Lazio lő egyet és győz
Napoli-Samp 2-3 gól 40 perc alatt
láttok rá esélyt?

aha értem,de szerintem annak úgy van haszna,ha mondjuk 2,5ös szelvényeket adsz fel(az a 0,5 már nem számít) és ha bejön azt a 0,5öt teszed el és a többivel tovább játszol,egy idő után az a sok 0,5 is csinos összeg lesz és ha esetleg bebukod a szelvényed,a sok kicsiből kezdheted újra és nincs veszteség az eredetihez képestsocio66 írta:Nem,félreértetted.nagyitomi írta: 400....nem nyer
800....nem nyer
1600...nyer
200.....nem nyer
stb
Amit te írtál,az egy másik dolog.
Ott kiválasztok egy csapatot és folyamatosan döntetlenre teszek,olyan elven,hogy 4-5-6 meccsből egyszer biztosan döntetlenezni fog és gyakorlatilag minél később,annál jobb. Az sem rossz,de én most simán kettes szorzójú szelvényeket adok fel növekvő téttel,így bízom benne,hogy könnyebben jönnek majd a meccsek és szépen nő a nyeremény is.
Én Milan meccset X2-re raktam volna ha lenne pénzem neten,de végülis teljesen 3esélyesnek gondolom.Mi behúzzuk a tenerife ellen,de sztem csak 1el.Fiorentina-Barit ismét X2-re raktam volna,Barit nagyon jó csapatnak tartom,személyes kedvenceim közé tartozik.Real is sztem behúzza,de minden "zoxo"Barcaforever írta:Azért reméljük a Tenerifére nem 1.39-es szorzót adnak.Master19 írta:Rég mixeltem már én is,de most újra belevágok remélem több sikerrel mint ezek előtt![]()
Fiorentina - Bari H 1.67
Juventus - Milan V 2.80
Eskisehirspor - Fenerbahce V 1.90
Győr - Zvezda Zvenigorod H 1.28
Tenerife - Barcelona H 1.39
5007900
Hát igazából szerintem necces,de meglehet.
Vélemények?![]()
Nekem tetszik.Úgy látom este mindenki a milánóiak győzelmét várja, nehogy pórul járjatok.
Nem,félreértetted.nagyitomi írta: 400....nem nyer
800....nem nyer
1600...nyer
200.....nem nyer
stb
Azért reméljük a Tenerifére nem 1.39-es szorzót adnak.Master19 írta:Rég mixeltem már én is,de most újra belevágok remélem több sikerrel mint ezek előtt![]()
Fiorentina - Bari H 1.67
Juventus - Milan V 2.80
Eskisehirspor - Fenerbahce V 1.90
Győr - Zvezda Zvenigorod H 1.28
Tenerife - Barcelona H 1.39
5007900
Hát igazából szerintem necces,de meglehet.
Vélemények?
Dehogy lesz a Napoli meccsen 4 v több gól.Mondjuk én pl H-ra raktam, de nem tartom vszínűnek, h nagy szórás lesz.nagyitomi írta:nagyon szép,bár én a napolit 4v többre raktam volna és a juvét x-reFernando írta:Hnapra![]()
*(1-0)Hamilton vs. Rangers V 1.81
Bologna vs. Cagliari V 2.85
Napoli vs. Sampdoria 2-3g D 1.93
Juventus vs. Milan V 2.85
Xerez vs. Valencia 1.fi V 1.96
*(0-1)Real Madrid vs. Mallorca D 3.65
202-es odds
de sok sikert
mára kosár:
siena,barca,lakers,san antonio(ők sokkal győznek,sztem érdemes hendivel rakni)
hoki:eisbaren berlin,chicago,dallas meccs X,graz,
ezekből gondoltam h össze kéne dobni 1v2 szelvényt,vélemény?
NEM,akkor kezded előről,ha nyersz.CFirpo3 írta:Én X-re tettem, de az a szelvény inkább csak egy poén szelvény.socio66 írta:Angola-Mali meccset bevállalja valaki?
Amúgy nem rossz ötlet ez a rendszer, csak ha elbukod egyszer, akkor kezdheted előröl.
Én X-re tettem, de az a szelvény inkább csak egy poén szelvény.socio66 írta:Angola-Mali meccset bevállalja valaki?
Bukta lesz, mert a Madrid - Mallorca x lesz.Fernando írta:Hnapra![]()
202-es odds
nagyon szép,bár én a napolit 4v többre raktam volna és a juvét x-reFernando írta:Hnapra![]()
202-es odds
persze hogy számít, mivel a rendes játék idő: 2x45 + amit a bíró hosszabbít!Vash írta:Valaki nem tudja hogy a tippmixnél számit-e a 90.-ik perc után szerzett gól?