Thierry Henry
- danko94
- Entrenador del Barça
Azért az nem teljesen igaz, hogy feltámadt...Eddig egész jól játszik, de ebben közrejátszik az is hogy a védője egy balfék, majd ha 4-5 meccset zsínórba így játszik végig és gólokat lő, akkor majd mondhatjuk, hogy jó formában van! 45 perc jó játék még nem jelent jó formát, feltámadást...
- Fernando
- Llegenda del Barça
"Hiú ábránd". Azért remélem így lesz.doraistvan írta:Henry feltámadt hallotaiból, nemsoká újra a régi lesz és ma is megmutatja klasszisát
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Barça C
Henry feltámadt hallotaiból, nemsoká újra a régi lesz és ma is megmutatja klasszisát
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hát nálam nem. Szerintem nem csinál többet mint szokott, csak gyengébb a védelem. Hány helyzet kell hogy befejeljen egy ziccert? Nálam eddig Busquets!LM10 írta:Eddig a M.o.M: Henry. Ezt kell folytatnia még ebben a fél évben.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Director del Fútbol
Nem is az a gond hogy megkopott a sebessége hanem folyamatosan kisebb sérülések hátráltatják. Ilyen korban már minden kis nyavalya jobban megkeseríti a playa életét, de ha nem lesz túl peches, és kihúzza többnyire egészségesen akkor lehet hogy produkál 1 jó fél szezont így a végére.
Az se lenne mellékes ha látszódna a fiúkon hogy most volt 1 7 pihi, de ilyen sorozat után, és még ami jön..
Az se lenne mellékes ha látszódna a fiúkon hogy most volt 1 7 pihi, de ilyen sorozat után, és még ami jön..
- barca0417
- Entrenador del Barça
Mivel valószínűleg nem jön senki a télen a posztjára, ezért, (meg amúgy is, )én is ebben reménykedem, hogy utolsó európai szezonjában még mutat valamit a valós tudásából. Mert pár évvel ezelőtt a világ legjobb csatára volt ez nem vitás. Szükség lenne a góljaira a tavasszal.Rivaldo11 írta:Még mindig húzóember lehet, és még mindig produkálhat egy jó fél szezont. Ebben bízom, és ha így lesz, akkor összességében abszolút megérte őt idehozni. Annál is inkább, mert tevékeny részese volt a sikereknek, és alapembere volt minden idők tán legjobb csapatának.
A csapat eleddig "elbírta" a gyengébb játékát, reméljük már a villarreal ellen jelét adja a javulásnak.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Még mindig húzóember lehet, és még mindig produkálhat egy jó fél szezont. Ebben bízom, és ha így lesz, akkor összességében abszolút megérte őt idehozni. Annál is inkább, mert tevékeny részese volt a sikereknek, és alapembere volt minden idők tán legjobb csapatának.
A csapat eleddig "elbírta" a gyengébb játékát, reméljük már a villarreal ellen jelét adja a javulásnak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-t ... ban_-30641
(tom tiltott oldal, de ez nem átigazolással kapcsolatos)
Remélem még itt is mutat valamit. Én nagyon bízom benne.
(tom tiltott oldal, de ez nem átigazolással kapcsolatos)

Remélem még itt is mutat valamit. Én nagyon bízom benne.
-
- Entrenador del Barça
Eldobom az agyam amikor valakinek az érdemeit emlegetik. Szép volt, jó volt tavaj dicsértük is eleget, DE most, most van és nem jó. Ez nem fikázás hanem tény. Egy Barca nem engedheti meg, hogy bármilyen poszton folyamatosan gyenge teljestményt nyujtson valaki. Nem véletlen, hogy a golátlagunk 3-ról 2-re esett le. Összel nem volt jó meccse Jeffren vagy Pedró is többet nyujt.
Fecó
Pl. Drogba.Mikaos írta: Nincs topliga topcsapatában állandó kezdőtagsággal bíró 30 feletti csatár. Raul még olyan, aki tavaly még alapembernek számít(gat)ott.
Ezért kész csoda, amit Henry a tavalyi szezonban művelt, példátlan.
(Aki pedig még mindig soknak tartja a 24mio eurós vételárat (van ilyen?, lol), annak azt mondanám, hogy azt minimum visszahozta már csak a reklámokkal, mezeladásokkal + fanokkal. És akkor nem beszéltünk még a teljesítményéről, a góljairól, assistjairól, pontokat érő góljairól.)
De most nem is a múltról van szó, hanem a jelenről. Egyértelmű, hogy kell valaki a helyére. Csak az nem egyértelmű, hogy minek kell fikázni folyamatosan, megszállott módon egy 32 éves csatárt? Attól boldogabb lesz valaki? Ráadásul a csapat nagy részére rá lehetne szállni hasonlóan, csak hát ugye...-most visszakanyarodnék az első bekezdéshez-: a "kánon" szerint nem illik egy-egy játékost kritizálni a csapatból, csak az azon kívül helyezkedőket.
gergo9 írta:Azért lassan-lassan kiérdemled a "Henry ügyvédje" rangot![]()
A többivel nagyjából egyet is értek. Az idei szezonban szerintem Henry már motiválatlan, közel sem nyújta azt a teljesítményt, mint tavaly.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Attól függetlenül, hogy ki milyen fan (bár furcsa erről beszélni, mert elvileg mindenkinek fanoknak kéne lenniük minden saját játékossal szemben), van egy bizonyos íratlan "kánon", amibe nem fér bele Henry. Sosem fog, és esélye sem volt rá, hogy bekerüljön.
Én anno nem értettem teljesen a leigazolását, mert mégis: egy 30hoz közeledő csatártól nem lehetett már sok jóra számítani (reagálva haze71 hsz-ére is). Meg lehet nézni a nemzetközi mezőnyt, hogy mi a helyzet a 30 feletti csatárokkal...hát kb. a középcsapatokban, és attól lefele lehetnek csak meghatározó játékosok. Még a nem-topligákban is. Nincs topliga topcsapatában állandó kezdőtagsággal bíró 30 feletti csatár. Raul még olyan, aki tavaly még alapembernek számít(gat)ott.
(Aki pedig még mindig soknak tartja a 24mio eurós vételárat (van ilyen?, lol), annak azt mondanám, hogy azt minimum visszahozta már csak a reklámokkal, mezeladásokkal + fanokkal. És akkor nem beszéltünk még a teljesítményéről, a góljairól, assistjairól, pontokat érő góljairól.)
De most nem is a múltról van szó, hanem a jelenről. Egyértelmű, hogy kell valaki a helyére. Csak az nem egyértelmű, hogy minek kell fikázni folyamatosan, megszállott módon egy 32 éves csatárt? Attól boldogabb lesz valaki? Ráadásul a csapat nagy részére rá lehetne szállni hasonlóan, csak hát ugye...-most visszakanyarodnék az első bekezdéshez-: a "kánon" szerint nem illik egy-egy játékost kritizálni a csapatból, csak az azon kívül helyezkedőket.

Én anno nem értettem teljesen a leigazolását, mert mégis: egy 30hoz közeledő csatártól nem lehetett már sok jóra számítani (reagálva haze71 hsz-ére is). Meg lehet nézni a nemzetközi mezőnyt, hogy mi a helyzet a 30 feletti csatárokkal...hát kb. a középcsapatokban, és attól lefele lehetnek csak meghatározó játékosok. Még a nem-topligákban is. Nincs topliga topcsapatában állandó kezdőtagsággal bíró 30 feletti csatár. Raul még olyan, aki tavaly még alapembernek számít(gat)ott.
gergo9 írta:Azért lassan-lassan kiérdemled a "Henry ügyvédje" rangot![]()

- madmushroom
- Capitá del Barça
Persze, teljesen érthető az állásfoglalásotok. Megértem az elégedetlenséget bizonyos mértékben de titit nem szabad bántani. Én kb. ezt vártam tőle, 1 elfogadható szezont, semmi többet. Sejteni lehetett, hogy ennyi van benne.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ezúttal LG-vel értek egyet.LG írta:Na ezt a logikát sem értem. Most azért, mert tavaly jó volt, hálából bocsájtsuk meg neki az idei pocsék játékot? Ebben a sportban mindig újra és újra kell bizonyítani, senki nem élhet a múltjából. Hálásak vagyunk azért, amit tavaly tett, de ettől még idén a csapat kerékkötője.madmushroom írta:Henry-t ne bántsuk már, nem lehettek ennyire rosszindulatúak. Tavaly hányszor csalt mosolyt az arcotokra? 10 meccs után pedig elfelejtitek? Mit gondoltatok amikor leigazoltuk, hogy Henry még 3-4-5 évet olyan csúcsformában fog játszani ahogyan azt tette az Arsenalban? Na ne nevettessetek már. Nem szurkoló az olyan aki tavaly még tele könnyezte ezt a topicot az örömében, most pedig fikázik és ablakon kidobott pénzről beszél. Látom minden csapatnál vannak hálátlan szurkolók, mi sem vagyunk kivételek!
legyen bárki bármennyire nagy Henry fan (általánosságban írom) ha a szívére teszi a kezét, azt elismerheti,h volt neki tavaly egy nagyon jó fél éve,amikor bőven segítette a csapatot,és ennyi. jóval több volt azon idő,amikor egyszerűen semmit sem tudott hozzátenni, és sajnos ősszel ez folytatódott,nem az a szép fél év...
csak remélni tudom,h igaza lesz a vezetőségnek,h még télen nem kell igazolni,én már nyáron igazoltam volna a bal szélre,és Titi papa pedig jelentett volna egy minőségi cserét,vagy rotálás szempontjából több variációnk lett volna.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Na ezt a logikát sem értem. Most azért, mert tavaly jó volt, hálából bocsájtsuk meg neki az idei pocsék játékot? Ebben a sportban mindig újra és újra kell bizonyítani, senki nem élhet a múltjából. Hálásak vagyunk azért, amit tavaly tett, de ettől még idén a csapat kerékkötője.madmushroom írta:Henry-t ne bántsuk már, nem lehettek ennyire rosszindulatúak. Tavaly hányszor csalt mosolyt az arcotokra? 10 meccs után pedig elfelejtitek? Mit gondoltatok amikor leigazoltuk, hogy Henry még 3-4-5 évet olyan csúcsformában fog játszani ahogyan azt tette az Arsenalban? Na ne nevettessetek már. Nem szurkoló az olyan aki tavaly még tele könnyezte ezt a topicot az örömében, most pedig fikázik és ablakon kidobott pénzről beszél. Látom minden csapatnál vannak hálátlan szurkolók, mi sem vagyunk kivételek!
- madmushroom
- Capitá del Barça
Henry-t ne bántsuk már, nem lehettek ennyire rosszindulatúak. Tavaly hányszor csalt mosolyt az arcotokra? 10 meccs után pedig elfelejtitek? Mit gondoltatok amikor leigazoltuk, hogy Henry még 3-4-5 évet olyan csúcsformában fog játszani ahogyan azt tette az Arsenalban? Na ne nevettessetek már. Nem szurkoló az olyan aki tavaly még tele könnyezte ezt a topicot az örömében, most pedig fikázik és ablakon kidobott pénzről beszél. Látom minden csapatnál vannak hálátlan szurkolók, mi sem vagyunk kivételek!
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
- sjay
- Entrenador del Barça
Hát azért aki Henryt "fikázza" nézzen körül a csapatban
Iniesta mit csinál mostanában? Semmit! Henry meg azért nem játszott sokat mert: 1.[auto_cenzúra] volt a formája (sajnos most is az)
2.Mert Guardiola a kezése után nem fordult bizalommal felé.
Ha Henry kidobott pénz volt akkor Csigi mi? Soh sem játszik ha meg igen akkor sz@rul...
Szóval erről ennyit mert Henry jobban "megdolgozott" a 24 misi vételáráért mint Csigi a 25 ért...
Iniesta mit csinál mostanában? Semmit! Henry meg azért nem játszott sokat mert: 1.[auto_cenzúra] volt a formája (sajnos most is az)
2.Mert Guardiola a kezése után nem fordult bizalommal felé.
Ha Henry kidobott pénz volt akkor Csigi mi? Soh sem játszik ha meg igen akkor sz@rul...
Szóval erről ennyit mert Henry jobban "megdolgozott" a 24 misi vételáráért mint Csigi a 25 ért...
El sem merem gondolni micsoda fik-ázás lesz itt ha Messi vagy Ibi "monyója" elgurul. De ezekből a hozzászólásokból arra jutottam, hogy ha a "gyerek" beteg lesz és gond van vele el kell zavarni otthonról. Majd hozok zaciból egy egészségeset. Hívek! Ez a kupi nagyon megy hát miért cserélnétek le a k.vákat. Ez nem motiváció hiány. Van még valami amit mi csak nem is sejtünk. Talán Pep erre utalt.
Ha ezt tudták volna, sohasem hozzák ide. Vagy szerinted levezetni igazol bárkit a Barca?Mikaos írta: Persze, össze lehet hasonlítani a 26 éves Henryt a 32 évessel, vagy akár össze lehet egy 12 éves gyereket egy 18 évessel...csak van-e értelme?! - mármint a teljesítmény szempontjából.
Henry nem lesz olyan, mint az Arsenalban volt.