más kérdés hogy kinek nem jóDaNiAlVeS8 írta:ezt hogy érted hogy nem vagy benne biztos?:D ott vannak NBIII-as mérkőzések

más kérdés hogy kinek nem jóDaNiAlVeS8 írta:ezt hogy érted hogy nem vagy benne biztos?:D ott vannak NBIII-as mérkőzések
tudom hogy nem szövetkezel madridistával de azért megbeszélhetnénk pár dolgot a csapatoddal kapcsolatbanDaNiAlVeS8 írta:az a durva,hogy még a saját csapatom is megtehetem![]()
Észreveszik, azonnal!socio66 írta:És ha több e-mail címmel regisztrálok,de ugyanazokkal az adatokkal?
Kifizetik a nyereményeket,nem veszik észre a csalást?
bocsi hülye oktondi kérdés de akkor egy OTP-s bankkártya is tökéletesen megfelel ugye?:) de persze az én nevem van rajta... (azt hittem nincs de mégis van effectusnagyitomi írta:ez majd a kifizetésnél lesz,kérnek majd személyi scannelést meg lakcímkártya fényképet,azt csak ezek után kell a számlával játszani. ja,arra figyeljen mindenki h csak arra a bankkártyára fizetnek ki,ami annak a nevén van,akiét megadtad regisztrációnál,szal ha adolf hitler néven regeltél és a bankkártyádra yoda mester van ráírva akkor azt nem fizetik kiDaNiAlVeS8 írta:srácok hogyan fizetik ki ha nem kértek számla számot?
ez majd a kifizetésnél lesz,kérnek majd személyi scannelést meg lakcímkártya fényképet,azt csak ezek után kell a számlával játszani. ja,arra figyeljen mindenki h csak arra a bankkártyára fizetnek ki,ami annak a nevén van,akiét megadtad regisztrációnál,szal ha adolf hitler néven regeltél és a bankkártyádra yoda mester van ráírva akkor azt nem fizetik kiDaNiAlVeS8 írta:srácok hogyan fizetik ki ha nem kértek számla számot?
Tehát akkor ez teljesen ingyenes, igaz ??socio66 írta:Regisztrálni kell,majd beütöd a regisztráció uccsó oldalánál hogy 'tobet250' a promóciós kód részhez és van 250 forintod.
Azzal már fogadhatsz,nem kell befizetni semmit.
Aztán hajrá.
menj rá, hogy befejezés, az azutáni oldalon leszCorvy írta:De a 3. oldalnál már ottvan hogy befejezés... nem mentem még rá nehogy nelegyek utána már jogosult a bonuszra.senzu írta:asszem 4 oldal van a regisztrációnál, az utolsónál van olyasmi, hogy 'Promóciós kód', oda írjátok be, és jó lesz!
Vmi más info esetleg?
De a 3. oldalnál már ottvan hogy befejezés... nem mentem még rá nehogy nelegyek utána már jogosult a bonuszra.senzu írta:asszem 4 oldal van a regisztrációnál, az utolsónál van olyasmi, hogy 'Promóciós kód', oda írjátok be, és jó lesz!