Charlie írta:Riquelme nem túl sok lehetőséget kapott Van Gaal-tól,és úgy nehéz bizonyítani!Lenz írta:Riquelme szerintem nem illik bele ebbe a Barcelonába!Mert ő nem olyan gyors gondolkodásban, mint mondjuk Eto'o, Xavi, Ronaldinho vagy Iniesta!Amikor itt játszott akkor is hulla gyenge volt, szóval szerintem nem kell!Ronaldinhot meg a kispadra???????Hát erre annyit tudok mondani, hogy no comment!Ronnie már alapba azzal, hogy a pályán van leköt két embert!
C.
FCBARCELONA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem Riquelme is simán van olyan jó,mint Deco.Riq.idén is vert má 4-et,meg ku*va jól osztogatja a labdákat,szerintem.Én visszahoznám
- Charlie
- Öreg Harcos
Riquelme nem túl sok lehetőséget kapott Van Gaal-tól,és úgy nehéz bizonyítani!Lenz írta:Riquelme szerintem nem illik bele ebbe a Barcelonába!Mert ő nem olyan gyors gondolkodásban, mint mondjuk Eto'o, Xavi, Ronaldinho vagy Iniesta!Amikor itt játszott akkor is hulla gyenge volt, szóval szerintem nem kell!Ronaldinhot meg a kispadra???????Hát erre annyit tudok mondani, hogy no comment!Ronnie már alapba azzal, hogy a pályán van leköt két embert!
C.
Riquelme szerintem nem illik bele ebbe a Barcelonába!Mert ő nem olyan gyors gondolkodásban, mint mondjuk Eto'o, Xavi, Ronaldinho vagy Iniesta!Amikor itt játszott akkor is hulla gyenge volt, szóval szerintem nem kell!Ronaldinhot meg a kispadra???????Hát erre annyit tudok mondani, hogy no comment!Ronnie már alapba azzal, hogy a pályán van leköt két embert!
Visca el Barca
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Jó viccc....boggabor írta:a brazilnak a cserepadon a helye mikor jatszot utoljara jol? Iden meg nem igy irany a cserepad es sajnos o posztja iden a leggyengebb!!!!!!!!!!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ronaldinho mindig jól játszik és a kezdőcsapatban a helyeboggabor írta:Javitok Monaco 5-tol jatszik es a brazilnak a cserepadon a helye mikor jatszot utoljara jol? Iden meg nem igy irany a cserepad es sajnos o posztja iden a leggyengebb!!!!!!!!!!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ronaldinhot NEM lehet kispadra ültetniCharlie írta:boggabor írta:En mar regen a jobb oldalra tettem volna Ronaldinhot es Sylvinho ne jatszon soha a csere padon is kell valakinek leni es o oda valo es most szombaton Larson jatszon mert akkor Carlos nem mer majd elore meni mert Larson nem gyors, de eletveszelyes, de a tokeletes megoldas az lene ha Motta felgyogyulna mar es o volna a ball szelen es Ronni a cserepadra ulne.
Hát én nem értelek téged ember!Sylvinho-val nem bvagy kibékülve,Ronaldinhot cserepadra ütetni.Fura megláttásaid vannak,mondjuk mindenkinek vannak elképzelései!
C.

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Iniesta szerintem Guily-t jól pótolná és - szvsz - mindent kiad magából, akár még gólt is szerez. Főleg, ha madridi szerződés szóbahozást nézük! Biztos feltunigolja! 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Charlie
- Öreg Harcos
boggabor írta:En mar regen a jobb oldalra tettem volna Ronaldinhot es Sylvinho ne jatszon soha a csere padon is kell valakinek leni es o oda valo es most szombaton Larson jatszon mert akkor Carlos nem mer majd elore meni mert Larson nem gyors, de eletveszelyes, de a tokeletes megoldas az lene ha Motta felgyogyulna mar es o volna a ball szelen es Ronni a cserepadra ulne.
Hát én nem értelek téged ember!Sylvinho-val nem bvagy kibékülve,Ronaldinhot cserepadra ütetni.Fura megláttásaid vannak,mondjuk mindenkinek vannak elképzelései!
C.
-
- Capitá del Barça
En mar regen a jobb oldalra tettem volna Ronaldinhot es Sylvinho ne jatszon soha a csere padon is kell valakinek leni es o oda valo es most szombaton Larson jatszon mert akkor Carlos nem mer majd elore meni mert Larson nem gyors, de eletveszelyes, de a tokeletes megoldas az lene ha Motta felgyogyulna mar es o volna a ball szelen es Ronni a cserepadra ulne.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én Giot nem venném el a balhátvéd posztról. És Rijkaard sem fogja sztem, hanem simán Giuly helyére berakja Iniestát, vagy Larssont!eszter21 írta:Szerintem Ronnie jobb lenne a jobb oldalon, mint középen.Charlie írta:YA!Az is 1 megoldás ha Iniesta megy jobb oldalra,és Ronaldinho behúzódik középre kinek melyik tetszene jobban?Charlie írta:Egy kérdés.Szerintetek Ronaldinho mien lenne jobbszélen?Mert most sérült Giuly,kitolnám a helyére Ronaldinhot,balközépre Gio,balhátvédnek meg Sylvinho,jobbhátvédnek meg felépült Belletti!Sztetek mien lenne?Csak 1 felvetés,ha vkinek nem tetszik nem kell meglincselni úgy mint ahogy tervezzük figot
![]()
C.![]()
C.

Legalábbis eddig úgy volt, bár lehet h megkeveri kicsit a csapatot.... Bár inkább nee!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
KÉPET RÓLA!!Vendég írta:Most így ünnepek előtt 3500 Ft-ért eladom bárkinek, de azért írtam ide, hogy esetleg olyanhoz kerüljön, aki értékeli is (mint Barca drukker).

Most így ünnepek előtt 3500 Ft-ért eladom bárkinek, de azért írtam ide, hogy esetleg olyanhoz kerüljön, aki értékeli is (mint Barca drukker).
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem Ronnie jobb lenne a jobb oldalon, mint középen.Charlie írta:Charlie írta:Egy kérdés.Szerintetek Ronaldinho mien lenne jobbszélen?Mert most sérült Giuly,kitolnám a helyére Ronaldinhot,balközépre Gio,balhátvédnek meg Sylvinho,jobbhátvédnek meg felépült Belletti!Sztetek mien lenne?Csak 1 felvetés,ha vkinek nem tetszik nem kell meglincselni úgy mint ahogy tervezzük figot
![]()
C.
YA!Az is 1 megoldás ha Iniesta megy jobb oldalra,és Ronaldinho behúzódik középre kinek melyik tetszene jobban?![]()
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Charlie írta:Egy kérdés.Szerintetek Ronaldinho mien lenne jobbszélen?Mert most sérült Giuly,kitolnám a helyére Ronaldinhot,balközépre Gio,balhátvédnek meg Sylvinho,jobbhátvédnek meg felépült Belletti!Sztetek mien lenne?Csak 1 felvetés,ha vkinek nem tetszik nem kell meglincselni úgy mint ahogy tervezzük figot
![]()
C.
YA!Az is 1 megoldás ha Iniesta megy jobb oldalra,és Ronaldinho behúzódik középre kinek melyik tetszene jobban?

C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Vendég írta:Sziasztok!
Olyan Barca szimpatizánsokat keresek, akiket érdekelne egy bizonyos ajándéktárgy. Van nekem egy eladó, kézzel festett és díszített strucctojásom (jó nagy). Kék-piros színű és a Barca címer látható rajta. Képet is tudok majd küldeni róla, csak még nincs beszkennelve. Érdekel valakit?
Üdv!
Hát azt meg honnan szermányoltad?

C.
Sziasztok!
Olyan Barca szimpatizánsokat keresek, akiket érdekelne egy bizonyos ajándéktárgy. Van nekem egy eladó, kézzel festett és díszített strucctojásom (jó nagy
). Kék-piros színű és a Barca címer látható rajta. Képet is tudok majd küldeni róla, csak még nincs beszkennelve. Érdekel valakit?
Üdv!
Olyan Barca szimpatizánsokat keresek, akiket érdekelne egy bizonyos ajándéktárgy. Van nekem egy eladó, kézzel festett és díszített strucctojásom (jó nagy

Üdv!
- Charlie
- Öreg Harcos
Egy kérdés.Szerintetek Ronaldinho mien lenne jobbszélen?
Mert most sérült Giuly,kitolnám a helyére Ronaldinhot,balközépre Gio,balhátvédnek meg Sylvinho,jobbhátvédnek meg felépült Belletti!Sztetek mien lenne?Csak 1 felvetés,ha vkinek nem tetszik nem kell meglincselni úgy mint ahogy tervezzük figot
C.

C.
-
- Director del Fútbol
Hát ha valami, akkor: "EZ A BIZONYÍTÁSI LEHETŐSÉG"!!! Ha ezt sem tudja gólra, gólokra váltani Larsson, akkor semmit! Én mindenesetre nagyon-nagyon szorítok neki, hogy összejöjjön, és persze Ronaldinho-nak, és Eto'o-nak is!!! PLÁNE ETO'O-nak!!!!
"Més Cuen un Club"
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Tessék! Itt a lehetőség Larsson előtt!! Ha él vele, nagyon boldogok leszünk!!
Ha nem....
Bár a Giuly tényleg jobb a jobbszélre...
DE! Még van nekünk 1 Iniestánk is!!
Szal még bármi lehet... 

Ha nem....

Bár a Giuly tényleg jobb a jobbszélre...
DE! Még van nekünk 1 Iniestánk is!!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ronaldinho gólt fog rúgni! Remélem...Silvanus írta:Várjuk csak ki a végét! Én örülnék a legjobban, ha így lenne, de kissé vannak félelmeim, nem tagadom! Azért Eto'o is kihagyott már idén elég sok helyzetet (egy szezonra valónyit), Ronnie pedig nem is került sok helyzetbe!?... Szóval....... Nem tudom?!...
Giuly legalább hatékonyabb, eredményesebb volt eddig!!!!
De bízzunk a fiúkban!!!!!
Eto'o azért minden meccsen be szokott találni. Remélem megtartja ezt a jó szokását.
-
- Director del Fútbol
Várjuk csak ki a végét! Én örülnék a legjobban, ha így lenne, de kissé vannak félelmeim, nem tagadom! Azért Eto'o is kihagyott már idén elég sok helyzetet (egy szezonra valónyit), Ronnie pedig nem is került sok helyzetbe!?... Szóval....... Nem tudom?!...

"Més Cuen un Club"