ke.andy írta:Nem vagyok és nem is voltam kapus... de az nem jó hozzáállás, hogy oké hibázott VV, de nem került pontunkba... Valdes a klasszikuson egyetlen egy nagyot védett. Aki ott igazi hős volt a Puyol és Piqué. Az, hogy VV három-négy alkalommal ott volt a Zamora versenyben, az annak köszönhető, hogy olyan védelem állt előtte, aki az "életét is odaadja", csak ne kapjon gól a csapata...
Mit javasolsz? Legközelebb ha Valdes hibázik, az egész csapat menjen le a pályáról, nehogy véletlenül nyerjünk? Ha jól tudom a foci csapatjáték. Minden meccsen vannak jobb és rosszabb teljesítmények, a lényeg az, hogy a csapat mit ér el.
ke.andy írta:Ebben az évben, magabiztosabb volt ez igaz, de a pontrugásoknál a kifutásairól ne beszéljünk, mert borzasztó százalékban oldja meg azokat a szituációkat..
Évek óta ez a duma, ezért mindig direkt nézem a beíveléseknél, hogy mit csinál Valdes. Azt vettem észre, hogy egyáltalán nem izgulok az ilyen szituknál, mert Valdes általában képes megoldani.
ke.andy írta:Még egy dolog.. statisztikákat böngészők nézzenek utána, hogy a ténylegesen kaput eltaláló lövések közül mennyiből lesz gól... ne olyanokat nézzék meg, hogy amelyik végül egy védőben akad el.
Erre én javasolnám, hogy legközelebb védelem nélkül álljunk ki, és akkor kiderül, hogy 30-ból hányat fog meg.
Valdes több mint 6 éve az első számú kapusunk. Ez alatt 3 bajnokság és 2 BL pottyant le. Idén 23 meccs, 17 győzelem, 5 döntetlen, 1 vereség Valdes neve mellett. Ha mondjuk Casillas állt volna a kapuban, akkor 6 bajnokság + 6 BL lett volna? Nem hiszem. Egy igazán nagy klasszis kapus egyébként is azoknak a csapatoknak kell, akik az összes meccsüket 1-0-ra akarják megnyerni (lásd Juventus, bár a Bayern ellen nem nagyon jött össze).
Végezetül arra lennék kíváncsi, hogy egy magát szurkolónak nevező akárkinek miért kell a kedvenc csapatának játékosát, edzőjét, elnökét, stb. fikázni, főleg hogy a világ jelenlegi legjobb csapatáról beszélünk? A mi érdekünk az, hogy Valdes jól teljesítsen. Nem más, hanem ő. Ha valakinek meg a pofája nem tetszik, ki lehet kapcsolni a tévét.
Amúgy peace!
ui: nem Valdes-imádó vagyok, hanem a csapat összes játékosának imádója.