Megpróbálok tárgyilagosan szólni, remélem sikerül. A tegnapi meccs nem Ibra meccse volt, ez egyértelmű. Nem érezte a ritmust, különösen az első félidőben éreztem azt, hogy a felé menő passzokra, "félkiugratásokra" nem mozdul időben, egy ütemet késik és ez nem azért van, mert lassú. Nyilván nem fog Samu gazellai magasságaiba emelkedni, mert teljesen más karakter a két játékos. A Sevilla otthonában lejátszott kupameccsen szerintem rengeteget dolgozott, sok labdát tartott meg, hasznosan játszott.Sanama írta:Még próbáltalak komolyan venni, hogy egy normális eszmecserét fogunk folytatni közösen a témáról, de úgylátom ebben nem leszel partner.chrisnagy13 írta:Köszönjük Zlatan neked ezt a remek estét. Sikerült ismét bebizonyítanod, hogy nem illesz bele a Barca játékstílusába, mint ha ott se lettél volna a pályán.
Én sok sikert kívánok neked a jövőhöz, és kívánom, hogy játssz úgy, mint a korábbi csapataidban, de lehetőleg egy korábbi csapatodban.![]()
Vicces,hogy Henrys bannerrel írsz ilyeneket.
A mai meccsről. Igen gyenge volt Ibra.Bár még ígyis többet ért mint Henry szerencsétlenkedés szerintem. Ha kapura lő,akkor harmatgyengén a kapusba, ha bead akkor emberhez ugyan nem megy.
Viszont egy valami bosszant. Hogy nagyon ritkán ugratják kiI brat. Egyet kapott a meccsen, azt be is fejelte csak les volt.Szerencsétlen ember folyamatosan ott mozog a leshatáron,de Xavi sosem küldi meg neki a labdát mindig a szélre játsza ki.
De azért ja, küldjük el, végülis 1-2góllal jár Messi mögött, a világ legjobbja mögött?
Probléma volt pár fórumozótársamnál, hogy mit keres a középpályán, én úgy láttam a hátulról történő labdakihozatalt könnyítette meg a visszalépéseivel. Az utóbbi meccseinken felállt a szőr a hátamon, ahogy labdázgattunk a saját tizenhatosunk előterében zavarba hozva saját magunkat. És szerintem jól látszik az is, ha a középpályán bevonják a játékba, nem dajkálja a labdát, hanem egyből továbbteszi.(nem lassul le a támadásunk rajta) Akkor van "gáz", ha megkapja a tizenhatos előterében, és három védő "veszi körbe", társnak nyoma sincs megjátszható helyzetben, ilyenkor "lelassítja" a támadást, legalábbis többek szerint. Azt mondják páran, nem teljesen illik a Barca stílusába. Abba a stílusba, amikor hagynak minket focizni, abba tényleg egy Samu vagy egy Villa jobban beleillik(én Villának örültem volna), de akkor megint ott vagyunk, hogy középcsatárposzt "egyhetven" alatt. Egy valami jól látszik, hiába a tehetség, az "apróbb" termetű csatárokat egy masszívabb védőfal kineveti.
kis off: Samu lehet, hogy még ebben az évben is megszolgálta volna a pénzét, én nagyon szerettem, tényleg ideális középcsatár volt a Barca számár, de Pep úgy döntött, eltelt öt év, a labdarúgás íratlan szabálya, hogy egy idő után változtatni kell. Ezt én tudomásul vettem, az edzőnk döntése volt, a jelen helyzettel foglalkozom.
On: Ibrahimovic tényleg a nyomába nem ér Eto'o-nak kezdősebesség terén, de vegyük már észre, hogy azt a Samut hasonlítgatják össze egyesek Ibrával, aki öt évet játszott a középpályásainkkal. Ibra itt van fél éve és középcsatár létére, ha kicsit jobban összpontosítanának a társak, már 3-4 gólpasszal több állna a neve mögött. Szerintem nagyon hasznosan játszik, de nála is belefér egy-egy gyengébb produkció, mint mindenki másnál. Soha nem lesz olyan gyors, mint Samu, de nyújthat sokkal jobb produkciót, mint az eddigi játékai közül, akár a legjobb teljesítménye az összeszokás miatt. Eddig a Barcelonában egy kicserélt Ibrát látunk, alázatos, önzetlen és a habitusához képest, jó értelemben visszafogott viselkedés. A páros lábas odaugrást ne említsétek meg, mindenkinél van egy határ, amit tolerálni képes. Nem mondom, hogy követendő, de nem is török pálcát felette, főleg, hogy a sérülés okozásától nagyon messze volt.
"krisznagy" kollégának köszönjük, hogy mélyenszántó gondolataival hozzájárul a fórum értékes hozzászólásainak gyarapításához. Csak azt látom, hogy Ibra megvásárlásakor és a mostani "gyengébb" produkció idején meg tud jelenni az "Ibra pocskondiázása" topicban "Henrys bannerral".