Na, nekem egyvalami feltűnt Bojan csodaszólójánál:
Ittvan
Messi kapufája az Atlético ellen. Nekem ez jutott eszembe róla. Csak Bojan nem csinál egy testcselt sem az övénél.
Nézzétek csak meg. Szimplán beviszi a védők közé, és azok nem támadják meg. Magyarul azért nem tud ilyet tétmeccsen lőni, mert ott nem kísérik 4-en a szóló közben, hanem rámennek, és 1v1-ben Bojan elég gyenge, kb 100-ból 6-szor megy el a védő mellett. Meg a barimeccsről is az maradt meg mindenkinek, hogy csodagólt emelt... Hát
ezt véleményem szerint inkább kapu elé akarta benyesni, csak behullott. És csak Maxwell önzetlenségének köszönheti, hogy őt isteníti mindenki, hogy milyen ügyes volt, mert Maxwell hagyta neki behullani a lasztit... De úgylátom mindenki elfelejtette azt, amikor a kapusra ment 1-1-ben a 16-oson belül, volt ideje várni, és izomból belelőtte.
Félre ne értsetek. Én nagyn birom Bojant, nem is tudom miért. De a 2 gólja nagyon népszerűvé tette úgyérzem. Remélem helyrebillentette az önbizalmát is

De én úgyérzem, hogy a kis11-esünk kb Owen szintű csatár lesz. Kell neki 70 helyzet, hogy belője a 15-20 gólját egy szezonban, ami eléggé rossz arány. Remélem kinövi ezt, de nem vagyok benne biztos. Sok klasszis már ennyi idősen is büntet(ett) a kapu előtt, ő meg csak ritkán talál be, mindig elizgulja.
A posztja meg lehetne az, mint amit Frank kitalált neki, valahogy jobban mozgott akkoriban, és nem a góljai miatt. Csak szimplán jobban megértette magát vagy nemtudom. De neki kicsit szélről kel indulnia szerintem, hogy a védők mögé belőtt labdákat befele futva pont a kapu előtt kapja meg, mint pl az
első(?) góljánál. Mivel kicsi, ezért a lendületét kell kihasználnia, nem tud középen verekedni. Ezért kéne így játszatni, hogy szélebbről befeletör, csak ez egycsatáros rendszerben nemtudom hogy működhet, de erre ott az edző...
Na, nemhiszem, hogy sokan elolvastátok, remélem azért valaki igen, és azt is, hogy érthetően írtam. Van lehetőség benne, csak ahhoz játszatni kéne, és megtalálni végre a posztját, mert máshova erőlteti szerintem fölösleges, nem akkora klasszis - sőt, még egyáltalán nem az - hogy ezt képes legyen "átvészelni", és jó teljesítményt nyújtani máshol. Bár még az is jobb lenne a padozásnál.

Remélem Pep megbékél vele végre, mert azért nem egy elherdáland tehetség a srác...