Sok lehetőség lehet balszélső posztra, de ahhoz most kellene lépni. Úgy látszik Robinho kezd elúszni-amit én nagyon sajnálok- , de ha végre Silvát is hírbe hozták most kellene rohamozni, mert van egy olyan érzésem, hogy a vb-után megugrik az ára. A Valencia is így számol szerintem. Nagyon jó játékos és illene a csapatba, de nekem a gondom vele annyi, hogy nem igazi támadó. Ezért láttam volna szívesebben Robinhot, ő Silvával ellentétben vérbeli támadó míg a spanyol a kp-és a csatár poszt mozog valahol. Nem szomorkodnék ha itt lenne, de nem hiszem, hogy egy olyan Tridente lenne vele ami mindent üt a világon.
Ribery-t kizárni a nyilatkozata miatt pedig baromság szerintem. Nem is spanyol, egyik klub iránt sincs elkötelezve, nyílván oda menne ahova több esélye van és többet fizetnek. Ez ilyen egyszerű. Biztos sok embernek nem tetszett a nyilatkozata -ahogy nekem sem- de ha hasznára lenne a csapatnak szívesen látnám. Rengeteg ilyen van a világon, csak itt jobban kidomborodik a rivalizálás miatt és mi is szubjektíven nézzük mivel Barca-szurkolók vagyunk.
Ha ezt Cesc nyilatkozná az egy kicsit más lenne, de Ríbery "csak" egy külföldi focista.
Ha pedig már Fabregas-nál tartunk, szvsz hiba lenne MÉG elhozni. Az Arsenalban jól érzi magát, vezéregyéniség, csapatkapitány nem viselné túl jól a padozást, legalábbis nem hiszem. Pedig Xavi és Ini mellett csak a rotálás miatt játszhatna rendszeresen, legalábbis kezdőként. Olyan 2 év múlva, mikor Xavi már nem a régi fényében tündököl -ha egyáltalán lesz ilyen

- akkor lesz igazán szükség rá és akkor nem hiszem hogy sajnálni fogják rá a pénzt.