Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, ennyire gyenge. Az Inter ellen 4 pontot szereztünk, a Bordeaux a Juve ellen szerzett 4-et, a milan bár 4-t szerzett a Marseille ellen, aki látta a meccseket, az tudja, h mind2 meccsen benne volt bőven, h ki is kaphatnak, szóval ők se jobbak, csak mákosabbak. Igaz, a BL mostanában Barca vs. angolok....De ezek szerint ennyire gyenge az olasz bajnokság?
Kb a Frank-team első évéhez hasonlít ez a Milan...Mikaos írta:A Milan meg pont fordítva: gyenge kezdés után elég jól összeszedték magukat.
első: http://www.youtube.com/watch?v=Hn_s-zapmVYozsimiki írta:Huntelaar góljairól majd linket please, sportpress szerint mindkét gól a legvégén esett...
Gilardino klasszis volt,ahogy azt megoldottamiihii írta:Az eltotojázta jó kifejezés rá?barca99 írta:Ez az Inter jelenlegi 8 ponttal vezeti a Seria A-t...![]()
Gilardino pedig eldönthette volna, de a kapufa nem volt vele, Milito meg kiharcolta és bevágta a 11-est pár perccel később.
A végén még Eto'o biztosíthatta volna be a győzelmet, félpályától egyedül vihette a kapusra, és nem fogjátok kitalálni mi történt...![]()
Gila szépen megcsinálta,csak az a szemét kapufa nagyot vetődve mentett![]()
barca99 írta:
A végén még Eto'o biztosíthatta volna be a győzelmet, félpályától egyedül vihette a kapusra, és nem fogjátok kitalálni mi történt...
Az eltotojázta jó kifejezés rá?barca99 írta:Ez az Inter jelenlegi 8 ponttal vezeti a Seria A-t...![]()
Gilardino pedig eldönthette volna, de a kapufa nem volt vele, Milito meg kiharcolta és bevágta a 11-est pár perccel később.
A végén még Eto'o biztosíthatta volna be a győzelmet, félpályától egyedül vihette a kapusra, és nem fogjátok kitalálni mi történt...
Pedig ott van a világlegjobbedzőjeAndris írta:Ez lenne az olasz bajnok ? Tudtam én hogy iszonyatos gyenge az olasz foci, az olasz bajnokság, de hogy egy ilyen csapat tudja zsinórban nyerni a bajnokságokat látszólag továbbra is megrendíthetetlenül... na mind1, ezen már csak nem stresszelem magam, nem mondhatni hogy szorítanék az olasz labdarúgás jövőjéért, legyen szó bármelyik szegmenséről.
De ami az intert illeti:
1. Elképesztő hogy ilyen játékosokkal mennyire közelében sincsenek annak, hogy komoly szinten játszani tudják a focit.
2. undorító, ahogy képtelenek elviselni a vereséget.
kiábrándító ez az együttes.
én már láttam korábbról ezt a videótBoixos írta:kicsit szórakozzatok.
a bejátszáson elio corno (egy atomállatnagy interes öreg a stúdióban) és tiziano crudeli (egy ugyanolyan habitusú öreg milanos kint a stadionban bajusszal) mutatja be, h hogyan élnek meg egy milanoi derbit.
http://www.youtube.com/watch?v=IgXIzp85FVM
be fogtok szarni.
(egyébként az interes szpíkerrel anno hallottam az inter-samp meccs közvetítését, amikor 0-2ről nyert az inter az uccsó 4-5 percben 3-2re. ne tudjátok meg...)
Marha jó meccs volt. Középpálya az eltűnt egy 60percre a mérközésen és egyfolytában helyzetek alakultak ki hol itt hol ott. Rég láttam ilyen szórakoztató mérkőzést.ozsimiki írta:Kegyetlen jó meccs a milan-cagliari...
pedig nem szeretem őket,de most szépen tolják.
Miért mi a baj Kaladzeval?ab1daL írta:Sztem mindent elmond hogy T.Silva mellett most nem Nesta játszott hanem a drága Kaladze.barca28 írta:Háááálaaa az égnek nyert a Milan sajnos nem tudtam nézni a mérközést, édesanyám után mentem a korházba..de ahogy az eredményt elnézem nagyon izgalmas meccs lehetett és a golok számát elnézve biztos nem tündököltek egyik részről sem a védők
Láttam a gólt, jó kis szöglet volt az.barca99 írta:Ő csavarta be azt a szögletet, amit Andreolli a saját kapujába fejelt.vargaakos írta:Koman egy félidő lehetőséget kapott a Roma ellen! Ha vki esetleg látta a meccset írhatna egy kis értékelőt.Már jó jel az is hogy játszik.
Gólpassz?
Ő csavarta be azt a szögletet, amit Andreolli a saját kapujába fejelt.vargaakos írta:Koman egy félidő lehetőséget kapott a Roma ellen! Ha vki esetleg látta a meccset írhatna egy kis értékelőt.Már jó jel az is hogy játszik.
Sztem mindent elmond hogy T.Silva mellett most nem Nesta játszott hanem a drága Kaladze.barca28 írta:Háááálaaa az égnek nyert a Milan sajnos nem tudtam nézni a mérközést, édesanyám után mentem a korházba..de ahogy az eredményt elnézem nagyon izgalmas meccs lehetett és a golok számát elnézve biztos nem tündököltek egyik részről sem a védők