Toldo a fénykorát 2003/04 szezonban érte el .....most már csak egy "csíra" --1.szamu kapus Julio Cesar, akit mar emlitettel- nem egyszer mentette meg az Intert a vereségtől ... szerk.: a bl-ben most az inter kiesik....LG írta:Ez igaz, Julio Cesar nagyszerű kapus, nem 1x mentette meg már a csapatot a bravúrjaival. Toldo meg már nem mai gyerek, meg ki tudja milyen formában van. Bár korábban ő is nagy kapus volt, így lehet, h nem lenne vele gond, de nyugodtabb lennék, h a Cesar kezdene.Fernando írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... usa_-32594
Ez komoly érvágás lenne. Szerintem így sem az Inter az abszolút esélyes a párharc megnyerésére.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:

- Fernando
- Llegenda del Barça
Ahányszor játszott Toldo pont kifogtam a meccsnézéssel őt. Kegyetlenül visszaesett. 2003-4-ben nálam a top 5-ben de talán a top3-ban is benne volt. Mára már... Az is kérdés, ha játszik César, akkor hogyan? Ha maszkban az elég zavaró egy kapusnak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ez igaz, Julio Cesar nagyszerű kapus, nem 1x mentette meg már a csapatot a bravúrjaival. Toldo meg már nem mai gyerek, meg ki tudja milyen formában van. Bár korábban ő is nagy kapus volt, így lehet, h nem lenne vele gond, de nyugodtabb lennék, h a Cesar kezdene.Fernando írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... usa_-32594
Ez komoly érvágás lenne. Szerintem így sem az Inter az abszolút esélyes a párharc megnyerésére.
- Fernando
- Llegenda del Barça
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... usa_-32594
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
meglehet, de a Porto nem adja olcsón a bőrétCFirpo3 írta:A bíró azért szépen beállt Campbell elé a szabadrúgás elvégzésekor.![]()
de szerintem nem kell ezen rágódni, mert még simán meglehet a továbbjutás az Arsenalnak.

- levproff
- Director del Fútbol
Ha már itt tartunk Rosicky sem magától esett el a 16-oson belül..
Amúgy én inkább hiszek egy kapu mögötti kamerának, mint egy 100 méterrel oldalról lévő kamnak..

Amúgy én inkább hiszek egy kapu mögötti kamerának, mint egy 100 méterrel oldalról lévő kamnak..

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én továbbra is úgy látom, hogy hozzáért. Amikor oldalról mutatják, lehet látni, hogy felgyorsul a labda, ami csak úgy lehetséges, ha hozzáért... A másik, hogy igaz, hogy rossz helyen állt a bíró, de senki nem mondta Campbell-nek, hogy temesse az arcát a kezébe, és lamentáljon ott egy percig...LG írta: Ez a videó valóban azt bizonyítja, h nem ért bele Campbell. Meg amit csinált a bíró a szabadrúgás előtt...hát, respekt a játékosoknak, h léptek a szájába, én egy ilyen helyzetben nem maradnék nyugodt, az biztos.
Ez a videó valóban azt bizonyítja, h nem ért bele Campbell. Meg amit csinált a bíró a szabadrúgás előtt...hát, respekt a játékosoknak, h nem léptek a szájába, én egy ilyen helyzetben nem maradnék nyugodt, az biztos.levproff írta:LoL!miihii írta:Összefoglaló Az első baki 3:30nál,az ominózus szabadrúgás pedig a 10. percnél található.
Mekkora kamu gól a második Porto gól.![]()
Sok embertől hallotam, aki látta a meccset, hogy Campbell hozzá sem ért a labdához.De ezt nem tudtam biztosra, mert ilyen szögből még nem láttam az esetet.
Az meg egy külön vicc, hogy a bíró akadályozta azt, hogy Campbell megakadályozza a gyors szabadrúgás elvégzést.
Mondjuk Vermaelen óriásit hibázott, Fabianskival együt.
Valamit tenni kéne már, mert ez rövid időn belül már a sokadik orbitális birói hiba. Ugye a Bayern meccsen is történt egy, a Serie A-ban a juventus nyert hatalmas kamu 11-el, az Atletico 2 elcsalt meccse....stb...Ez nagyon nem jó így. Ezeket a birókat keményen meg kell büntetni, h gondolkozzanak el, mit csinálnak legközelebb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2010.02.20. 10:39:54-kor.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
ezeket a klubbvezetőket annyira imádom .....

- levproff
- Director del Fútbol
LoL!miihii írta:Összefoglaló Az első baki 3:30nál,az ominózus szabadrúgás pedig a 10. percnél található.
Mekkora kamu gól a második Porto gól.

Sok embertől hallotam, aki látta a meccset, hogy Campbell hozzá sem ért a labdához.De ezt nem tudtam biztosra, mert ilyen szögből még nem láttam az esetet.
Az meg egy külön vicc, hogy a bíró akadályozta azt, hogy Campbell megakadályozza a gyors szabadrúgás elvégzést.
Mondjuk Vermaelen óriásit hibázott, Fabianskival együt.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- miihii
- KHAL
Sztem érdemes megnézni egy összefoglalót,mert nem mindennapi találatokat ért el a PortoMichaaBee írta:
A tegnapi gólhoz nem nagyon tudok hozzászólni, mert nem láttam, de most hiszek a játékvezetőnknek.![]()

Összefoglaló Az első baki 3:30nál,az ominózus szabadrúgás pedig a 10. percnél található.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Jugador d'estrella
Itt követhető GDS és Frank meccse az Atletico ellen.
Gio, ha jól látom 30-as mezben nyomja. Forlanék mennek egyenlőre félidő után 1:0-ra, és eléggé dominálnak is.
Gio, ha jól látom 30-as mezben nyomja. Forlanék mennek egyenlőre félidő után 1:0-ra, és eléggé dominálnak is.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
-
- Entrenador del Barça
Gera goljaval vezet a Fulham! 

Sőt, az is hazaadás, ha a kapus a tizenhatoson kívülről behozza a labdát és utána felveszi.
A tegnapi gólhoz nem nagyon tudok hozzászólni, mert nem láttam, de most hiszek a játékvezetőnknek.

A tegnapi gólhoz nem nagyon tudok hozzászólni, mert nem láttam, de most hiszek a játékvezetőnknek.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- kennyke04
- Entrenador del Barça
de bizony hazaadás! kis koromba játszottunk így mi is, h a kapus ha lábbal hozzáér, felveheti, de valójában nincs ígysjd írta: 2. Nem tudom, h jól mondom-e, de ha a kapus azután fogja meg a labdát, h lábbal hozzáért, akkor az nem hazaadás

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Nekem két kérdésem támadt a tegnapi meccsek a kapcsán:
1. Ezt két bírót hogyan engedhetik egyáltalán BL-meccset vezetni a Chelsea-Barca és a francia-ír után?
2. Nem tudom, h jól mondom-e, de ha a kapus azután fogja meg a labdát, h lábbal hozzáért, akkor az nem hazaadás (elvégre minden meccsen van olyan, h hazagurítják, kapus egyet tol rajta, és aztán megfogja maikor odaért az ellefél csatárja)
1. Ezt két bírót hogyan engedhetik egyáltalán BL-meccset vezetni a Chelsea-Barca és a francia-ír után?
2. Nem tudom, h jól mondom-e, de ha a kapus azután fogja meg a labdát, h lábbal hozzáért, akkor az nem hazaadás (elvégre minden meccsen van olyan, h hazagurítják, kapus egyet tol rajta, és aztán megfogja maikor odaért az ellefél csatárja)
-
- aka Game90
1. Ezt Wengerrel beszéld megszajko írta:Az van, hogy venni kéne már egy értelmes kapust!
Tö...m tele van már Fabianskival meg Almuniával...
Szerinted egy normális kapus felveszi a labdát?

2. Nem. De Campbell simán hazakísérhette volna a labdát és akkor nincs miről beszélni.
A te hozzászólásodat vártam már, most már egyértelmű, hogy szabályos gólt lőtt a Porto.Etooka írta:A Porto 2. gólja teljesen szabályos volt, ha a játékos nem kéri a sípszót, akkor elvégezheti azonnal.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
A Porto 2. gólja teljesen szabályos volt, ha a játékos nem kéri a sípszót, akkor elvégezheti azonnal.
Csak egy példa rá: magas láb/veszélyes játék miatt lefújnak egy szituációt a középpályán. A játékos leteszi, és már végzi is el.
Amúgy gyenge ez az Arsenal szvsz...
Csak egy példa rá: magas láb/veszélyes játék miatt lefújnak egy szituációt a középpályán. A játékos leteszi, és már végzi is el.
Amúgy gyenge ez az Arsenal szvsz...
.