Lionel85 írta:Már nekem is eszembe jutott, hogy Márquez megállná a helyét a középpályán, inkább, mint Keita, aki támadóbb szellemű játékos. Az utóbbi néhány meccsen már volt rá példa, hogy Rafa a középpályán játsszon, de 2003 óta ez gyakran előfordult már vele. Jól is játszik, de én bíznék Thiagóban vagy dos Santosban is, bár ők még fiatalok, de egy Valladolid ellen meglehetne húzni az ő szerepeltetésüket is.
Ha pedig Puyol nem egészséges, akkor nem kellene őt játszatni, 'Csiga' szerintem pont ilyen meccsen tudna belerázódni a spanyol bajnokságba. Ez a meccs jó fricska lehetne azok számára, akik annyit kritizálták.
Nem értek egyet azzal,hogy szinte teljes cseresorral álljunk ki. Ha nyernénk a meccset,akkor 8 pont előnybe kerülnénk legalább egy napig a Madrid előtt. Ezzel elég nagy nyomást helyeznénk rájuk a holnapi meccs előtt.
Csigát csakis akkor tenném a Kezdőbe,ha Pique van mellette és ha Puyol pályára lépése esetén rosszabbodhatna a sérülése,ekkor mint az egyik utolsó lehetőség, lépjen pályára Csiga,ha Puyol sérülése rendbe jött,akkor Csiga maradjon ott,ahova való,a padon.
Keita nyugodtan játszhatna vkp-t. Eredeti posztja az,nálunk játszik sokszor szinte támadót,ami eddig nem vált be. Attól,hogy lőtt egy szép gólt a harmatgyenge Mali válogatottban nem jelenti azt,hogy támadó felfogású... Mondjuk vkp-nak Márquez is jó lenne,a gyorsaság miatt szavaznék inkább Keitára. Maxwellt én tartom olyan jónak,mint Abidalt, mindegy melyikük kezd,számomra az alapcsapat.
Több csere nem kell,pláne nem Thiago-Dos Santos. Arra jók,hogy ha jól állunk akkor beálljanak 15-20 percre,de többre nem. Iniesta-Xavi páros kell a kp-ra. Támadójáték szempontjából kezdjen az Henry-Ibra-Messi trió,ha pedig nem megy Henry-nak vagy Ibrának,akkor jöhet Bojan/Pedro, ha egyiküknek sem megy,akkor kettős cserével jöhetne a két fiatal,akár már a félidő után,de legkésőbb a 60. perc környékén.
Nem szabad lebecsülni az ellenfelet tartalékos kezdővel,pláne,mert idegenbe megyünk és most nem fér bele egy hiba. Kötelező a 3 pont!