Bajnoki Mérkőzések 09-10
-
- aka Game90
Felejtős meccs volt.
Zlatan szép gólt lőtt a végén.
Zlatan szép gólt lőtt a végén.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
+ Alves, Csiga, Messi, Ibra
- Márquez, Touré, Pedro, Bojan
többiek átlagos teljesítmény.
- Márquez, Touré, Pedro, Bojan
többiek átlagos teljesítmény.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyon gyenge meccs volt, felejtsük el gyorsan. Lényeg a három pont.
Henry a gólja ellenére borzalmasan játszott, de azért örülök, hogy betalált, jót fog ez tenni neki. Ibrahimovics szép gólt lőtt már megint.
Henry a gólja ellenére borzalmasan játszott, de azért örülök, hogy betalált, jót fog ez tenni neki. Ibrahimovics szép gólt lőtt már megint.
és még a tippmixetek is bejött 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hú de gyenge meccs volt...
Xerez-BARCA 0-1
a 3 pont megvan, de azért remélem a jövőben 2-3 0nál játszunk csak ilyen semmitmondóan (bár akkor se feltétlen kellene
),mert ez így karcsú volt.
ettől függetlenül a győzelem megvan...
Iniesta mit hagyott ki a végén,azért az is megér egy misét
No meg Ibra emelése kicsit felejtette a tré játékot 
FORCA BARCAAA!!!
Xerez-BARCA 0-1
a 3 pont megvan, de azért remélem a jövőben 2-3 0nál játszunk csak ilyen semmitmondóan (bár akkor se feltétlen kellene

ettől függetlenül a győzelem megvan...
Iniesta mit hagyott ki a végén,azért az is megér egy misét

FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- barca28
- Jugador d'estrella
Hát Ibrahimovic nem kezdő, erre nem nagyon számítottam,nha de ha már ebből tudunk 'válogatni' akkor Bojan&Henry parádéval megtűzdelt na meg váratlan Pedro gólokkal teli meccset kivánok mindekinek!!

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

Márquez + Csiga kettős, azért ettől lehet félni. őket bármelyik kis spanyol hülyegyerek betudja forgatni.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nah a kezdő csak két helyen üt el az én általam várttól.
Puyol helyett Márquez, Iniesta helyett pedig Xavi.
Puyol helyett Márquez, Iniesta helyett pedig Xavi.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Barça B
persze pont a sport2 nincs fent a weblapon. na mind1 

-
- Barça B
köszönöm!
- El fanático
- Entrenador del Barça
http://tv.0n-line.info/Richardinho írta:Helló! Annó kaptam egy linket, amit elfelejtettem. Ha valaki esetleg tudja és elküldené nagyon facca lenne. Vlahogy így szólt www.tv-On.line.net ??????köszi!!!

-
- Barça B
nem tetszik nekem ez a kezdo...se messi, se ibra, se iniesta ,se puyol...legalabb ketto kozuluk kezdene.de remelem meg lesz igy is,hatul ne hibazzanak csigaek aztan elol csak rugunk egy golt.Visca el Barca!
-
- Barça B
Helló! Annó kaptam egy linket, amit elfelejtettem. Ha valaki esetleg tudja és elküldené nagyon facca lenne. Vlahogy így szólt www.tv-On.line.net ??????köszi!!!
Pep szó szerint "ki fogja nyírni" Keitát...embertelen, amennyit játszik...többet, mint VV...
jah és nem tudom észrevettétek-e, de még csak véletlenül se játszatja Iniestát Xavival a középpályán...inkább kizsigereli a mali játékost...
jah és nem tudom észrevettétek-e, de még csak véletlenül se játszatja Iniestát Xavival a középpályán...inkább kizsigereli a mali játékost...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.12.02. 21:29:37-kor.
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Miért vagy ebben olyan biztos?El fanático írta:CsacsMate írta:Ibra ma meglövi a 11dik gólját is a bajnokságban

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
Ha azt nézzük, hogy hétvégén idegenbe megyünk a deporhoz jó kezdő. Majd ott játszik Ibra, Messi, Iniesta meg Piqué és Puyol. Bár azért Csiga meg Marquez együtt...hát nem tom.
-
- Entrenador del Barça
Nem tul acelosszajko írta:De Ibra nem. Azért kicsit erősebb kezdőre számítottam.LM10 írta:V.V.-Alves-Márquez-Csiga-Maxwell-Toure-Xavi-Keita-Pedro-Bojan-Henry.
Végre kezdő Bojan!!

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Remélem behúzzuk a kötelezőt, már csak azért is mert egy tizessel kivettem 1-0 ról......!!

De Ibra nem. Azért kicsit erősebb kezdőre számítottam.LM10 írta:V.V.-Alves-Márquez-Csiga-Maxwell-Toure-Xavi-Keita-Pedro-Bojan-Henry.
Végre kezdő Bojan!!
Meg Hleb sem volt nagyon olcsó.BraunA írta:Erre azért nem venném be a ciánt, főleg Cacares esete...istyke6 írta: Szerintem nem fogjak sem kolcsonbe, sem eladni Csigat, nem azert adtak ki a sok penzt ra, hogy egy ev utan, megvaljanak tole, sokkal kevesebb penzert....
De bízzunk benne, hogy Csiga jól fog teljesíteni, és elnyeri mind Pep, mind a szurkolók tetszését.
Egyébként én nekem nincs különösebb bajom vele. El kell fogadni, hogy fiatal még ezen a poszton (Piqué csak egy van!), + egy magasabb szinten kell teljesítenie, + szoknia kell a játékunkat (ezt ő is említette egy interjúban, hogy egészen más itt a feladata a védekezést tekintve). Viszont, ami pozitívumot látok benne, hogy nagyon jók és pontosak a hosszú passzok, és az ívelései.
Vajon Bojan kezdeni fog ma?! Rég láttam már azért, örülnék ha kezdene. Mondjuk el tudnék képzelni egy Bojan-Henry-Pedro sort ma estére.
szerk.: lol, erre a csatársorra fogadni kellett volna

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2009.12.02. 21:15:50-kor.