Bajnoki Mérkőzések 05/06
Nemtom, de nem valoszínu h sok gol lex, mert a juvenak betonvédelme van, de legaláb olya [auto_cenzúra] csatársoruk. Bár barátságos meccs...amugy meg a BL donto után már nem merek semmit mondani az olaszokrol.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
csak azokra akik madridisták...barcafan írta:BoixosBoixos írta:ez kezdődik nemsokára. gratulálok!Southend United-Southampton, Ligakupa, 1. forduló (élő)
biztos megmozdulnának a mo-i southend rajongók, ha ezt a 'mit is' ? nem láthatnák!Le lehet rólunk szállni
Kicsi közösség vagyunk de annál hangosabbak
![]()
na de viccet félretéve az al kaidát rá kéne küldeni a sport tv szerkesztöségére...
akik miatt nincsen meccsünk a TV-ben...
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Llegenda del Barça
ez kezdődik nemsokára. gratulálok!Southend United-Southampton, Ligakupa, 1. forduló (élő)
biztos megmozdulnának a mo-i southend rajongók, ha ezt a 'mit is' ? nem láthatnák!
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Miért nem adják nem értem??????????? Mennyenek mán, a bajnok meccsét, bezzeg a Bayer müntyhen meccsét meg adták mi????? Elmennek a ...........!!!
Váci Reménység SE
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
ha van több emailod akkor mindegyikröl küldd el!Vito írta:írj nekik mailt, mi már egy páran megtettük!Aix írta:aZ LEHETSÉGES, HOGY A SPORT TV NEM ADJA AZ ALAVES-BARCA MECCSET!!!!!!!!!!!!!!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
aZ LEHETSÉGES, HOGY A SPORT TV NEM ADJA AZ ALAVES-BARCA MECCSET!!!!!!!!!!!!!!
Mi leszünk a bajnokok! Visca El Barca!
-
- Entrenador del Barça
Most vagy te olvastad rosszul vagy én mert én úgy értelmeztem h az edzésekről fognak hiányozni!Barcelonafan írta:Most komolyan ennyi ember hiányozni fog a Betis elleni meccsről?
Ez durva!
Forca Barca
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Most komolyan ennyi ember hiányozni fog a Betis elleni meccsről?
Ez durva!
Ez durva!
Váci Reménység SE
Hát igen, tudom hogy ezzel nem illene viccelni, de hát a Franco-féle időkben mi mindenek voltunk csak nem favoritok...
Úgyhogy akkor becsúszhatott még kettő. 

-
- Capitá del Barça
Annak azért kifejezetten örülök, hogy szerinted kettőt favoritként nyert meg a MadridLG írta:Sztem is...akér még a Getafe is bajnok lehetneTaibi írta:Furcsa, hogy már ilyenkor kiadják a szorzókat a következő szezonra. Még javában tart az átigazolási időszak.
(azaz: mi van, ha a Getafe leigazolja még Henry-t, Gerrard-ot, Adriano-t....)
hamár a reálnak 27x sikerult meglepetést okoznia

Sztem is...akér még a Getafe is bajnok lehetneTaibi írta:Furcsa, hogy már ilyenkor kiadják a szorzókat a következő szezonra. Még javában tart az átigazolási időszak.
(azaz: mi van, ha a Getafe leigazolja még Henry-t, Gerrard-ot, Adriano-t....)