Mikaos írta:Küldj Pepnek egy levelet. Biztos ő egy amatőr, béna, aki nem veszi észre, amit te olyan tutira látsz.
Minden egyes posztra hatalmas rutinnal bíró világsztár játékosaink vannak. Balszélre van egy Henry és van egy Jeffren. Iniesta sérült, Pedro nem érzi jól magát azon a pocíción, sokkal jobban szeret a másik oldaon játszani. Jeffrennel az a baj h alig van néhány meccs a lábában. Pepnek nincs választása mint Henryt játszatni...
Vedd már észre, hogy 1 szöglet többet ér, mint 50 percig tartó tilitoli a középpályán úgy, hogy nem jutunk el az ellen 16-osáig

Ezt most ugye te se gondolod komolyan???A Barcelona híresen gyenge szögletekből. Az Estudiantes meccsen is volt egy csomó és egyik se volt egy cseppet se veszélyes. A beívelésekből gyakrabban szerzünk gólokat(Alves), Henry szögleteiből viszont olyan ritkán h inkább időpocséklás, mint hasznos! Az a labdaszedő is meg tudja csinálni h belerúgja az ellenfélbe ahelyett h megpróbálna cselezni.
Az meg egészen furcsa, hogy a 6-ik kupagyőzelmét ünneplő csapat bármelyik tagjáról negatív véleményeket kell olvasni a tegnapi meccs után is (és sajnos nemcsak Henryról van szó, ugyebár...)
Pl. a madridi oldalon is így szokás a győzelmek után? Hogy megy a fanyalgás, a kritizálás, az elégedetlenkedés?!
Ne is ünnepeljünk srácok, húzzunk le mindenkit.
Lássuk be, pocsék csapatunk van: kiöregedett, motiválatlan, lassú játékosok, vagy fiatal ügyetlen csikók, akiket nem is értünk, mit keresnek a kezdőben...sőt: a keretben. Továbbá a legbénább kapusunk van, a játékosaink nem érnek egy fillért sem. Ne is beszéljünk a rutintalan edzőnkről, aki sosem tud normálisan cserélni, továbbá nem is értjük, hogy miért szerepeltet harmadosztályú labdarúgókat, ráadásul csak szerencsével nyeri a meccseket, a kupákat.
Te egyáltalán odafigyelsz arra amit írok???Ugyanúgy ünnepeltem mint mások, de volt már egy nagy csapatunk, aminél alkalmaztuk a győztes csapaton ne változtass szabályt és pontosan tudjuk me lett a vége. Minden győztes csapatnak vannak kerékkötői, gyengepontjai és ezeken változtatni kell! Henry nagyon rosszul játszik, de a posztjára nincs más, éppe ezért kell oda valaki!
Valdest általában megvédem, csak ritkán húzott fel, Pepről azt írtam legelőször, hogy bízok benne, mert ha tud bánni a sztárokkal jobb választás nem is lehetett volna, hiszen ő tökéletesen ismeri a csapat filozófiáját.
Az a te bajod, ha te rózsaszín ködben látod a dolgokat! A gyzőtes csapaton is javítani kell! Henryt eddig igazából a statisztikái védték meg, hiszen akármilyen gyenge volt, a gólokat lőtte, most 1100 percen lőtt 2 gólt és adott 1 gólpasszt.
Pedro 1400 percen 12 gólnál és 4 gólpassznál tart.
Még a ritkán játszó Bojan is lőtt 600 percen 4 gólt.
Még Pique is lőtt 3 gólt és adott 1 gólpasszt.
UI:Asszem egy ideig nem nagyon írogatok ide. Úgyse tudjuk egyást meggyőzni. Sokan imádják Henryt a múltja miatt, ezért nem tűrik el, ha kritizálják azért amit most csinál. Ilyenek a szurkolók. Elfogultak. Én is ilyen vagyok másokkal. Henry sose volt a szívem csücske, első perctől nem örültem neki és drága, rossz igazolásnak tartottam, sokkal jobban örültem volna Militonak. Aki szereti az úgyis megvéde, aki nem, az úgyis lehordja a sárga földig.