Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.24. 11:32:48

Szerintem Ibra mostani rosszabb formája talán az El Classico-n rúgott góljára is visszavezethető. Az addigi meccseken rendszeresen jól teljesített, fontos gólokat rúgott, vagy gólpasszokat adott, az El Classico-n pedig bejött és szinte első labdaérintésre gólt lőtt, amivel mellesleg a meccset is eldöntötte. Lehet, hogy nem így van, de talán fejben kicsit elhitte, hogy innentől kezdve ő a "Megváltó" a Barca-ban, kicsit talán kezdte túlértékelni a telejesítményét és ilyenkor bizony törvényszerű a visszaesés. A képpessége megvan arra, hogy jól teljesítsen nálunk is, csak fejben kell helyreraknia magát. Ez nem az Inter, ahol szinte ő az egyszemélyes gólfelelős, nem ő az egyedüli kakas a szemétdombon. Mindenesetre a tegnap rossz volt nézni a kicsit hitehagyott és dekoncentrált játékát. A gólpassza persze azért szép volt.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.24. 11:19:52

Most valóban volt pár rosszabb meccse, és máris jönnek a kritikák, azok az emberek, akik mindig is utállták, és még mindig Etoo után sírnak máris a padra követelik. Az mondjuk érdekes, h ősszel, mikor kiválóan játszott Zlatan, hol voltak azok az emberek??? Megmondom én, lapultak mint fos a gazban. Várták, h jöjjön 1-2 rosszabb meccse Ibrának, és ők előjöhessen utálkodni. Most eljött az időtök, élvezzétek ki, mert én biztos vagyok benne, h Ibra hamarosan újra jó lesz, és akkor mehettek vissza a gazba sírni Etoo után :wink:
18Barca99
Capitá del Barça

2010.01.23. 23:53:29

Ez megint nem Ibra meccse volt, de szerintem még fogunk 'Ibrakadabrát' látni, legalább is nagyon remélem :) Én is kellemesen csalódtam a nyilatkozatába, Pep mindenkire jó hatással van :P. Egyébként nem értem a bírokat, mai meccsen fele szabálytalanság Ibra részéről nem is volt az. Igaz volt amit elmondott, azthiszik meg akarja "ölni" :D Mindenesetre jó Barcát láthatunk csak így tovább!!!
LM10
Director del Fútbol

2010.01.21. 17:36:39

Ebből az interjúból is kiderült, hogy Zlatan nem az aki ellen tiltakoztak mikor idejött. Rendkívüli őszinte a nyilatkozata. Igaz nincs nagy formában az uccsó pár meccsén, de ahogy most majd javul a csapat játékban(reméljük) úgy ő is fog :wink:
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.01.21. 17:15:06

Lionel86
Jugador d'estrella

2010.01.21. 09:11:06

Ez egy korrekt kifejtés volt a részedről, és sok igazat írtál bennt!
duncan írta:
Sanama írta: Ne haragudj,de mi van?
Döntsd már el,hogy sokat kapott-e vagy sem.

Hogy lehet,hogy a meccs elején sokat kap, de végül keveset? :D
Én érteni vélem,a mondandó lényegét. Tehát a meccs pl. első 10 percében indítják 3szor,az nem kevés. De ha onnantól kezdve megáll a dolog és 90+ perc után is csak az a 3 indítás marad,amit még a meccs elején kapott,az úgy már elég soványka. Szerintem így értette.

Viszont,amivel én nagyon nem vagyok elégedett,az az a pozitív tulajdonságok halmaza,amiket itt nyáron olvasgattam a fórumon,illetve a sajtóban.

Tehát először is a fejjáték az ,ami szerintem hihetetlenül gyenge. Kevésszer veszélyeztet fejjel,és akkor is pontatlanul. Eddig egy fejes-gólja volt,az is a legelső bajnokin,azóta semmi. Ehhez hasonló fejjátékot még jóformán Messi is produkál :lol: . Viccen kívül viszont az eddigi fejjátékához képest a sokat bírált kameruni elődje is többet mutatott fel ebben a "műfajban".

Aztán én sokat hallottam,hogy ha majd jön Ibra jönnek a távoli bombák,az átlövések. Ahhoz képest én eddig egyet láttam tőle,azt is a Sevilla ellen félpályáról dühében kivágta a stadionból. A távoli szabadokat pedig jobb lenne,ha nem rá bíznánk,hanem inkább Alvesre (bár ő sem a legjobb ,inkább Xavi vagy Messi végezze el őket és talán keressék Ibra vagy Pique fejét,ha nem lövik rá). Eddig az egy szabadrúgás-gólján kívül még kaput se nagyon talált,amikor ő lőtte el.

Arra térnék még ki,hogy Ibra igazi erőcsatár, és el voltunk sokan ájulva,hogy majd lebirkózza a spanyol védelmeket,elnyomhatatlan lesz,stb. Ez eddig teljesen így is van! Nem sűrűn tudják elnyomni és rendszeresen megtartja a labdát. DE! A birkózással,labdatartással lassul a játékunk,az ellenfelek védelmei rendszeresen visszaérnek,mire a meg tudunk indulni.Ráadásul ha versenyfutásra kerül sor, Ibra rendszeresen alul marad, az itt is sokszor emlegetett kiugratásokat nem bírja elvinni a kapuig,mert beérik,kisodródik a szélre és az akciónak annyi. Szóval ami pozitívum volt kezdetben,az mostanra inkább kezd számomra kicsit negatívummá válni.

Arról sem feledkezem meg,hogy sokan a technikai tudását magasztalták egekbe(Eto'-éval szemben pl.). Természetesen a kameruninál jobban trükközik,de a pályán ebből nem sok látszódik meg,jóformán egy-két haszontalan sarkazás vagy lassú,labdatartásra irányuló csel. Engem kicsit Ronaldinhora emlékeztet annyiban,hogy nem sokra megy a cseleivel a megfelelő kezdősebesség hiányában (persze ez nem a két játékos összehasonlítása,mert R10 ebben a kategóriában jóval a svéd előtt jár és más poszton is játszanak,inkább csak abból a szempontból érdemes megemlíteni,hogy a játékstílusuk mennyiben illik a Barcába. Miután R10 lelassult már korántsem volt olyan hatékony,mint azelőtt).

Hivatkoztunk még továbbá a jó helyzetkihasználására is. Én ezt úgy látom,hogy azért ennyire jó a helyzetkihasználása,mert nagyon kevésszer tud helyzetbe kerülni,amit azért lássuk be nem lehet csak a másik 10 pályán lévő csapattárs hibájának ,gyenge formájának betudni...ebben vastagon benne van Ibra is. Ha pedig a kevés helyzetéből nem rúgna be annyit,mint ebben a félévben,akkor hamar kikerülne a kezdőből.

Meglátásom szerint jobb lenne,ha padról állna be,mert a csapat alapstílusa a gyors rövidpasszos játék,ahol bizony kell a magas kezdősebesség,a gyorsaság,mert meg kell előzni a védőket. Ebben pedig Ibra hát... nem a legjobb eddig,főleg,amikor Henry is gyengén teljesít,akkor jön ez ki csapatszinten igazán. Pedro-Henry-Messi nálam az alapkezdő.

Drukkolni kell neki nagyon,de én úgy érzem,hogy ebben a taktikai hadrendben ő soha sem lesz olyan jó,mint a régebbi csapataiban.
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.21. 08:43:52

átlövések tekintetétben, úgy gondolom, hogy Pep taktikája és ő kéri külön, hogy kevest lőjjünk távolról, ha megnézitek, akkor még a 11-es pontról se szokták ellőni a srácok, pedig sok esetben már lenne lövőhelyzet, sokszor ezekből lesznek a kétes 11-es szituációk is:) én mindenképp több távoli lövést szeretnék látni, és ahogy láttam mostanában egyre több a próbálkozás is:)
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
duncan
Jugador del Barça

2010.01.21. 03:03:09

Sanama írta: Ne haragudj,de mi van?

Én érteni vélem,a mondandó lényegét. Tehát a meccs pl. első 10 percében indítják 3szor,az nem kevés. De ha onnantól kezdve megáll a dolog és 90+ perc után is csak az a 3 indítás marad,amit még a meccs elején kapott,az úgy már elég soványka. Szerintem így értette.

Viszont,amivel én nagyon nem vagyok elégedett,az az a pozitív tulajdonságok halmaza,amiket itt nyáron olvasgattam a fórumon,illetve a sajtóban.

Tehát először is a fejjáték az ,ami szerintem hihetetlenül gyenge. Kevésszer veszélyeztet fejjel,és akkor is pontatlanul. Eddig egy fejes-gólja volt,az is a legelső bajnokin,azóta semmi. Ehhez hasonló fejjátékot még jóformán Messi is produkál :lol: . Viccen kívül viszont az eddigi fejjátékához képest a sokat bírált kameruni elődje is többet mutatott fel ebben a "műfajban".

Aztán én sokat hallottam,hogy ha majd jön Ibra jönnek a távoli bombák,az átlövések. Ahhoz képest én eddig egyet láttam tőle,azt is a Sevilla ellen félpályáról dühében kivágta a stadionból. A távoli szabadokat pedig jobb lenne,ha nem rá bíznánk,hanem inkább Alvesre (bár ő sem a legjobb ,inkább Xavi vagy Messi végezze el őket és talán keressék Ibra vagy Pique fejét,ha nem lövik rá). Eddig az egy szabadrúgás-gólján kívül még kaput se nagyon talált,amikor ő lőtte el.

Arra térnék még ki,hogy Ibra igazi erőcsatár, és el voltunk sokan ájulva,hogy majd lebirkózza a spanyol védelmeket,elnyomhatatlan lesz,stb. Ez eddig teljesen így is van! Nem sűrűn tudják elnyomni és rendszeresen megtartja a labdát. DE! A birkózással,labdatartással lassul a játékunk,az ellenfelek védelmei rendszeresen visszaérnek,mire a meg tudunk indulni.Ráadásul ha versenyfutásra kerül sor, Ibra rendszeresen alul marad, az itt is sokszor emlegetett kiugratásokat nem bírja elvinni a kapuig,mert beérik,kisodródik a szélre és az akciónak annyi. Szóval ami pozitívum volt kezdetben,az mostanra inkább kezd számomra kicsit negatívummá válni.

Arról sem feledkezem meg,hogy sokan a technikai tudását magasztalták egekbe(Eto'-éval szemben pl.). Természetesen a kameruninál jobban trükközik,de a pályán ebből nem sok látszódik meg,jóformán egy-két haszontalan sarkazás vagy lassú,labdatartásra irányuló csel. Engem kicsit Ronaldinhora emlékeztet annyiban,hogy nem sokra megy a cseleivel a megfelelő kezdősebesség hiányában (persze ez nem a két játékos összehasonlítása,mert R10 ebben a kategóriában jóval a svéd előtt jár és más poszton is játszanak,inkább csak abból a szempontból érdemes megemlíteni,hogy a játékstílusuk mennyiben illik a Barcába. Miután R10 lelassult már korántsem volt olyan hatékony,mint azelőtt).

Hivatkoztunk még továbbá a jó helyzetkihasználására is. Én ezt úgy látom,hogy azért ennyire jó a helyzetkihasználása,mert nagyon kevésszer tud helyzetbe kerülni,amit azért lássuk be nem lehet csak a másik 10 pályán lévő csapattárs hibájának ,gyenge formájának betudni...ebben vastagon benne van Ibra is. Ha pedig a kevés helyzetéből nem rúgna be annyit,mint ebben a félévben,akkor hamar kikerülne a kezdőből.

Meglátásom szerint jobb lenne,ha padról állna be,mert a csapat alapstílusa a gyors rövidpasszos játék,ahol bizony kell a magas kezdősebesség,a gyorsaság,mert meg kell előzni a védőket. Ebben pedig Ibra hát... nem a legjobb eddig,főleg,amikor Henry is gyengén teljesít,akkor jön ez ki csapatszinten igazán. Pedro-Henry-Messi nálam az alapkezdő.

Drukkolni kell neki nagyon,de én úgy érzem,hogy ebben a taktikai hadrendben ő soha sem lesz olyan jó,mint a régebbi csapataiban.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.20. 23:23:12

1.: a kiugratások száma az egész meccsre kivetítve tényleg nem sok, de az elején sokat kapott, vagyis elég sűrűn és nem tudott vele élni. Sad
Ne haragudj,de mi van?

Andrisr10
Barça B

2010.01.20. 23:15:06

Ilúvatar írta:ibrának valami nagyon nem tetszik :)

http://cache.daylife.com/imageserve/0bV ... g/610x.jpg
LoL....nagy kép:D.
Deus
Boixos Nois

2010.01.20. 23:02:41

KépKép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.19. 21:17:48

Mikaos írta:
ElBartimaeus írta:most egész sokszor ugratták ki az utóbbi 2 meccsen, direkt figyeltem.
kinek mi a sok?! :) én úgy gondolom, hogy több lehetőség is lenne folyamatosan. és megértem, hogy Barca filozófia-rövidpassz...de olykor szükség lenne váratlan indításokra, és ez tavaly nem egyszer eredményezett gól. Ennek hiányáról nem Ibra tehet, szerintem - mert tavaly főleg Henry kapta az ilyen indításokat, aki ez évben szintén nem kap ilyeneket (pedig Henry-ra mindent lehet mondani, de hogy nem mozog...az egy igen valótlan állítás lenne).
ElBartimaeus írta: Amit anno sokan kiemeltek, mint előnyét, hogy szinte 100%-os helyzetkihasználása van. Hát amikor 5 méterre volt a kaputól és senki nem volt előtte, de még mögötte sem volt senki egy jó 1,5-2 méteres körzetben, akkor miért nem tudja belőni a helyzetét? Az utóbbi 2 meccs mindegyikén volt 1-1 ilyenre példa!
Ez egy kitűnő arány, sokan örülnének, hacsak 1-1 helyzetet hagynának ki meccsenként. Sajnos a gólok is elmaradnak az utóbbi pár meccseken, de talán már nem kell sokat várni a következő "beköszönésig".
ElBartimaeus írta:Még mindig tartom azt, hogy lassú ha kezd, ellenben ha csereként jön, akkor sokkal hasznosabb lenne.
Ne viccelj - akkor cserének vettünk egy 60millás játékost? :wink:
1.: a kiugratások száma az egész meccsre kivetítve tényleg nem sok, de az elején sokat kapott, vagyis elég sűrűn és nem tudott vele élni. :(

2.: most csak erre a 2-re emlékszek tisztán, ezek annyira szembetűnőek, hogy tényleg üres kapura, tehát nem azok a ziccerek, amiknél még ott van egy kapus, vagy egy egyéb zavaró tényező.

3.: a korábbi hozzászólásomban kiemeltem, hogy nem csereként kéne felfogni, hanem késleltetetten beállított állandó játékosnak. Véleményem szerint, ha az a 30 perc több veszélyt hordoz magában, mint egy 90 perc (ha csak ezt a személyt nézzük, meg az ő általa alakított játékot), akkor a 30 percet jobban megéri. ;)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.19. 20:00:33

ElBartimaeus írta:most egész sokszor ugratták ki az utóbbi 2 meccsen, direkt figyeltem.
kinek mi a sok?! :) én úgy gondolom, hogy több lehetőség is lenne folyamatosan. és megértem, hogy Barca filozófia-rövidpassz...de olykor szükség lenne váratlan indításokra, és ez tavaly nem egyszer eredményezett gól. Ennek hiányáról nem Ibra tehet, szerintem - mert tavaly főleg Henry kapta az ilyen indításokat, aki ez évben szintén nem kap ilyeneket (pedig Henry-ra mindent lehet mondani, de hogy nem mozog...az egy igen valótlan állítás lenne).
ElBartimaeus írta: Amit anno sokan kiemeltek, mint előnyét, hogy szinte 100%-os helyzetkihasználása van. Hát amikor 5 méterre volt a kaputól és senki nem volt előtte, de még mögötte sem volt senki egy jó 1,5-2 méteres körzetben, akkor miért nem tudja belőni a helyzetét? Az utóbbi 2 meccs mindegyikén volt 1-1 ilyenre példa!
Ez egy kitűnő arány, sokan örülnének, hacsak 1-1 helyzetet hagynának ki meccsenként. Sajnos a gólok is elmaradnak az utóbbi pár meccseken, de talán már nem kell sokat várni a következő "beköszönésig".
ElBartimaeus írta:Még mindig tartom azt, hogy lassú ha kezd, ellenben ha csereként jön, akkor sokkal hasznosabb lenne.
Ne viccelj - akkor cserének vettünk egy 60millás játékost? :wink:
unicef41
Barça B

2010.01.19. 19:40:39

Ibra nagyon is jol termeli a golokat,csak messsi elorébb jár :D lényeg hogy mindkettonek megy :)
kanty
Llegenda del Barça

2010.01.19. 18:58:29

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... t-2013955/

Teljesen megérdemelte, gondolom ezzel mindenki egyetért.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.17. 16:26:21

Sanama írta: Viszont egy valami bosszant. Hogy nagyon ritkán ugratják kiI brat. Egyet kapott a meccsen, azt be is fejelte csak les volt.Szerencsétlen ember folyamatosan ott mozog a leshatáron,de Xavi sosem küldi meg neki a labdát mindig a szélre játsza ki.

De azért ja, küldjük el, végülis 1-2góllal jár Messi mögött, a világ legjobbja mögött? :?
1.: a gólokat mindig is szállította, csak a játéka nekem sose tetszett annyira, keveset mozog.

2.: most egész sokszor ugratták ki az utóbbi 2 meccsen, direkt figyeltem. Lehet lehetne többször is kiugratni, de kapott rendesen lehetőséget. Eredmények: mire átveszi a labdát már 2 védő áll vele szemben, avagy pontatlan befejezés, esetleg kisodródás és 1-2 védővel való farkasszemnézés, aztán valamilyen "varázslat" :lol:

Amit anno sokan kiemeltek, mint előnyét, hogy szinte 100%-os helyzetkihasználása van. Hát amikor 5 méterre volt a kaputól és senki nem volt előtte, de még mögötte sem volt senki egy jó 1,5-2 méteres körzetben, akkor miért nem tudja belőni a helyzetét? Az utóbbi 2 meccs mindegyikén volt 1-1 ilyenre példa!

Teljesen üresen a védők MÖGÖTT (mert az előző helyzetben sem csak mögöttük, hanem mellettük is volt, csak rosszul helyezkedtek) csak akkor van, ha lesen áll, ezért a lesgólos kiugratásánál is csak ezért állhatott annyira üresen.

Még mindig tartom azt, hogy lassú ha kezd, ellenben ha csereként jön, akkor sokkal hasznosabb lenne.
bali 15
Director del Fútbol

2010.01.17. 15:34:38

Nem tudom hogy mi a fenét rinyáltok. Most néztem meg a meccs ismétlését.
Jó formában van. Jól passzol. Csak a legfontosabb hiányzik a játékából:a góól. :? ebben igazatok van.
currahee
Jugador d'estrella

2010.01.17. 14:46:46

valahogy az utóbbi meccseken nem megy neki; nem tudom mért pedig a szezont nagyon jól kezdte.

valahogy már a passzokból is látszik h nem az igazi, persze itt nem arra gondolok h nem tud pontosan passzolni hanem inkább vhogy nem tudja jól megérteni magát a többiekkel. legalábbis nekem tegnap ez jött le...

na meg mostanában olyan helyzeteket kihagy vagy rosszul dönt egy olyan szituációban amikor "csak" egy jó csel kell és máris ziccer lenne hogy érdekes... épp ő volt az a csatár aki ilyeneket könyörtelenül kihasználta, nem beszélve h sokkal nehezebb szituációkból/helyzetekből is gólt tud szerezni.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.01.17. 12:18:31

hát tény, hogy nem volt élete meccse a tegnapi. de egy kezemen meg tudnám számolni, mennyi értékelhető labdát kapott. a legtöbb passz számomra ilyen alibinek tűnt, hogy hát fusson utána... amikor elmozog akkor meg nem igazán passzolnak neki.
lehet elfogult vagyok vele kapcsolatban, de az én véleményem ez.
gygerike
Entrenador del Barça

2010.01.17. 12:13:04

Eggyik kedvenc játékosom Ibra. Tegnap nem ment neki tény igy is majdnem sikerült kiosztani 2 gólpaszt.Most ő nincs formába volt hogy Messi nem volt. Ha egyszerre mind2-en formába lesznek na akkor az előrejátékunk is sokkal jobb lessz . A bemozgásokrol meg eddig láttam jopárszor hogy mozgott ,de nem kapta visszont most nem is nagyon probálkozott:(
Visca El Barca
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.17. 12:05:34

Néha csodálkozom azon, hogy milyen könnyen száll el a bizalom egy egy játékost illetően. Meg kellene érteni végre: A bizalom állandó valami. Nem lesz rosszabb játékos Ibra, ha pár meccsen nem megy Neki. A rossz forma nem a képességeiben jelent változást, ugyanaz az ember, aki ősszel remekül teljesített. Arról nem is beszélve, hogy egészen aprócska dolgok elegek lehetnek ilyen képességű játékosoknak ahhoz, hogy egycsapásra magukhoz térjenek. Egy gól, egy csel, egy szép passz meghozza a magabiztosságot. Egy pici szerencse, egy gól, és minden a régi lesz. Elég már a károgásból, meg a játékba illeszkedésről.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.17. 10:38:14

Ibrának a játéka nekem sem tetszett tegnap, (és nem csak tegnap), de amit már számtalanul leírtak a fórumon az még most is érvényben van. Egy remekül összerakott CSAPATBA kell neki beilleszkednie, ami nem a legegyszerűbb dolog. Attól függetlenül, hogy első pár meccsén remekül ment neki a játék, jöttek a gólok és így tovább... akkor is látszott, hogy időre van szüksége amíg megszokja a stílusunkat. Ez sajnos még mindig nem sikerült neki. Az Interben folyamatosan ívelték neki a labdákat, és egyértelműen látszott hogy "előretolt ék" pozíciót tölt be, vagyis az egész támadójáték szinte rá épült. Míg itt neki is tennie kéne valamit annak érdekében hogy helyzetbe kerüljön. Tavaly Eto'o nagyon jól csinálta az üres területre való bemozgásokat, de azért vegyük észre, hogy előtte pár évet már gyakorolhatta ezeket a jól megszokott társakkal. Úgyhogy ezzel semmi probléma nem lesz szerintem, hamarosan Ibra is teljesen átérzi majd a stílusunkat. Illetve az "ívelgetős részét" itt is megtarthatnánk Ibraának, csak hát Alves-akitől tavaly jöttek be a jobbnál-jobb labdák-éppen most-éppen most nem futja élete formáját. Összegezve ezt a részt nem kritizálnám, ugyanis biztos vagyok benne hogy hamarosan meg oldódik ez a probléma. :)

Ami viszont nem teljesen egyértelmű számomra: :roll: Ibra egy olyan csapatba érkezett, ahol mindenki mindent megnyert tavaly. Neki viszont még hiányzik a Bl, egyéni címek stb... Tehát a többieknél jóval motiváltabbnak kéne hogy legyen, de sajnos én nem ezt látom. Sokszor csak sétálgat (főleg az utóbbi időben jellemző ez a fajta mentalitás), és nem is támad le. Igaz hogy Henry is pocsék formát fut idén, de a szíve a helyén van, mert én számtalanszor figyelem őt a meccseken és bizony minden labdáért megy és ha kell csúszik mászik. Igaz hogy ha kap egy rossz passzt elégedetlenkedik, de aztán ebből semmi gond nincs. Ibra viszont egyelőre nem tűnik valami motiváltnak. Bár az is lehet hogy fáradt :roll:

Én ezt így látom. :o
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
bali 15
Director del Fútbol

2010.01.17. 10:27:15

socio66

2010.01.17. 10:16:05

Őszintén szólva kicsit hátráltatta szerintem tegnap a játékunkat, vagy legalábbis nem sok mindent tudott hozzátenni a támadásokhoz. A beindulásokat még mindig nagyon nem érzi és túl sokat áll egy helyben,mikor már rég mozogni kéne. Néha úgy tűnik,hogy csak lesi Messi vagy Ini,vagy a többiek cselsorozatait,megindulásait,miközben már neki is helyezkednie kellene. Én nem focizom,tehát nem szakmai szemmel nézem a teljesítményét,de nekem az jön le,hogy egyelőre inkább csak nézi a játékunkat,mintsem hogy részt venne benne.
Ettől függetlenül eddig nagyon is rendben van a teljesítménye,jók a statjai,de ahhoz,hogy a tavalyi játékunkhoz hasonlót tudjunk mutatni,folyamatosan, fejlődnie kell neki is,főleg fejben.
Balinho
Entrenador del Barça

2010.01.17. 10:06:54

Iszonyat flegma volt tegnap, gyakorlatilag jó megmozdulása is alig volt. Ami teszem hozzá nem egy katasztrófa, mindenkinek van ilyen meccse, de a hozzáállása nekem nagyon nem tetszett.

kétségtelenül a legjobb befejező csatárunk, nem is nagyon kell jobb, de nálam a minimum, hogy ha nem megy, akkor a szívét is kiteszi a pályára...
Lezárt