Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.11. 19:12:11

Sanama írta:Ha már itt ez a kép és előkserült Zlatan sebes lába.

Ezt már gyakran észrevettem,hogy a focistáknak hova tűnt a szőr a lábukról? Borotválják vagy mi a fene? Nézzétek meg, Zlatan lába majdnem ugyanolyan, mint a feleségének :)

Nem csak nála vettem észre...
Szóval? :D
Szerintem annyi fagyasztó sprayt kapnak a lábukra hogy lefagy a szőrhagymájuk... :lol: :lol:
De igazándiból nemtudom. ez csak tipp volt :D:D
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2010.01.11. 19:09:40

Sanama írta:Ha már itt ez a kép és előkserült Zlatan sebes lába.

Ezt már gyakran észrevettem,hogy a focistáknak hova tűnt a szőr a lábukról? Borotválják vagy mi a fene? Nézzétek meg, Zlatan lába majdnem ugyanolyan, mint a feleségének :)

Ezt már én is észrevettem...
Pedig nem langyik... :lol:
Kép
Bobán
Jugador del Barça

2010.01.11. 19:08:24

jól szét van műtve a lába! Világos szőre van talán azért...
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.11. 19:02:43

Ha már itt ez a kép és előkserült Zlatan sebes lába.

gygerike
Entrenador del Barça

2010.01.11. 18:19:34

Etooka írta:
Szó, mi szó: van ízlése :P Jól választott :)

Zlatan lába milyen sebes :O :) Téll szép nő :D De a gatya ami rajta van attol kivagyok :D suliba is most ez megy. Van 1 srác az is detto ugyan ilyet hord ( na azon kacagtam)
Visca El Barca
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.01.11. 18:19:29

Nem rossz az asszony. Bár ez a trotyos gatya rajta... Bár gondolom otthon hamar lekerül róla szal :oops: :D
Nem 2 gyereke van Ibrának?
szerk.: ja de látom lejjebb írták, hogy 2 kölke van. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.01.11. 18:20:55-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
geridoss
Director del Fútbol

2010.01.11. 18:13:11

Sanama írta:Mivel gondolom Zlatan feleséges feltehetőleg svéd :D és szőke... :)

anyuka is megvan. :)
http://www.kickette.com/files/2009/09/z ... lusive.jpg
Lehet ennél jobb az élet? :lol: :lol:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.01.11. 18:09:34

Szó, mi szó: van ízlése :P Jól választott :)
.
gygerike
Entrenador del Barça

2010.01.11. 17:49:33

Sanama írta:Mivel gondolom Zlatan feleséges feltehetőleg svéd :D és szőke... :)
Azért 1 kicsit hasonlithatna :D De ja jobban megnézzem 1 szemei talán 1 kicsit :)
Visca El Barca
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.11. 17:45:50

Mivel gondolom Zlatan feleséges feltehetőleg svéd :D és szőke... :)

anyuka is megvan. :)
http://www.kickette.com/files/2009/09/z ... lusive.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.01.11. 17:51:36-kor.
gygerike
Entrenador del Barça

2010.01.11. 17:44:01

El fanático írta:
bali 15 írta: Felesége van és 2 gyereke, van elég baja higgyétek el :D :lol: :wink:
http://i45.tinypic.com/nz3b4.jpg

Az egyik srácával :)
Biztos hogy tőle van ?:D NEm mondhatni hogy hasonlít rá , de aranyos kissrác :D
Visca El Barca
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2010.01.11. 17:32:42

bali 15 írta: Felesége van és 2 gyereke, van elég baja higgyétek el :D :lol: :wink:
Kép

Az egyik srácával :)
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.11. 02:41:33

ElBartimaeus írta: A hátul való adogatás: a legfrissebb élményem az Eto'o-s játékról a bl döntő (nemrég volt a tv-ben egy kis összeállítás róla): Eto'o legalább a félpályáig visszalépett labdáért, ezzel több ember lett a középpályán, jobban "összeállt" a csapat. De ezt nem várom el Ibrától, ahhoz nincs elég munkabírása és sebessége szerintem, de nem gond, csak egy esetleges lehetőség a megoldásra. :)
nya ezzel nagyon nem tudok egyet érteni, engem néha az idegesít, hogy visszafele mozog és látható, hogy idén mindenki a pióca taktikát választja ellenünk, behozz egy védőt megint középre, mikor így se megy Xavinak az irányítás mint ah megszoktuk tőle... persze ezt ki lehet használni, hogy befut vki a helyére és átlögybölve felettük támadni, de inkább menjen verekedni középre, kapjon a hátára fel 3 védőt és mehetnek a gyors playak a kapunak.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.11. 00:40:22

palesz77 írta:
ElBartimaeus írta:Elnézést kérek a hozzászólásaimért, ha azzal valakinek felhúztam az agyát, nem az volt a szándékom. Ellenben nekem még mindig az a logikusabb, ha nem 1 emberhez igazodik a csapat, hanem a csapathoz igazodik az az gy ember. Persze ilyenkor lehet, hogy romlani fog a teljesítménye. Egyelőre ezt látjuk ötvözve azzal, hogy a csapat nagyon kis lépéseket tesz a megszokás irányában, úgyhogy romlik a teljesítmény mindenkinek. (Ez nem magyarázat arra, hogy miért nem tudjuk kihozni a labdát a vádelemből...)
Na, éppen ez az ami engem zavar. Van a tiedben is igazság, csak ezek a sorok "bosszantanak" fel - azért a tiedből idézek, mert sokan hiszik ezt, csak te foglaltad össze a legjobban, ha akartad ha nem :D . Ibra mintha új játékos lenne! Teljesen átalakult a kedvünkért... Szóval ezzel nem értek egyet. Azzal igen, hogy a csapat csak apró lépésekkel halad a "SvédBosnyák" támadó megismerése felé. Beindul 10-szer, 1-szer sem kap lasztit, aztán amikor 2 védő a nyakán megkapja, de csak hátra tud passzolni, akkor "rontja a gyors játékot". Szerintem aki ért a focihoz, az látja, hogy nem Zlatan nyakába kell varrni a gyors játék hiányát teljesen. Ha az ellenfél térfelén passzolgatnánk, és Xavi-Ini párosunk a gyilkos passzra várna, de nem mozogna Ibra, akkor oké - jöhet a maszlag, hogy nem indul be, de az kamu, max az utcsó meccsen nem indult meg 10-szer, de a Sevillának is beindulós gólt lőtt, szóval azért csinálja ő rendesen. De ha a saját 16-osunk körül toligáljuk, akkor az ne Zlatan hibája legyen már. Eto'o mit csinálna, ha megkapná a lasztit 2 védővel a nyakán kapunkak háttal? Gondolom bevágná... Néha el kéne gondolkozni a dolgokon, nem csak 1 ember nyakába varrni a dolgokat, mert nem akarjuk belátni a tényt, hogy a tavalyi világverő középpályás kettősünk idén elég halvány... :cry: (meg a többiek sem olyanok mint tavaly, pl Messi-Alves duó a posztcserék miatt stbstb)
Egy-két dolog gyorsan eszembe jutott. :)

Összeszokottság: Ibra többet tett eddig, mint a csapat, de korántsem elég még ez az egész játékot nézve.

Beindulások: nagyon fontos, hogy mikor indul be egy játékos (nem tudom most, hogy Ibra mikor szokott beindulni, csak felvetem, hogy hol lehet még hiba a középpályán kívül, semmi támadás nincs benne :) ), mert lehet, hogy elindul, csak épp olyan lyukak vannak, hogy nem lehet odatenni jól. Én a magam technikájával kis pályán sokszor nézek szembe ilyen dolgokkal, nem tudom adni, mert épp ember mögé érek amikor elindul.

A hátul való adogatás: a legfrissebb élményem az Eto'o-s játékról a bl döntő (nemrég volt a tv-ben egy kis összeállítás róla): Eto'o legalább a félpályáig visszalépett labdáért, ezzel több ember lett a középpályán, jobban "összeállt" a csapat. De ezt nem várom el Ibrától, ahhoz nincs elég munkabírása és sebessége szerintem, de nem gond, csak egy esetleges lehetőség a megoldásra. :)

És egy észrevétel a helyezkedéssel kapcsolatban, ami szintén csak a stílusbeli különbségre utal: Ibra sokszor ember mellé áll (vagy őrá vigyáznak nagyon, bőven lehet) és ott próbálja meg a testével fedezni a labdát, míg Eto'o (Inter mezben is) a védők által határolt síkidom mértani közepére áll. :) Persze ez függhet sok mindentől, mint például az ellenfél taktikájáról, 5 ember között könnyebb üres teret találni, mint 9-10 között.

Aztán már csak reménykedek, hogy belejön úgy, hogy a játék ismét lenyűgöző lesz. Szerintem még sok mindennek kell hozzá változni, mind a 2 fél (Ibra és "csapat") részéről is.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.10. 20:09:54

addig komolytalan lesz az egész topic,míg az Ibra "ellenes" userek csak a tavalyi kb megismételhetetlen szezonnal fognak példálózni. :roll: majd csak leesik.

Eto'o, Xavi,Iniesta nem csak tavaly volt együtt, mégse ment olyan gördülékenyen a támadójáték az összes együtt töltött évükben,mint a tavalyiban.

kicsit is reális Barcások,belátják,h Ibra eddig sokkal inkább hasznára volt az IDEI,IDEI,IDEI (09/10, NEM 08/09-esből kell kiindulni, ahhoz képest az alapfigurák nincsenek olyan formában) Barcának,mint sem az ellentettje.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
McLarenF1
Barça C

2010.01.10. 20:03:30

maister6000cm3 írta:Egyet is értek veled, meg nem is. Az tény hogy Eto'o-t és Ibrát összesem lehet hasonlítani, mert Eto'o sokkal jobban illett ide. Vele mindenki összetudott játszani, és rengeteget mozgott, segítve ezzel Xavit és Init is. És amit elöl műveltek Henryval meg Messivel az páratlan. Ibra jóval kevesebbet mozog, láthatóan nem olyan fürge, és Messin meg Inin kívül nem nagyon játszik össze senkivel. Henryval pedig szemmel láthatóan nem értik meg egymást, pedig én még mindig tartom a véleményem hogy van még potenciál a franciában. DE Ibra kétség kívül jóval technikásabb mint Eto'o volt, és a következő szezonra teljesen hozzá szokik a csapat, és fordítva. Szóval ebből azt akartam kihozni hogy Eto'o a múlt Barcájába illett Ibra pedig a jövőébe.
Én csak attól félek, hogy a jövő Barcája kevésbé lesz hatékony, mint a múlté. A múltban az volt a jó, hogy gyors és követhetetlen volt. Lehet, hogy Ibra technikás, de a technikás embert hamarabb utolérik (mint a sánta kutyát), de tavaly mire felébredtek a védők, már 2-0 volt ide.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.10. 19:44:50

McLarenF1 írta:Végre a mai egy olyan meccs, ahol nem játszik Ibrahimovic. Meghaladja a képességeit az az utánozhatatlan játék, amit a Barcelona játszik. Vagyis játszana, de sajnos haldoklik a támadójáték. Az ellenfél tizenhatosáig most is megvan minden, ami egy éve megvolt, még a széleken is megjátsszuk a labdát, de óriási üresség tombol középen. Elég csak megnézni a hatkupás út legszebb momentumai című cikkben szereplő videókat. Félelmetes, megállíthatatlan támadójáték. Nem volt olyan helyzet, hogy ne lehetett volna megjátszani a labdát. Zlatannal ez nem fog menni. Nem jól helyezkedik, ha megindul, akkor rossz helyre indul, tököl a labdával... Kiábrándító. Az lehet, hogy néha gólt rúg (szép is lenne, ha ebben a csapatban nem rúgna), de sokkal jobb volt nélküle a támadójáték, amikor mindig megvolt az ötlet, mindig megjátszhatók voltak elöl, meccsenként 4-6 góllal, most meg ezek a Zlatanos, ötlettelen támadások 1-2 góllal... Mert hat góllal nem lehet kikapni, de 1-2 nem mindig elég a győzelemhez. Remélem a csapat ma könnyedén átáll a Zlatan nélküli játékra, és lehet egy jó meccsünk.
Egyet is értek veled, meg nem is. Az tény hogy Eto'o-t és Ibrát összesem lehet hasonlítani, mert Eto'o sokkal jobban illett ide. Vele mindenki összetudott játszani, és rengeteget mozgott, segítve ezzel Xavit és Init is. És amit elöl műveltek Henryval meg Messivel az páratlan. Ibra jóval kevesebbet mozog, láthatóan nem olyan fürge, és Messin meg Inin kívül nem nagyon játszik össze senkivel. Henryval pedig szemmel láthatóan nem értik meg egymást, pedig én még mindig tartom a véleményem hogy van még potenciál a franciában. DE Ibra kétség kívül jóval technikásabb mint Eto'o volt, és a következő szezonra teljesen hozzá szokik a csapat, és fordítva. Szóval ebből azt akartam kihozni hogy Eto'o a múlt Barcájába illett Ibra pedig a jövőébe.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2010.01.10. 19:40:45

McLarenF1 írta:Jó az első mondatod, még ha te nem is úgy értetted. Tegyük fel, hogy fociztál valaha, és volt egy jó csapatod. Minden jól ment, egészen addig amíg az egyik játékost le kellett cserélni egy olyanra, aki nem rossz játékos, de teljesen más stílust játszik, mások az elképzelései a játékról. Elkezd akadozni a gépezet, jönnek a rossz megoldások és ez a többiek játékára is negatívan hat. Innen nézve " igen, valószínű miatta nem megy Xavinak, Messinek, Henrynak, stb".
Szerintem egy csapatban elég nehéz, és igazságtalan volna bárminemű "akadozást" egy ember nyakába varrni.
Ibra eddig a csapat hasznára vált.
Én ezt látom...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.01.10. 19:39:08

ElBartimaeus írta:Elnézést kérek a hozzászólásaimért, ha azzal valakinek felhúztam az agyát, nem az volt a szándékom. Ellenben nekem még mindig az a logikusabb, ha nem 1 emberhez igazodik a csapat, hanem a csapathoz igazodik az az gy ember. Persze ilyenkor lehet, hogy romlani fog a teljesítménye. Egyelőre ezt látjuk ötvözve azzal, hogy a csapat nagyon kis lépéseket tesz a megszokás irányában, úgyhogy romlik a teljesítmény mindenkinek. (Ez nem magyarázat arra, hogy miért nem tudjuk kihozni a labdát a vádelemből...)
Na, éppen ez az ami engem zavar. Van a tiedben is igazság, csak ezek a sorok "bosszantanak" fel - azért a tiedből idézek, mert sokan hiszik ezt, csak te foglaltad össze a legjobban, ha akartad ha nem :D . Ibra mintha új játékos lenne! Teljesen átalakult a kedvünkért... Szóval ezzel nem értek egyet. Azzal igen, hogy a csapat csak apró lépésekkel halad a "SvédBosnyák" támadó megismerése felé. Beindul 10-szer, 1-szer sem kap lasztit, aztán amikor 2 védő a nyakán megkapja, de csak hátra tud passzolni, akkor "rontja a gyors játékot". Szerintem aki ért a focihoz, az látja, hogy nem Zlatan nyakába kell varrni a gyors játék hiányát teljesen. Ha az ellenfél térfelén passzolgatnánk, és Xavi-Ini párosunk a gyilkos passzra várna, de nem mozogna Ibra, akkor oké - jöhet a maszlag, hogy nem indul be, de az kamu, max az utcsó meccsen nem indult meg 10-szer, de a Sevillának is beindulós gólt lőtt, szóval azért csinálja ő rendesen. De ha a saját 16-osunk körül toligáljuk, akkor az ne Zlatan hibája legyen már. Eto'o mit csinálna, ha megkapná a lasztit 2 védővel a nyakán kapunkak háttal? Gondolom bevágná... Néha el kéne gondolkozni a dolgokon, nem csak 1 ember nyakába varrni a dolgokat, mert nem akarjuk belátni a tényt, hogy a tavalyi világverő középpályás kettősünk idén elég halvány... :cry: (meg a többiek sem olyanok mint tavaly, pl Messi-Alves duó a posztcserék miatt stbstb)
gygerike
Entrenador del Barça

2010.01.10. 19:34:44

Hát ahogy érzed. A véleményeden nem tudok változtatni , de én másképp láttom a dolgokat.
Visca El Barca
Kép
McLarenF1
Barça C

2010.01.10. 19:30:06

gygerike írta:
McLarenF1 írta:Végre a mai egy olyan meccs, ahol nem játszik Ibrahimovic. Meghaladja a képességeit az az utánozhatatlan játék, amit a Barcelona játszik. Vagyis játszana, de sajnos haldoklik a támadójáték. Az ellenfél tizenhatosáig most is megvan minden, ami egy éve megvolt, még a széleken is megjátsszuk a labdát, de óriási üresség tombol középen. Elég csak megnézni a hatkupás út legszebb momentumai című cikkben szereplő videókat. Félelmetes, megállíthatatlan támadójáték. Nem volt olyan helyzet, hogy ne lehetett volna megjátszani a labdát. Zlatannal ez nem fog menni. Nem jól helyezkedik, ha megindul, akkor rossz helyre indul, tököl a labdával... Kiábrándító. Az lehet, hogy néha gólt rúg (szép is lenne, ha ebben a csapatban nem rúgna), de sokkal jobb volt nélküle a támadójáték, amikor mindig megvolt az ötlet, mindig megjátszhatók voltak elöl, meccsenként 4-6 góllal, most meg ezek a Zlatanos, ötlettelen támadások 1-2 góllal... Mert hat góllal nem lehet kikapni, de 1-2 nem mindig elég a győzelemhez. Remélem a csapat ma könnyedén átáll a Zlatan nélküli játékra, és lehet egy jó meccsünk.
Igen valószinű miatta nem megy Xavinak , Messinek , Henrynek stb. Arról sónincs hogy formaromlás. Az egyértelmű Zlatan hiba. A madrid ellen is csak megvártuk még pályára lép legyen 1 jó napja.Mit ne mondjak barátom elég nagy hülyeséget mondtál szvsz :roll: Szerinetm abszólut jól játszik. Csak a távoli lővéseket és az 1vs1-t hiányolom. De pont ma nnéztem 1-2 videot, és észre vettem hogy a city és a bilbao ellen még volt 1vs1 meg pár távoli lővés. Mostanság nincs :S :D De még igy is szinezi bőven a játékot.
Jó az első mondatod, még ha te nem is úgy értetted. Tegyük fel, hogy fociztál valaha, és volt egy jó csapatod. Minden jól ment, egészen addig amíg az egyik játékost le kellett cserélni egy olyanra, aki nem rossz játékos, de teljesen más stílust játszik, mások az elképzelései a játékról. Elkezd akadozni a gépezet, jönnek a rossz megoldások és ez a többiek játékára is negatívan hat. Innen nézve " igen, valószínű miatta nem megy Xavinak, Messinek, Henrynak, stb".
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.10. 19:23:57

Na tessék... Vicc, ami itt megy...

Arra senki sem gondol az ilyen intelligens hsz-eknél, hogy rövid a keret és a középpályán akkor is játszanak egyesek, ha nem kéne.

A játékunk legnagyobb lassulását az okozza, hogy a védelem és a középpálya után lyuk van a támadósor mögött. Nem tudjuk megfelelően átjátszani a lasztit középen és ennek nincs más oka, minthogy megfelelő és minőségi csere híján a fáradtság és a motiválatlanság nem kap leváltást.

Iniesta sokáig sérült volt, Xavi fáradt és rengeteget dolgozik, 2 játékos távol, a fiatalok ehhez még kevesek.

Tényleg vegyük már elő Ibrahimovicot, mert számtalan okból a középpályán képtelenek vagyunk ritmussal és gyorsítással átvinni a lasztit a támadók felé.

Borzalom ami itt megy.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
gygerike
Entrenador del Barça

2010.01.10. 19:19:31

Igen valószinű miatta nem megy Xavinak , Messinek , Henrynek stb. Arról szónincs hogy formaromlás. Az egyértelmű Zlatan hiba. A madrid ellen is csak megvártuk még pályára lép legyen 1 jó napja.Mit ne mondjak barátom elég nagy hülyeséget mondtál szvsz :roll: Szerinetm abszólut jól játszik. Csak a távoli lővéseket és az 1vs1-t hiányolom. De pont ma nnéztem 1-2 videot, és észre vettem hogy a city és a bilbao ellen még volt 1vs1 meg pár távoli lővés. Mostanság nincs :S :D De még igy is szinezi bőven a játékot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gygerike 2010.01.10. 19:25:50-kor.
Visca El Barca
Kép
katalunya
Jugador d'estrella

2010.01.10. 19:18:46

ez egy nagyon jóh hsz,én nem tuttam így megfogalmazni,pedig már rég bennem van.Eto'o jobban illet ide,de még lehet h ez is olyan jóh,vagy akár jobb is lesz mint azok a régi szépidők :oops:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.10. 19:15:52

Igen .

Mert arról,hogy Messi elég gyakran középen játszik és eltűnik,emiatt nem megjátszható Ibra tehet . :)

Hagyjukmár...
Lezárt