lluisllach89 írta:Léfe írta:Az lehet, hogy most nem fut a szekere,de semmi jövőt nem josolok neki.
Lassu és nem dinamikus. Alig van 1-2 jó átadása vagy csele. Elfér persze a tarcsik között,de nem hinném, hogy igazán meghatározó szerepe lenne még. Nem Ő lenne az első aki nagy ifi multtal nem tudja igazán kifutni magát.
Ez is 1 vélemény, csak nem értem hogy mi ez a pesszimizmus ami itt van?
Semmi jövőt nem jósolsz neki? Mert? Azért mert a történelem legjobb csapatába nem stabil kezdő ennyi idősen? Lassú? Nem dinamikus? Mi ez? Ha valaki nincs jó passzban, formában, és sokan vannak a csapatban, akkor nem kell felnagyítani mert ez az 1ik oka a csapat apró hullámvölgyének-ami tavaly is eljött- és emiatt nagyítjuk fel egyesek hibáit. De nehogy már Bojannal baj legyen. Nem is értem ezt a támadás sorozatot.
Hát őszintén szólva, én a nagy csapatban tétmeccsen még egy olyan produkciót se láttam tőle ami megfogott volna. Annyira sztárolják itt jónéhányan, nagyon érdekelne mit láttok benne.
A tavalyi évet, és a mostanit figyelembe véve kérlek írjátok le nekem:
1, Mikor játszott elfogadhatóan? (konkrét meccseket írjatok)
2, Mikor volt olyan meccs amikor gálázott, parádézott, esetleg ő döntött el valami fontos meccset?
3, Mikor volt olyan, hogy még a legnagyobb rajongói is azt írják róla itt a fórumon, hogy nem volt MA formában.
Az első kérdésre talán van néhány válasz. (sztem az is csak azért volt mert a remek formában lévő csapattársai szuper helyzetekbe hozták)
A második kérdésre nem naon tudok válaszolni.
A harmadik kérdésre viszont számtalan példa van, és őszintén szólva én már ezt naon unom.
Nem azért írom ezt, mert bűnbakot keresek a csapat hullámvölgyére. Bojan játéka sose jött be nekem, egyszerűen nem tudok olyan momentumot felidézni, ami vele kapcsolatban megragadott volna.
Mikaos írta:Valamiért mindig kell találni valakit...egyszer Busquets, aztán Henry, majd Csiga, majd Bojan, és a "legjobb": Ibra.
Hajlamosak elfelejteni sokan, hogy Bojan milyen jól kezdte ezt az évet, amíg le nem sérült. (Iniesta is legalább 5 meccsig nem találta magát, amikor visszatért a sérüléséből - csak Ini megkapta általában a lehetőséget, Bojan annyit közel sem...ami persze érthető, de azért látni kell a különbséget.)
Azt is elfelejtik sokan, hogy a Sevilla ellen ő lőtt egy gólt, csak a **** bíró nem adta meg.
Azt is elfelejtik sokan, hogy nagyon fiatal még mindig (hasonlítsátok össze Pedroval).
Én meg azt nem értem, hogyha a csapatunk nem működik jól, akkor miért kell hetente egy embert találni (már-már mániákusan), akire rá lehet varrni az egészet?
Szerintem ha valaki tényeket közöl, akkor nem kell azt mondani, hogy csak azért közli a kész tényeket, mert bűnbakot keres. Henry eddig a szezon során nulla teljesítményt nyújtott, ez TÉNY. Ha a csapatnak jobban menne, ezt akkor is leírnám.
Az, hogy Bojan jól kezdte az évet, azt túlzásnak tartom, volt maximum 2-3 olyan meccse, amin elfogadható teljesítményt nyújtott, de nem klasszis teljesítményt. A sevillai gólját fel nem hoznám az ő esetében, ugyanis ha jól megfigyeled, egy borzalmasan ellőtt labdát eresztett el, ami aligha ment volna be, ha nem pattan meg szerencsésen.
Az, hogy fiatal, sztem ezt badarság felhozni, mert ha valaki igazi tálentum, akkor az úgyis tükröződik. (lásd: Messi)
Nála csak ennyit hallunk meccsről meccsre: nem volt ma formában!!!