni. A mixet szüneteltem.
A 100%-os bónusz nem úgy megy, hogy 15 000 forintot kapszLM10 írta:100%-os bónusz?? Az mit jelent?szajko írta:Tedd fel inkább Bet365-re 100%-os bónusz van és sokkal jobb oldal is.![]()
SZERK:
Meglestem. 15 000-el indulsz![]()
![]()
kedden a Stuttgart-Barca V-et kiteszem maxal.
Szajko, leírnád nagyából , hogy ezen az oldalon, hogyan mennek a dolgok?
100%-os bónusz?? Az mit jelent?szajko írta:Tedd fel inkább Bet365-re 100%-os bónusz van és sokkal jobb oldal is.
Csoportmeccs.Attila-Raul írta:Vaki mondjon nekem vmi errol a meccsrol? Ez mar egyeneses kieseses szakasz? 1 vagy masodik fordulo`? Kerem...OltchimValcea-Viborg
Ugyanmár...razor1592 írta:Sziasztok!
Légyszi ajánljatok valamilyen oldalt, ahol kicsit utána tudok nézni, hogy melyik csapat mit játszott az előző meccsein, hanyadik a tabellán, és milyen formában van, ugyanis az ilyen dolgok elengedhetetlenek az eredményes tippmix-hez szerintem.
Előre is köszönöm
Köszi.levproff írta:Grat. fcbarca0827!
http://goalzz.com/main.aspxrazor1592 írta:Sziasztok!
Légyszi ajánljatok valamilyen oldalt, ahol kicsit utána tudok nézni, hogy melyik csapat mit játszott az előző meccsein, hanyadik a tabellán, és milyen formában van, ugyanis az ilyen dolgok elengedhetetlenek az eredményes tippmix-hez szerintem.
Előre is köszönöm
Vaki mondjon nekem vmi errol a meccsrol? Ez mar egyeneses kieseses szakasz? 1 vagy masodik fordulo`? Kerem...OltchimValcea-Viborg
Köszönöm, akkor az egyik mix jöttvargaakos írta:27-26 lett a vége.FtcSikiHun írta:OltchimValcea-Viborg
Valaki tudna egy állást mondani? Megköszönném
nyugi az iskolában van rá időfcbarca0827 írta:Na, ezzel van a legnagyobb baj...wakii írta:meg hát azért naponta két három órát eltöltök azzal, hogy megnézem a statisztikákat, formákat töviről hegyire és azért kiszokott fizetődni...![]()
Istenem Anderlecht... hozzatok, már össze egy nyamvadt gólt... levproff legyen igazad!!!
Pedig, pont most akartam!levproff írta:Nem kell mondanod, hogy Mester vagyok.fcbarca0827 írta:
Istenem Anderlecht... hozzatok, már össze egy nyamvadt gólt... levproff legyen igazad!!!![]()
![]()
1-0!