Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.01.17. 09:47:36

Sanama írta:
chrisnagy13 írta:Köszönjük Zlatan neked ezt a remek estét. Sikerült ismét bebizonyítanod, hogy nem illesz bele a Barca játékstílusába, mint ha ott se lettél volna a pályán.
Én sok sikert kívánok neked a jövőhöz, és kívánom, hogy játssz úgy, mint a korábbi csapataidban, de lehetőleg egy korábbi csapatodban. :lol:
Még próbáltalak komolyan venni, hogy egy normális eszmecserét fogunk folytatni közösen a témáról, de úgylátom ebben nem leszel partner. :?

Vicces,hogy Henrys bannerrel írsz ilyeneket.

A mai meccsről. Igen gyenge volt Ibra.Bár még ígyis többet ért mint Henry szerencsétlenkedés szerintem. Ha kapura lő,akkor harmatgyengén a kapusba, ha bead akkor emberhez ugyan nem megy.

Viszont egy valami bosszant. Hogy nagyon ritkán ugratják kiI brat. Egyet kapott a meccsen, azt be is fejelte csak les volt.Szerencsétlen ember folyamatosan ott mozog a leshatáron,de Xavi sosem küldi meg neki a labdát mindig a szélre játsza ki.

De azért ja, küldjük el, végülis 1-2góllal jár Messi mögött, a világ legjobbja mögött? :?
Megpróbálok tárgyilagosan szólni, remélem sikerül. A tegnapi meccs nem Ibra meccse volt, ez egyértelmű. Nem érezte a ritmust, különösen az első félidőben éreztem azt, hogy a felé menő passzokra, "félkiugratásokra" nem mozdul időben, egy ütemet késik és ez nem azért van, mert lassú. Nyilván nem fog Samu gazellai magasságaiba emelkedni, mert teljesen más karakter a két játékos. A Sevilla otthonában lejátszott kupameccsen szerintem rengeteget dolgozott, sok labdát tartott meg, hasznosan játszott.
Probléma volt pár fórumozótársamnál, hogy mit keres a középpályán, én úgy láttam a hátulról történő labdakihozatalt könnyítette meg a visszalépéseivel. Az utóbbi meccseinken felállt a szőr a hátamon, ahogy labdázgattunk a saját tizenhatosunk előterében zavarba hozva saját magunkat. És szerintem jól látszik az is, ha a középpályán bevonják a játékba, nem dajkálja a labdát, hanem egyből továbbteszi.(nem lassul le a támadásunk rajta) Akkor van "gáz", ha megkapja a tizenhatos előterében, és három védő "veszi körbe", társnak nyoma sincs megjátszható helyzetben, ilyenkor "lelassítja" a támadást, legalábbis többek szerint. Azt mondják páran, nem teljesen illik a Barca stílusába. Abba a stílusba, amikor hagynak minket focizni, abba tényleg egy Samu vagy egy Villa jobban beleillik(én Villának örültem volna), de akkor megint ott vagyunk, hogy középcsatárposzt "egyhetven" alatt. Egy valami jól látszik, hiába a tehetség, az "apróbb" termetű csatárokat egy masszívabb védőfal kineveti.

kis off: Samu lehet, hogy még ebben az évben is megszolgálta volna a pénzét, én nagyon szerettem, tényleg ideális középcsatár volt a Barca számár, de Pep úgy döntött, eltelt öt év, a labdarúgás íratlan szabálya, hogy egy idő után változtatni kell. Ezt én tudomásul vettem, az edzőnk döntése volt, a jelen helyzettel foglalkozom.

On: Ibrahimovic tényleg a nyomába nem ér Eto'o-nak kezdősebesség terén, de vegyük már észre, hogy azt a Samut hasonlítgatják össze egyesek Ibrával, aki öt évet játszott a középpályásainkkal. Ibra itt van fél éve és középcsatár létére, ha kicsit jobban összpontosítanának a társak, már 3-4 gólpasszal több állna a neve mögött. Szerintem nagyon hasznosan játszik, de nála is belefér egy-egy gyengébb produkció, mint mindenki másnál. Soha nem lesz olyan gyors, mint Samu, de nyújthat sokkal jobb produkciót, mint az eddigi játékai közül, akár a legjobb teljesítménye az összeszokás miatt. Eddig a Barcelonában egy kicserélt Ibrát látunk, alázatos, önzetlen és a habitusához képest, jó értelemben visszafogott viselkedés. A páros lábas odaugrást ne említsétek meg, mindenkinél van egy határ, amit tolerálni képes. Nem mondom, hogy követendő, de nem is török pálcát felette, főleg, hogy a sérülés okozásától nagyon messze volt.

"krisznagy" kollégának köszönjük, hogy mélyenszántó gondolataival hozzájárul a fórum értékes hozzászólásainak gyarapításához. Csak azt látom, hogy Ibra megvásárlásakor és a mostani "gyengébb" produkció idején meg tud jelenni az "Ibra pocskondiázása" topicban "Henrys bannerral". :(
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
gianni
Entrenador del Barça

2010.01.17. 09:15:28

Látunk mi még Ibracadabra-t,tegnap sem mozgott rosszul csak általában rosszul döntött az utolsó mozzanatoknál.
Kell ő ide nagyon is.
Sanyikaaa=D
Barça C

2010.01.17. 08:28:35

Hoho. Nem illik a játékstilusba ?! kicsitt elszánt vagy, Ibra nagyon is jól teljesít csak neki sem mehet mindig.
De Henry 0 volt/ van mint mindig, semmit nem ér. Minél hamarabb elmegy annál jobb :> legalább nemfogja foglalni a kezdőcsapatban a helyet, és más is kapna több játéklehetőséget.
Messi nagyonjó formában van :> gratulálok neki, megérdemelte az aranylabdát meg a többi mindent :>
Ibrahimovic is nagyonjó, sok meccset köszönhetnek neki :)

Visca El Barca !! :> <3<3<3
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.17. 08:00:05

Azert nem vedem se Messi-t sem Ibrat, de Messi nyomta a cseleket, egesz jol, nem volt minden masodik cselnel leszerelve. Ibra pedig vagy elrugta magatol a labdta valakinek, vagy bele egy vedobe, mikor hatrament Xavi melle, ott csak setalt, volt mikor Xavi elvette elole a labdat , es Ibra csak setalt elore....
I <3 FCB
Talma
Jugador d'estrella

2010.01.17. 07:49:28

Szerintem meg nem játszott annyira förtelmesen. A végkifejletig véleményem szerint jobb volt, mint Messi. Csupán annyi volt a különbség a két játékos között, hogy Messi a semmiből szerzett 2 gólt, de amúgy elég halvány volt a játéka (cselekre értendő (minden 2. cselénél leszerelték...)). Amúgy is, minek teljesítsen pont ilyenkor jól Ibra, amikor más, fontosabb alkalomkor többet ér majd a jó játéka. Igaz, jó lenne, ha mindig 100%-ot nyújtana, de ez lehetetlen.
bali 15
Director del Fútbol

2010.01.17. 07:45:07

Nem láttam a tegnapi meccset. Sajna. Szóval kellemes meglepetés ez a 4:0.
Ibra nem tudom mit játszott, azt mondjátok hogy rosszul. Igen lehet, úgy tűnik a támadó hármasból sosem lehet mindenki teljesen 100%. A szezon elején Ibra volt a jó, Messi a rossz, Henry pedig....
Most Messi a jó Ibra a rossz és Henry pedig....
elbandi
Capitá del Barça

2010.01.17. 04:31:37

chrisnagy13 írta:Köszönjük Zlatan neked ezt a remek estét. Sikerült ismét bebizonyítanod, hogy nem illesz bele a Barca játékstílusába, mint ha ott se lettél volna a pályán.
Én sok sikert kívánok neked a jövőhöz, és kívánom, hogy játssz úgy, mint a korábbi csapataidban, de lehetőleg egy korábbi csapatodban. :lol:
Ekkora baromságot is régen hallottam már bocs :lol:
Nem illik a játékstílusunkba? :roll: Gondolom ezt te se gondoltad komolyan.
Elismerem hogy egy kicsit gyenge volt,Henry se volt egy fokkal se jobb,sőőt...Messi az meg Messi:)Attól még hogy az utóbbi 3-4 meccse nem sikeredett a legjobbra,nem kell egyből pálcát törni felette.Elötte meg volt 10 jó meccse.Ilyenkor ezt elfelejted? :roll: érdekes.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.17. 03:01:27

Még próbáltalak komolyan venni, hogy egy normális eszmecserét fogunk folytatni közösen a témáról, de úgylátom ebben nem leszel partner. :?

Vicces,hogy Henrys bannerrel írsz ilyeneket.

A mai meccsről. Igen gyenge volt Ibra.Bár még ígyis többet ért mint Henry szerencsétlenkedés szerintem. Ha kapura lő,akkor harmatgyengén a kapusba, ha bead akkor emberhez ugyan nem megy.

Viszont egy valami bosszant. Hogy nagyon ritkán ugratják kiI brat. Egyet kapott a meccsen, azt be is fejelte csak les volt.Szerencsétlen ember folyamatosan ott mozog a leshatáron,de Xavi sosem küldi meg neki a labdát mindig a szélre játsza ki.

De azért ja, küldjük el, végülis 1-2góllal jár Messi mögött, a világ legjobbja mögött? :?
salas9
Entrenador del Barça

2010.01.17. 02:11:11

noname írta: ...
Teljes mértékben egyetértek :!: Ne az alapján ítéljétek meg,hogy az utolsó 3-4 meccsén nem volt annyira jó. Sokat tett már nekünk, és nemsokára(remélem már hétvégén) formába jön, és akkor lesz igazán nagy hasznunkra :wink: Hajrá Zlatan :!:
Kép
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.17. 02:00:36

Köszönjük Zlatan neked ezt a remek estét. Sikerült ismét bebizonyítanod, hogy nem illesz bele a Barca játékstílusába, mint ha ott se lettél volna a pályán.
Enjoy
Capitá del Barça

2010.01.17. 01:53:49

Ibrában az a legjobb, hogy akkor a legjobb, amikor nem számítanak rá.
Még csak most kezdődik a bajnokság, ill. a bl.
Elég, ha most fog ismét formába lendülni.
Nem lesz vele para srácok
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2010.01.17. 00:09:34

Én nagy rajongója vagyok, de a mai teljesítménye után igazán átutalhatnák a mai napra eső fizuja felét. Én sokkal magasabb szinten űztem a TV nézést, mint ő a játékot :wink: Várom az Henry utáni időszakot, mert nagyon nem érzik egymást.
noname
Llegenda del Barça

2010.01.16. 20:09:13

Néhány 10éves szinten ragadt ember miért kell elrontsa ezt a fórumot???
Messi a bajnokságban 12 gól, 6 gólpassz.
Ibra 11 gól, 5 gólpassz.
Ibra statjai alig rosszabbak Messiénél.MInek kell itt néhány embernek okoskodni? Attól jobb klesz nektek, vagy ettől nagyobbnak érzitek magatokat. Ha nem lenne Ibra, nem az első helyen tanyáznánk!
Ibra a 2. legjobb támadónk ebben a szezonban és azért egy aranylaqbdás mögött másodiknak lenni nem épp szégyellni való dolog.
Vannak rossz meccsei, de eddig több meccsen volt a csapat legjobbja, mint a legrosszabbja.
Ha annyira köszörülni akarjátok valakin az nyelveteket, akkor menjetek át a szomszédba, Henry barátunkhoz, akiben idén több a kár mint a haszon!
A Fifa egy szégyen
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.16. 20:02:57

McLarenF1 írta:Azért Ibrát kell a padra ültetni, mert vele senki nem tud összejátszani.
Igen, megha nem lett volna a csere akkor Eto'o se lenne itt, szóval tegyük le a padra :roll: Szerint ha másért nem is lehetne örülni a cserének akkor minimum annak, hogy januárba itt van és nem ANK miatt szívnánk a fogunk... Tényleg lol ami itt megy (real meccs után, szerintem mindenki csöpögött és örült neki :roll: )
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.01.16. 20:01:29

Lionel Kicsi Messi írta: nem akarlak kritizálni mert minden barca játékost kedvelek és sztem ha a padozásról van szó akkor a mostani formájukat nézve a 2 játékosnak akkor ink ibra padozzon!! henry kezd laassan vissza térni a régi formába és a 2 sevillai meccsen henry mind 2 őn jobban teljesített sztem...! na mind1 nem okoskodni akartam csak megirtam a véleményem :!: :)
Énse akarlak téged, de szerintem azért ez ha igaz nagy gáz Henryra nézve... Ha ilyen a régi forma, akkor nagyon pocsék volt tavaly :D Egész meccsen vagy meghúzza és nemjól ad be ha egyáltalán begyötri középre, vagy hátrapassz. Ibra azért ne is haragudjatok, de kicsit kreatívabb játékot játszik Titinél. Mostmár mindenki elfelejti az Espanyol ellen pl hogy miket osztott Titinek az első félidőben, vagy a klubvb-n mekkora gólpasszt adott az első meccsen Messinek... Csak lassít meg stbstb. Ezt utálom. A birkamódszer. Valaki mond valamit, és akkor a tömeg nagyrésze helyesel rá. Év elején még Ibra volt az ász, mert ő húzta a csapatot - hozzáteszem, akkor Messit fikázták sokan a mostaniak közül - mostmeg Ibra már be sem fog illeni sosem a Barcába. Szerintetek a Barca csak Eto'o stílusú csatárral képes játszani? Hát nem. Csak kell az idő, hogy összeforrjon az új stílusú játék. De itt a türelmet nem osztották bőszen úgylátom...
Való igaz TAVALY jobban ment sokkal Eto'oval. És 3 évvel azelőtt folyamatosan? Több mint féléveket játszott azokban az időkben is, mégsem ment a játék. Szóval ne mondja nekem senki, hogy a világ legkomplettebb csatára, akinek egyedül az a baja, hogy túl nagy - így picit lassabb és nehezebben fut végig 90 percet - nem fog tudni beilleszkedni. Való igaz, a kezdeti lendülethez képest kicsit alábbhagyott a sebessége - a beilleszkedésnek - de ez mára többiek hibája. Ő megteszi amit tud, de ha nincs más aki kiugrassa, csak Marquez - a Sevilla elleni góljára gondoltam - akkor ott nem ő a hibás. Xaviéknak is meg kell szoknia - ami számomra érthetetlenül lassan megy sajnos. Messi már az első mecsen megtette, a többiek meg egyre jobban érzik. Kivéve Henryt, aki meg úgytűnik nekem hogy megelégedett a sikereivel, és egyre flegmább - de lehet én látom rosszul. Szóval én mindenképpen Bojant játszatnám Titi és semmiképpen sem Ibra kárára. Ő az, akinek szoknia kell a csapatot még, és beilleszkednie, nem Henry. Mert vele se megy jobban, és akkor inkább a jövő csatára játsszon, és ne az, aki elmegy a nyáron nagyeséllyel - Ibra itt a jövő csatára, mert guye 5 évre igazoltuk.

Remélem azért valaki elolvasta, és nem csak a 2 soros hsz-eket értékeli... Akinek nem inge ne vegye magára, de én nagyon így látom a helyzetet, hogy kell találnia sok embernek egy bűnbakot a tavalyi gálák elmaradásáért, és ez most éppen Ibra lett, aki fél éven keresztül a hátán vitte a csapatot szinte, és most 2 rossz meccs után már be sem illik... Majdnemhogy vicc ez a topic lassan :?

szerk.: Ja, és személyes véleményem szerint Ibra nem játszik rosszul, mégha néha a trükkösebb megoldást is választja a biztos helyett. Könyörgöm, ez kell a népnek, a gólpassz Pedronak sarokkal pl mekkora volt, meg Piquenek is. Ezeket a pillanatokat nem felejti el az ember, és ezért megéri már játszatni, mert legalább szórakoztat is egyben. De ez csak nagyon elvont saját vélemény, nehogy valaki is ezt emelje ki a hszemből!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.01.16. 20:04:47-kor.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.01.16. 19:59:36

duncan írta:Én sosem Istenítettem Ibrát. Nyáron is jobban örültem volna másoknak,mint neki. De most ő van itt,neki kell szurkolni. Olyannak nincs értelme,hogy "mi lenne,ha..." meg stb. Abban is biztos vagyok,hogy ha a klub ennyit kiadott érte,nem fognak jövőre megválni tőle,teljesítsen akárhogy.
Abban viszont egyetértek,hogy pocsékul játszik az utóbbi időben és hogy Pep nem tudta még tökéletesen beépíteni a csapatba. Szerintem nem is fogja tudni soha tökéletesen beépíteni,de ennél jobb biztos lesz.
Nem tudok állást foglalni abban,hogy Henry vagy Ibra,mert Henry is gyenge mostanság.
Talán a francia mellett szól,hogy ő már beleszokott a csapatba és valamivel gyorsabb,mint a svéd.
haggyuk már Henry statikusabb mint valaha.. non stop ugyanazt csinálja 2 húzás előre megtolás lendületből kifelé és beadás bal lábbal az 5-ös felé vagy szöglet vagy a kapus vagy védők kirúgják... hagggyuk már abba könyörgöm az ilyenek hogy pad meg stb..
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
gianni
Entrenador del Barça

2010.01.16. 19:52:59

Nem kéne így neki rontani Zlatanra,nem ezt érdemli,remélem ma elcsöndesíti az ellene szövetkezőket!
duncan
Jugador del Barça

2010.01.16. 19:21:33

Én sosem Istenítettem Ibrát. Nyáron is jobban örültem volna másoknak,mint neki. De most ő van itt,neki kell szurkolni. Olyannak nincs értelme,hogy "mi lenne,ha..." meg stb. Abban is biztos vagyok,hogy ha a klub ennyit kiadott érte,nem fognak jövőre megválni tőle,teljesítsen akárhogy.
Abban viszont egyetértek,hogy pocsékul játszik az utóbbi időben és hogy Pep nem tudta még tökéletesen beépíteni a csapatba. Szerintem nem is fogja tudni soha tökéletesen beépíteni,de ennél jobb biztos lesz.
Nem tudok állást foglalni abban,hogy Henry vagy Ibra,mert Henry is gyenge mostanság.
Talán a francia mellett szól,hogy ő már beleszokott a csapatba és valamivel gyorsabb,mint a svéd.
Enjoy
Capitá del Barça

2010.01.16. 18:58:23

Ibrával csak egyetlen egy bajom van, de az nagyon felbosszant, s már nagyon unom :evil:
Mégpedig, hogy Ibrából csak egy van :D
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2010.01.16. 18:50:50

Vicc ami itt van komolyan. Amikor jol játszik gólokat lő mindeki isteníti mekkora igazolás stb, 2 rossz meccs pad, hatalmas hiba volt lassú [auto_cenzúra]. Komolyan döntsétek már el.Semmi baj nincs a játékával mivel a barca játéka komplettebb bármelyik másik csapatnál. Ezért nyilván több idő kell hozzá hogy megérezzék egymást. Xavi se probálja sokszor inditani ami nem Ibra hibája mert ő helyezkedik. Igaz az utóbbi pár meccs nem az ővé volt, de ha formába lendül akk itt megint isten lessz. Elég lol amit műveltek

NA pacsi
Visca El Barca
Kép
McLarenF1
Barça C

2010.01.16. 18:27:48

Azért Ibrát kell a padra ültetni, mert vele senki nem tud összejátszani. Nem veszik be a játékba. Szerdán is Iniesta, Messi, Xavi csinálta a játékot, meg Henry-t is próbálták bevenni a játékba, de ő szenved legjobban Ibra miatt. Nem adják Zlatannak a labdát, mert 1.: nem jól helyezkedik, 2.: már rájöttek, hogy vele nem tudják a gyors passzos játékot játszani, mert ha ő megkapja a labdát akkor ráteszi a lábát, huzogatja, stb, megtörik a lendület, mindenki azt várja, hogy ez vajon mit hoz ki ebből. Egész egyszerűen hátráltatja a csapatot. Jó lenne, ha ma sem játszana, megint menne a támadás, a gólszerzés.
Szerdán azt mondta Pep a meccs után, hogy túl későn vett észre egy hibát, későn javította ki, már nem maradt idő a gólszerzésre. Remélem most jött rá, hogy hiba volt Zlatant idehozni.
Az ívelgetésnek meg semmi értelme, lehetetlen, ötlettelen csapatok taktikája.
Ronaldinho0408
Jugador del Barça

2010.01.16. 18:13:21

hát szerintem amit Henry mutatott a két sevilla elleni meccsen az pont csak egy kicsivel volt kevesebb a nagy 0-nál. Szval én semmi javulást nem láttam vagy adott egy olyan passzt amilyet én is tudnék.(amit kb nem lehet elrontani) Ha viszont vállalkozott valamire abból rendszerint valami katasztrófa sült ki.
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.01.16. 17:31:37

Barca+ írta:Nem tudom miért mindenki Ibrát rakná a kispadra!Miért nem Henry-t?
meccsek óta nincs 1 értelmes megmozdulása na jó egy beadás egy meccsen azért ez 90 perc alatt elég gyenge bárki bármit mondd!
Lehet oltogatni meg amit csak akartok de, ha nem megy Ibrának sem a játék és Henrynek sem akkor mindenki Ibrát b...-tja pedig Henry ugyan olyan nagy sztár volt az arsenalban és mégis inkább Ibrát b...-tok! Nem értem Én ezt! Én inkább Henry helyett Bojan-t raknám a kezdőbe!
Hátha beálva tudna hozni vmit a játéka!
Ez az Én véleményem ha vkinek nem tetszik ez van!
Ezért jó, h nem vagyunk egyformák!
nem akarlak kritizálni mert minden barca játékost kedvelek és sztem ha a padozásról van szó akkor a mostani formájukat nézve a 2 játékosnak akkor ink ibra padozzon!! henry kezd laassan vissza térni a régi formába és a 2 sevillai meccsen henry mind 2 őn jobban teljesített sztem...! na mind1 nem okoskodni akartam csak megirtam a véleményem :!: :)
szajko
Director del Fútbol

2010.01.16. 16:58:33

Méghogy Zlatan lassú? Mikor ideigazolt miért nyilatkozta azt Xavi, hogy irígyli a gyorsaságát?!.
Termetéhez képest baromi gyors.
Barca+
Jugador del Barça

2010.01.16. 16:55:38

Nem tudom miért mindenki Ibrát rakná a kispadra!Miért nem Henry-t?
meccsek óta nincs 1 értelmes megmozdulása na jó egy beadás egy meccsen azért ez 90 perc alatt elég gyenge bárki bármit mondd!
Lehet oltogatni meg amit csak akartok de, ha nem megy Ibrának sem a játék és Henrynek sem akkor mindenki Ibrát b...-tja pedig Henry ugyan olyan nagy sztár volt az arsenalban és mégis inkább Ibrát b...-tok! Nem értem Én ezt! Én inkább Henry helyett Bojan-t raknám a kezdőbe!
Hátha beálva tudna hozni vmit a játéka!
Ez az Én véleményem ha vkinek nem tetszik ez van!
Ezért jó, h nem vagyunk egyformák!
Lezárt