Wigan - Aston Villa (elmaradt)
Birmingham - ManUtd. D
Liverpool - Tottenham D(elmaradt)
200

Szerintem nincs "tuti" tipp... Sokszor csak pillanatnyi megérzésen múlik, emlékszem tavaly volt egy Torino-Genoa az uccsó fordulók egyikében a Torino kiesésért küzdött, Genoa oddsa 6.5 volt persze nyertek is 3-2-resocio66 írta:Kopter,holnapra tuti tippek?
A szelvényeid látva kezdek bízni benned.
Hihetetlen...fcbarca0827 írta:Szombat:
Monaco - Tours H 0:0
Bordeaux - Rodez Aveyr. H
Strasbourg - Lyon V
Roma - Chievo H 1:0
Villarreal - Almeria H
Sporting - Leixoes H
300 Ft2860 Ft
A Milan-Juve derby mindig eléggé kockázatos. Igaz, h most a Juve pocsék formában, de a Milan se vmi kiegyensúlyozott.senzu írta:
Roma - Chievo 1.52 H
Villarreal - Almería 1.46 H
Napoli - Sampdoria 1.89 H
Juventus - Milan 2.85 V
Tenerife - Barcelona 1.39 V
2003325
Nagyon jól tudod.Barcaman14 írta:Ha elmarad egy meccs a szelvényen, akkor a többivel még lehet nyerni de kiveszik az elmaradt meccs szorzóját! Ugye jól tudom?![]()
Öröm, a köbön...szajko írta:West Ham - Wolverhampton elmarad...
Ez jó. Ezt holnap énis megrakom szerintem pont így. 200 ft-ot simán megér.fcbarca0827 írta: Vasárnap:
West Ham - Wolverhampton H
Trelissac - Marseille V
(0-1) PSG - Aubervilli. H
Juventus - Milan D
(0-1) Porto - Leiria H
(1-0) Tenerife - FC Barcelona V
200 Ft9150 Ft
Sok sikert magunknak!Fernando írta:Ez jó. Ezt holnap énis megrakom szerintem pont így. 200 ft-ot simán megér.
Figyelj, semmi se biztos!!FtcSikiHun írta:Messiboy19 írta:Hétvégére én is feldobtam egy tippmixszet:
Hull City - Chelsea V 1,35
Real Madrid - Mallorca (0-1) H 1,75
Tenerife - FC Barcelona (1-0) V 2,00
Össz.: 4,725
1000 ---> 4725 FT
Vélemények
a 3 közül egyiket sem raknám biztosra, a Chelsea döcög, a Barca sem a legerősebb, nem lehet tudni, mikor hánnyal nyernek, a Mallorca meg 4. szóval az se biztos, számomra annyira nem biztos, hogy megraktam a Mallorcát