Ez tényleg remek. Viszont ha Keita a kp-n, Pedro meg valamelyik szélen játszana, akkor Iniesta nem férne be bal szélre? Vagy Pedro menne jobbra, és Messi padozna? Vagy Messi a darálóban és Ibra vagy Henry marad ki?lluisllach89 írta:Vagy józan gondolkodású.
Ő 1 rutinos, fantasztikus játékos akinek 1 gólja van idén.
Pedro pedig zsákszámra veri a gólokat, ahogy érzi a kaput, ahogy érkezik, meglepetésember lehet. Ugyanúgy mint Keita. Hiába lövünk kevesebbet mint tavaly, van két ilyen ember aki megtáltosodott.
Én mindkettőt kezdetném.
Én is a legerősebb kezdőt akarom látni, és ebben nincs ott a két stat-király (akikkel az égvilágon semmi bajom nincs, kiegészítő embernek a lehető legjobbak... de csak annak. Szerintem vannak náluk jobbak is, és amikor lehet, akkor velük kell felállni).
Henry 1 gólja meg teljesen lényegtelen, főleg hogy eddig szinte végig sérült volt. Tavaly se kezdett túl jól, majd a Valencia ellen neki kellett pótolnia Eto'o-t, és mintha a 4 gólból hármat ő lőtt volna. És minden fontos meccsen hozzá tudott tenni a játékhoz.
Szóval kezdjen csak a lehető legerősebb összeállítás, és ha magabiztos az előny, akkor be lehet hozni Keita-t vagy Pedro-t is.