ÉS azt is írják, hogy Henry helyett Silva jöhetne.madmushroom írta:A SPORT szerint Hamsík is a kiszemeltek között van.
Barca Igazolások 2009-2010
- madmushroom
- Capitá del Barça
A SPORT szerint Hamsík is a kiszemeltek között van.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szerintem a téli átigazolási szezonban senki sem érkezik. Ha szerencsénk lesz, és megússzuk nagyobb sérüléshullám nélkül, akkor nem is kell senki.
Nyáron, ha Titi távozik, akkor olyan szélső kell mindenképp, aki létszámfölényt képes teremteni, jó az 1vs1-ben, illetve gólveszélyes, és nem baj, ha a jobb lába az erősebb. E kritériumoknak nem sokan felelnek meg. Az unalomig ismételt nevek jönnek újra és újra. Robinho, Silva, Mata, Suarez, Ribery. De könnyen lehet, hogy végül egyikük sem köt ki nálunk. Csatár felesleges.
Fabregasról már leírtam mit gondolok.Szükségünk van rá.
Egy balszélső és Fabregas. Ez lesz az új elnök beugró feladata-Pep kontraktusának mielőbbi meghosszabbítása mellett.. Bár elképzelhető, hogy e döntő szerződések "előmunkáit" még Laportának kell elvégeznie.
Nyáron, ha Titi távozik, akkor olyan szélső kell mindenképp, aki létszámfölényt képes teremteni, jó az 1vs1-ben, illetve gólveszélyes, és nem baj, ha a jobb lába az erősebb. E kritériumoknak nem sokan felelnek meg. Az unalomig ismételt nevek jönnek újra és újra. Robinho, Silva, Mata, Suarez, Ribery. De könnyen lehet, hogy végül egyikük sem köt ki nálunk. Csatár felesleges.
Fabregasról már leírtam mit gondolok.Szükségünk van rá.
Egy balszélső és Fabregas. Ez lesz az új elnök beugró feladata-Pep kontraktusának mielőbbi meghosszabbítása mellett.. Bár elképzelhető, hogy e döntő szerződések "előmunkáit" még Laportának kell elvégeznie.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- LM10
- Director del Fútbol
Sajnos Ribéry egyre kevésbé jön fel a Barcával szóba...
Mata,Silva szvsz nemfognak jönni.
2 lehetőséget látok:
1.Fabregas jön.Ez esetben mérget vennék rá, hogy Iniesta lenne az állandó balszélső. De idén megfigyelhető volt, hogy mikor Ini volt balszélen akkor kb így nézett ki a támadó alakzatunk:
-----------------------Ibra-----------Messi--------------
-----------------------------Iniesta---------------------------
----------------------Xavi-------Keita----------------------
-----------------------------Touré-------------------
Na ezt kéne megszüntetni. Mert így Messi középen szenved+nincs normális balszélsőnk+Ini nemis gólerős.
Robinhora egyre kevesebb az esély, főleg ha ilyen jók lesznek Mancini papával, mint eddig.
2.Suárez. Na igen. Még jó áron elhozható lenne az ajaxtól. De ha elviszi pl a Chelsea és ott beválik, és már nekünk is kéne, akkor soha nem tudjuk majd elhozni. Hiába mondják sokan, hogy az Eredivise-ben könnyű jónak lenni, de azért lehet látni, hogy max egy Hunti aki csak beleért a labdába és gól, vagy pedig tud bánni a labdával(Ibra az Ajaxban
). Én azt mondom lehet, hogy megérné őt kockáztatni.
Nemtudom, hogy Fabregas+Suárez jöhetnének-e egyszerre ,de szvsz ez sok lenne egyenlőre. Cesc is sztem még pár évet marad az Arsenalban,nekünk pedig Xavi kiöregedésével várni kell.

2 lehetőséget látok:
1.Fabregas jön.Ez esetben mérget vennék rá, hogy Iniesta lenne az állandó balszélső. De idén megfigyelhető volt, hogy mikor Ini volt balszélen akkor kb így nézett ki a támadó alakzatunk:
-----------------------Ibra-----------Messi--------------
-----------------------------Iniesta---------------------------
----------------------Xavi-------Keita----------------------
-----------------------------Touré-------------------
Na ezt kéne megszüntetni. Mert így Messi középen szenved+nincs normális balszélsőnk+Ini nemis gólerős.
Robinhora egyre kevesebb az esély, főleg ha ilyen jók lesznek Mancini papával, mint eddig.
2.Suárez. Na igen. Még jó áron elhozható lenne az ajaxtól. De ha elviszi pl a Chelsea és ott beválik, és már nekünk is kéne, akkor soha nem tudjuk majd elhozni. Hiába mondják sokan, hogy az Eredivise-ben könnyű jónak lenni, de azért lehet látni, hogy max egy Hunti aki csak beleért a labdába és gól, vagy pedig tud bánni a labdával(Ibra az Ajaxban

Nemtudom, hogy Fabregas+Suárez jöhetnének-e egyszerre ,de szvsz ez sok lenne egyenlőre. Cesc is sztem még pár évet marad az Arsenalban,nekünk pedig Xavi kiöregedésével várni kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2009.12.29. 11:54:37-kor.
- noname
- Llegenda del Barça
Én nem azt írtam le, amit én szeretnék, hanem amit valószínűnek tartok. Még ha senkire se lenne szükség, akkor is kell valakikkel kampányolni az elnökjelöltenek. Ribery sztem kiesett. Amit tavayl nyáron művelt, azzal nem nyerte el a vezetőink tetszését, annyi biztos!Ronaldinho&Barca írta:Henry 1 év múlva Amerikába fog szerződni, ezt rég elmondta, badarság, hogy a cityhez megy, annyi játékost igazolnak, aztán 13-14 játszik csak általában.. hozzátartozik hogy így se érnek el semmit.
Szerintem csatárt ostobaság igazolni. Itt van Bojan, hatalmas tehetség, lehetőséget kell neki adni, a megfelelő fejlődése érdekében. Fabregasért nagy harc lesz, az ágyúsok és a Barca vezetői között, őt mindenképpen meg kéne szerezni, de piszok nehéz lesz, főleg ha az arsenal idén elérne valamit. Bal oldalra pedig 1 alternatíva van, az Ribéry jelen állás szerint nálam ő prioritást élvez az igazolások terén.
A Fifa egy szégyen
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Henry 1 év múlva Amerikába fog szerződni, ezt rég elmondta, badarság, hogy a cityhez megy, annyi játékost igazolnak, aztán 13-14 játszik csak általában.. hozzátartozik hogy így se érnek el semmit.
Szerintem csatárt ostobaság igazolni. Itt van Bojan, hatalmas tehetség, lehetőséget kell neki adni, a megfelelő fejlődése érdekében. Fabregasért nagy harc lesz, az ágyúsok és a Barca vezetői között, őt mindenképpen meg kéne szerezni, de piszok nehéz lesz, főleg ha az arsenal idén elérne valamit. Bal oldalra pedig 1 alternatíva van, az Ribéry jelen állás szerint nálam ő prioritást élvez az igazolások terén.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- noname
- Llegenda del Barça
Mostanában nem írtam ide, most viszont kibeszélem magam. Érdekes hónapoknak nézünk elébe az igazolások szempontjából. Először is a Real ámokfutása és a nyári árak megemelkedése miatt könnyen lehet, hogy a téli átigazolási szezonban ezúttal aktívak leszünk. Másodszor az elnökválasztás miatt nyáron minden valószínűség szerint az új elnök hoz magával új játékost(okat) is.
Kezdeném a nyári tervekkel. Sztem balszélsőre szükség lenne már télen, tehát itt más témákat targyalnék.
1. Fabregas. Tény h le akarjuk igazolni, a középpályán rotálhatnák egymást Xavival és Inivel, verhetetlen kp-nk lenne vele. Sztem az elnökjelöltek közül több is Fabregassal fog kampányolni. Alighanem már télen elkezdik Laportáék a tárgyalásokat, segítve ezzel a saját jelöljüket,Godallt.
Ha Fabregas elérhetetlen, akkor alternatívákat kell majd keresni, olvastam is egy hírt Hamsikról, könnyen lehet, hogy ő amolyan B-terv lesz.
2. cserecsatár. Ha Boajn továbbra se lövi a gólokat, akkor könnyen lehet, hogy kölcsön adjuk, ezesetben elképzelhetőnek tartom egy rutinosabb csatár leigazolását.
3. Baloldali védő. Abidal most formában van, de még így is gyengébb Alvesnél, szóval az is egy poszt, ahol erősödhet a csapat, így könnyen lehet, hogy baloldali védővel kampányol valamelyik elnökjelölt. Sztem nem kell venni oda új embert, de valakivel muszáj lez kampányolniuk a jelölteknek, márpedig alapembert csak 3 helyre lehet hozni: kp(rotációhoz), balvédő és balszél, ezek közül sztem balszélső már télen érkezhet.
A téli átigzaolási időszak.
Télen csak egyetlen posztra tudok elképzelni erősítést: Balszél. Henry pocsék formában van és nincs jele javulásnak. Pedro Messi cseréjeként érzi jól magát, Jeffrennek nincs semmi rutinja, Bojan nem szélső, Iniesta nemrossz szélen, de látványosat gyengül nélküle a kp.
Elég egyértelműnek tartom,hogy szükség lesz egy szélsőre.
Számos név szóba jön.
Robinho vérbeli cselgép, de amint tudjuk, ő nem fog jönni télen semmiképp se, ha az arabok nem akarják eldani, nem is fogják.
Silva logikus megoldás lenne. Nagyon ismeri a bajnokságot, játszhat a BL-ben, a játéka beleillik a Barcába, fiatal. Egyedüli problééma, hogy enm túl gólerős, de ez sztem amiatt van, hogy a Valenciában gyakran visszábblép kp-ra, sokszor irányít. Nálunk ezt ritkábban kéne megtegye, gólratöröbb lehetne. Jó megoldás lenne, örülnék neki.
Mata Szinte minden érvényes rá, ami Silvára, bár sztem olcsóbb lenne.
Suarez ő lenne a legnagyobb zsákbamacska. Ugyanakkor nekünk egy gólerős, lendületes játékosra lenne szükségünk, márpedig ő az! Kockázatos lenne megvenni, de egyáltalán nem lenne drága a többiekhez képest, nem tudom mire menne itt, de ha jönne, neki is örülnék, bízoma játékosmegfigyelőinkben!
Sztem közülük a legvalószínűbb, hogy érkezik valaki, kíváncsian várom, hogy mi lesz.
Kezdeném a nyári tervekkel. Sztem balszélsőre szükség lenne már télen, tehát itt más témákat targyalnék.
1. Fabregas. Tény h le akarjuk igazolni, a középpályán rotálhatnák egymást Xavival és Inivel, verhetetlen kp-nk lenne vele. Sztem az elnökjelöltek közül több is Fabregassal fog kampányolni. Alighanem már télen elkezdik Laportáék a tárgyalásokat, segítve ezzel a saját jelöljüket,Godallt.
Ha Fabregas elérhetetlen, akkor alternatívákat kell majd keresni, olvastam is egy hírt Hamsikról, könnyen lehet, hogy ő amolyan B-terv lesz.
2. cserecsatár. Ha Boajn továbbra se lövi a gólokat, akkor könnyen lehet, hogy kölcsön adjuk, ezesetben elképzelhetőnek tartom egy rutinosabb csatár leigazolását.
3. Baloldali védő. Abidal most formában van, de még így is gyengébb Alvesnél, szóval az is egy poszt, ahol erősödhet a csapat, így könnyen lehet, hogy baloldali védővel kampányol valamelyik elnökjelölt. Sztem nem kell venni oda új embert, de valakivel muszáj lez kampányolniuk a jelölteknek, márpedig alapembert csak 3 helyre lehet hozni: kp(rotációhoz), balvédő és balszél, ezek közül sztem balszélső már télen érkezhet.
A téli átigzaolási időszak.
Télen csak egyetlen posztra tudok elképzelni erősítést: Balszél. Henry pocsék formában van és nincs jele javulásnak. Pedro Messi cseréjeként érzi jól magát, Jeffrennek nincs semmi rutinja, Bojan nem szélső, Iniesta nemrossz szélen, de látványosat gyengül nélküle a kp.
Elég egyértelműnek tartom,hogy szükség lesz egy szélsőre.
Számos név szóba jön.
Robinho vérbeli cselgép, de amint tudjuk, ő nem fog jönni télen semmiképp se, ha az arabok nem akarják eldani, nem is fogják.
Silva logikus megoldás lenne. Nagyon ismeri a bajnokságot, játszhat a BL-ben, a játéka beleillik a Barcába, fiatal. Egyedüli problééma, hogy enm túl gólerős, de ez sztem amiatt van, hogy a Valenciában gyakran visszábblép kp-ra, sokszor irányít. Nálunk ezt ritkábban kéne megtegye, gólratöröbb lehetne. Jó megoldás lenne, örülnék neki.
Mata Szinte minden érvényes rá, ami Silvára, bár sztem olcsóbb lenne.
Suarez ő lenne a legnagyobb zsákbamacska. Ugyanakkor nekünk egy gólerős, lendületes játékosra lenne szükségünk, márpedig ő az! Kockázatos lenne megvenni, de egyáltalán nem lenne drága a többiekhez képest, nem tudom mire menne itt, de ha jönne, neki is örülnék, bízoma játékosmegfigyelőinkben!
Sztem közülük a legvalószínűbb, hogy érkezik valaki, kíváncsian várom, hogy mi lesz.

A Fifa egy szégyen
- ab1daL
- Director del Fútbol
Egyik játékost sem írnám le még, mindegyikük elég fiatal még mindig, K9 pedig még nem is játszott nálunk egy meccset sem.aynas írta:egy játékost kellene venni a nyáron, de őt minde áron.
A neve: FABREGAS
kicsit számoljatok utána
megvettük Henriquet 10?
Cacarest 15
Csigrinszkijt 25
Keirrison 10 ?
ez nálam a kidobott pénz kategóriába tartozik. ebből futotta volna Cesre. Igaz, hogy elment 16 évesen, de a helyében sokan így tettek volna.
A középpályára ő kell mindenképpen. 40-45 millió eurót is megér!!!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
egy játékost kellene venni a nyáron, de őt minde áron.
kicsit számoljatok utána
megvettük Henriquet 10?
Cacarest 15
Csigrinszkijt 25
Keirrison 10 ?
ez nálam a kidobott pénz kategóriába tartozik. ebből futotta volna Cesre. Igaz, hogy elment 16 évesen, de a helyében sokan így tettek volna.
kicsit számoljatok utána
megvettük Henriquet 10?
Cacarest 15
Csigrinszkijt 25
Keirrison 10 ?
pesfoci, nb1, vmilyen gportal-os hír?
Angol lapértesülések szerint az angol válogatott támadóért 25M fontot is hajlandó lenne kifizetni Josep Guardiola.
Jermain Defoe fantasztikus formában játszik idén a Tottenham Hotspursben, csapatával harmadik a tabellán, ő maga pedig vezeti a góllövőlistát. Az alacsony termetű, ám roppant gólérzékeny csatár teljesítményére felfigyelt Josep Guardiola, a spanyol bajnok FC Barcelona mestere is. A Give Me Football (az angol Profi Labdarúgók Szövetségének hivatalos weblapja) úgy tudja, hogy Defoe-ért a Barca már a télen tesz egy 25M fontos ajánlatot, ugyanakkor a portál azt is valószínűsíti, hogy a jövő nyári vb előtt nem vált klubot a 27 éves futballista.
Jermain Defoe fantasztikus formában játszik idén a Tottenham Hotspursben, csapatával harmadik a tabellán, ő maga pedig vezeti a góllövőlistát. Az alacsony termetű, ám roppant gólérzékeny csatár teljesítményére felfigyelt Josep Guardiola, a spanyol bajnok FC Barcelona mestere is. A Give Me Football (az angol Profi Labdarúgók Szövetségének hivatalos weblapja) úgy tudja, hogy Defoe-ért a Barca már a télen tesz egy 25M fontos ajánlatot, ugyanakkor a portál azt is valószínűsíti, hogy a jövő nyári vb előtt nem vált klubot a 27 éves futballista.

A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
amit a srác kihagyott, hogy pont arról szól a hír, hogy Henry érdekelheti őket, de kizárólag Robinho belevonása nélkül.
Azért mert a Citynek ocsmány sok pénze van,nem fognak többet fizetni Titiért mint amennyit ér....és ha ez komolyan igaz amit irtál,irtak,akkor nem hinném hogy Ribery fog érkezni inkább belevonják Robinhot az üzletbe.Meglátjuk,télen még ne jöjjön senki..majd nyáron.ha szükségesLM10 írta:A SPORT szerint a következő idénytől a City szerződtetné Henryt. Sztem jól járhatnánk ezzel. Henry még lehúzza ezt a fél évet nálunk, és utána én továbbadnám. Mivel a Cityről van szó biztos kaphatnánk 10-15 millát(csak nyáron lesz 33+1 év lesz hátra a szerződéséből). Henry helyére pedig a nyáron Ribéryvel erősítenék.

korábban barca28...
'Miközben a magánfegyvernepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok,Oroszország,Franciaország,Anglia,és Kína,egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagjai.' -NC
- LM10
- Director del Fútbol
A SPORT szerint a következő idénytől a City szerződtetné Henryt. Sztem jól járhatnánk ezzel. Henry még lehúzza ezt a fél évet nálunk, és utána én továbbadnám. Mivel a Cityről van szó biztos kaphatnánk 10-15 millát(csak nyáron lesz 33+1 év lesz hátra a szerződéséből). Henry helyére pedig a nyáron Ribéryvel erősítenék.
"Nincs szükség Robinho-ra" - állítja az egész Barcelona edzői stábja, és a játékosok is. (elmundodeportivo.es) (Yessss!!!!
)
Továbbá nem várható téli átigazolás. Guardiola mondta Laportának állítólag, hogy meg van elégedve a keret minőségével és mennyiségével, főleg hogy Pedro ilyen jó formába lendült, és Jeffren is mutatott jó jeleket.
A sport.es meg ugye Cesc-ről írt egy nagy cikket. Csak a szokásos: nyári sztárigazolása lehet a Barcának, illetve az Arsenal elnöke nem örül, hogy a sajtó ezzel olyan sokat foglalkozik, mert Cesc-nek hosszútávú szerződése van a csapattal.

Továbbá nem várható téli átigazolás. Guardiola mondta Laportának állítólag, hogy meg van elégedve a keret minőségével és mennyiségével, főleg hogy Pedro ilyen jó formába lendült, és Jeffren is mutatott jó jeleket.
A sport.es meg ugye Cesc-ről írt egy nagy cikket. Csak a szokásos: nyári sztárigazolása lehet a Barcának, illetve az Arsenal elnöke nem örül, hogy a sajtó ezzel olyan sokat foglalkozik, mert Cesc-nek hosszútávú szerződése van a csapattal.
Ha jól tudom, akkor a sporthiradó tiltott oldal, úgyhogy innentől tárgytalan. Szerintem csak egy hülye pletyka, eleve a tájékozódottságukat jelzi, hogy szerintük a klubvb-n sérült meg...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Nem találtam Jeffrén Suárezről topicot, ezért úgy gondoltam ide írom:
http://sporthirado.hu/cikk--kutba_esett ... lasa-30541
Ez igaz, vagy csak egy buta kis pletyka amit a média talált ki. Mármint az igaz-e, hogy a Celticbe akart menni?
Én nagyon bírom a játékát, 1év múlva (ha így folytatja) szerintem beférhet a kezdőbe, nem örülnék ha elmenne.

http://sporthirado.hu/cikk--kutba_esett ... lasa-30541
Ez igaz, vagy csak egy buta kis pletyka amit a média talált ki. Mármint az igaz-e, hogy a Celticbe akart menni?
Én nagyon bírom a játékát, 1év múlva (ha így folytatja) szerintem beférhet a kezdőbe, nem örülnék ha elmenne.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Te ezt mind megvennéd? Agüerón kívül mindenki maximum a padra lenne jó, padozni meg pl.: Anderson minek jönne, amikor tuti kezdő a MAN.UTD.-be?Cáceres14 írta:na akkor erre az évre utolsó üzenetemben írok egy pár olyan játékost aki jó lenne a barcába:
Sergio Kun Aguero-ő azért mert gólerős, gyors, feltudja venni a versenyt magas védőkkel szemben pl.chygrynskiy ellena balszélre hoznám csak az a baj,hogy eléggé drága
jonny evans-nagyon tehetséges középhátvéd ugye a man.un-ban játszik ahonnan piqué is jött
david mendes da silva-tud játszani irányító középpályást,védekező középpályást meg jobbhátvédet is![]()
anderson a szintén manchesteres jó lenne ini vagy xavi cseréjének
mehmet topal-tehetséges védekező középpályás

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Na, sejtettem hogy ez lesz
Nincs meccs, és jönnek a hírek... Amikor válogatott fordulók voltak, Robinho is mindig akkor kapott "fényt", fura mi? 
Itt a mai cikk, kiről másról mint Cescről. Egy jó kis fordítást elfogadnék, mert kb annyi esett le, hogy Januárban akarjuk elhozni?! De szerintem rosszul értetem, ezért kérnék egy fordítást
Előre is kösz

Itt a mai cikk, kiről másról mint Cescről. Egy jó kis fordítást elfogadnék, mert kb annyi esett le, hogy Januárban akarjuk elhozni?! De szerintem rosszul értetem, ezért kérnék egy fordítást

Előre is kösz
- MatyiG
- Adminisztrátor
Off: Húú mennyi embert tudnék én felsorolni akit szivesen látnék a csapatban csak kb egyik sem jönne el, nem sok értelme lenne...Fernando írta:Azt mondtad nem írsz több nevet. Akkor most miért írsz?Cáceres14 írta:na akkor erre az évre utolsó üzenetemben írok egy pár olyan játékost aki jó lenne a barcába:
Sergio Kun Aguero-ő azért mert gólerős, gyors, feltudja venni a versenyt magas védőkkel szemben pl.chygrynskiy ellena balszélre hoznám csak az a baj,hogy eléggé drága
jonny evans-nagyon tehetséges középhátvéd ugye a man.un-ban játszik ahonnan piqué is jött
david mendes da silva-tud játszani irányító középpályást,védekező középpályást meg jobbhátvédet is![]()

- Fernando
- Llegenda del Barça
Azt mondtad nem írsz több nevet. Akkor most miért írsz?Cáceres14 írta:na akkor erre az évre utolsó üzenetemben írok egy pár olyan játékost aki jó lenne a barcába:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador del Barça
na akkor erre az évre utolsó üzenetemben írok egy pár olyan játékost aki jó lenne a barcába:
Sergio Kun Aguero-ő azért mert gólerős, gyors, feltudja venni a versenyt magas védőkkel szemben pl.chygrynskiy ellen
a balszélre hoznám csak az a baj,hogy eléggé drága
david mendes da silva-tud játszani irányító középpályást,védekező középpályást meg jobbhátvédet is
Sergio Kun Aguero-ő azért mert gólerős, gyors, feltudja venni a versenyt magas védőkkel szemben pl.chygrynskiy ellen

david mendes da silva-tud játszani irányító középpályást,védekező középpályást meg jobbhátvédet is

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Azért nem tud a City döntően beleszólni a bajnoki címbe mert még mindig Bellamy az '1ik legjobb" játékosuk.neobarca írta:Lehetséges, hogy igazad van. Mondjuk én nézem a city meccseit és sztem az 1ik legjobb játékosuk. Nagyon jól lő és jól cselez. És szerintem a gyorsasága sem semmi. Szem vízhordónak jöhetne!Rivaldo11 írta: Tényleg le kellene rá csapni-feltéve ha cél az 5. hely.
A Barca nem tucatemberek gyüjtőhelye, ide még a padra is kevés.

Sztem ezt a témát le is zárhatjuk, mert elég nagy butaság.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem tudom. Szerintem így is van olyan támadónk, aki nem kap elég lehetőséget-Bojan. Bellamy olyan lenne itt, mint a madridnál Faubert. Fizetett turista, semmi több. Inkább Titi helyettesét kellene megtalálni, az mindenképp szükséges lenne. Robinho úgy tűnik nem jön, ez esetben kiváncsi vagyok, ki jöhet szóba. Még az is lehet, hogy ez a kérdés tényleg csak nyáron rendeződik, Pedro is egyre jobb. Meglátjukneobarca írta:Lehetséges, hogy igazad van. Mondjuk én nézem a city meccseit és sztem az 1ik legjobb játékosuk. Nagyon jól lő és jól cselez. És szerintem a gyorsasága sem semmi. Szem vízhordónak jöhetne!Rivaldo11 írta: Tényleg le kellene rá csapni-feltéve ha cél az 5. hely.
A Barca nem tucatemberek gyüjtőhelye, ide még a padra is kevés.
Rivaldo-A Legnagyobb.