Messi vissza Kp-raTitinho írta:Tyűűűű...
Keita-Pedro csere.
2 kp? 4 támadó?
Igaz...gólt/gólokat kell lőni!
Ilyet azért még nem láttam Peptől...

Azért érzed így, mert a középpályánk annyira gyenge, hogy folyton neki kell visszajönni segíteni. Egyedül van, de nagyon. Próbál valamit csinálni, de ő sem tud a középpálya segítsége nélkül. Nyilván neki sem megy, de nem is írtam azt, hogy mennyire királyul játszik. Köszönöm, hogy vaknak neveztél egyébként.ElBartimaeus írta:Hogy te azt hiszed, hogy Ibra jól játszik az azt jelenti, hogy teljesen vak vagy. Eddig amikor megkapta a labdát: vagy elvesztette, vagy 2 sel után vesztette el, vagy hátrapasszolt, de még azt sem pontosan, vagy eladta a labdát, vagy szabálytalankodott, kapura abszolút veszélytelen középcsatár létére! Amikor meg fedezte a labdát és ellenfújtak akkor meg csak azt nem értettem, hogy miért nem üti le a bírót?! Ekkora [auto_cenzúra]ágot.Kovi írta:Az egész társaság Alves, Ibrahim és Puyol kivételével borzalmasan gyenge és motiválatlan.
"Nagyon csúnya dolog ez hehe, ugye tudod?Ilúvatar írta:szharul. 1-0 oda, bíró meg ellenünk fúj. Odaát meg énekelnek.hpeter93 írta:Bocs mennyire áll a barca meccs?
Hogy te azt hiszed, hogy Ibra jól játszik az azt jelenti, hogy teljesen vak vagy. Eddig amikor megkapta a labdát: vagy elvesztette, vagy 2 sel után vesztette el, vagy hátrapasszolt, de még azt sem pontosan, vagy eladta a labdát, vagy szabálytalankodott, kapura abszolút veszélytelen középcsatár létére! Amikor meg fedezte a labdát és ellenfújtak akkor meg csak azt nem értettem, hogy miért nem üti le a bírót?! Ekkora [auto_cenzúra].Kovi írta:Az egész társaság Alves, Ibrahim és Puyol kivételével borzalmasan gyenge és motiválatlan.
Igen ezen már túl vagyok de ha megnyomom h élő nem adja ki a meccsetskadi írta:az e-mailben kapott aktiválási kódot másold be az aktiválási kód rublikába,S.Agüero írta:Igen és utána hova kattintsak?
a felhazsnáló neved alá...
atzán csapj az enterre
Menj haza, nem vagyunk kíváncsiak a véleményedre... Mi van? A madridistán nincs miről beszélni vagy ott már megunták az okoskodásodat?Getti írta:
Jézusom, hogy jön már ide megint a madrid? pihennyetek már rá a reálra kicsit. Mi értelme volt ilyet megint beírni?
az e-mailben kapott aktiválási kódot másold be az aktiválási kód rublikába,S.Agüero írta:Igen és utána hova kattintsak?
Ilúvatar írta:arra nem gondoltátok, hogy ez a b*zi spori egy mehikói? igen, amit szerdán elvertünk.
Picit dühös ránk, ezért fúj ilyen szharul.
Jézusom, hogy jön már ide megint a madrid? pihennyetek már rá a reálra kicsit. Mi értelme volt ilyet megint beírni?kbaladzs írta:nem a sporin múlik, Xavi esése inkább volt 11-es mint nem, de nem volt egyértelműIsten ad és elvesz, most elvett 1 hete adott!Nem a spori fog gólt lőni.....És örök mondás, hogy a gól az amit a bíró megad, szeeretném jelezni, hogy régen rossz ha a Barca a játékvezetőre fogja az eredményt.Mi soha nem függtünk a bíróktól, ez Madridban szokás.