Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
abraka
Jugador del Barça

2009.11.20. 20:52:19

Capon írta:
LM10 írta:Kezd aggasztani ez a H1N1....
...fiatal (olyan szervezetre veszélyes ami még nem eset át sok influenzán, még nincs kialakulna az ellenanyag), és az idős súlyosan beteg emberekre veszélyes elsősorban. a sima influenza is ugyan így öli az embereket ugyan így kialakulhatnak szövödmények tőle.
A grafikonok szerint enyhén más a két vírus... (halálesetek száma)
http://www.antalffy-tibor.hu/kepek/~LWF0120.JPG

Nem kell hallgatni senkire!! Szerintem is fel van fújva a dolog nagyon is, de attól még egy nagyon veszélyes vírus, ami terjed, ez tény.
Jobb félni, mint megijedni.

Az mind1, hogy döntesz, jól vagy rosszul... a lényeg h dönts 8)
Kép
Ronal.10
Entrenador del Barça

2009.11.20. 16:50:20

Xbox 360a kinek van? És kinek megy a COD6?..elvileg kell hozzá egy Fw ami Dashboard: 2.0.7371.0-csinál..(igaz nekem már ujabb van vagy nem tom).,.ki kell irni még egy Active.iso dvd dl-t..betenni és utána a játékot és mennie kéne. Na most nem tudok FW-t frissiteni.. Segitsen vki.! :lol: :evil:
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.20. 16:22:32

..:Poldi:.. írta:borotva repült futottam a rádióhoz, hangot fel 8)
És akkor most egyik feled szőrös, a másik meg sima? :lol: :D :P
Kép
Kép
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2009.11.20. 15:30:41

Puyol05 írta:
Vito írta: (bár TÉNY, hogy a pályázat kiírásnak a másik két csatorna felelt meg a legjobban. az szintén egy dolog, hogy a pályázatot egy 'anyagilag érdekelt érdekcsoport' írta. szomorú, hogy van erre ma lehetőség, de én ezen már nem lepődök meg)
most nem akarlak elkeseríteni, de sztem ezt te is tudod, meg mindenki. a pályázatokat úgy írják meg, hogy egy bizonyos fél nyerje meg. ebben az estben 2! szó szerint úgy írják meg a pályázatot, hogy senki más ne nyerhesse meg rajta kívül. úgy írják meg, hogy a paraméterek csak arra a pályázóra legyenek érvényesek. én ezzel most nem azt mondom, hogy most így történt, de valami hasonló lehetett. :roll:
ez nem új nekem hidd el, építőiparban tevékenykedek már jó ideje, ott pedig hatványozottan igaz ez. ..attól még lehet gáz, hogy évente 2-3ezer milliárd HUF folyik el korrupciós csatornákon.
na mindegy, higgye el mindenki, hogy az élet megy tovább a danubius és a sláger nélkül is. ráadásul a danubius zenei kínálata szvsz a zérót súrolta, úgyhogy nem fog hiányozni.

ebből a h1n1-ből is sikerült egy jóféle magyar megosztós balhét csinálni a nagyfejűeknek, grat nekik.
ha rám hallgattok, akkor nem hallgattok senkire!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.11.20. 15:19:37

Sanama írta:Most nem mondjátok komolyan ??

Classfm.hu
Fejléc---> Sebestyén Balázs.

Na ez röhej,hogy itt sírtak,hogy így nem lesz állásuk meg úgy, erre tessék.

Ebben tudjátok csak azt nem értem. Hogy itt pattogtott mindegyik Danubiusos,hogy így kicseszni velük, nem lesz munka.
Erre a full Danubius "stáb" átmegy a Class-ba...

Nevetséges
Ez esett még rosszul, mint nagy rádió hallgatónak nekem. Ahogy megszűnt a rádió, másnap fél Danubius az új rádión volt már.. Persze a pénz, munka, megélhetés stb., de mégis azért.. Lehet, hogy ennyire kilátástalan volt a helyzet a folytatásra? :? Aztán az is egy megoldás, amit Bocskorék próbálnak, küzdeni, küzdeni, de egyszer úgyis elfáradnak.. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
..:Poldi:..
Banner mester

2009.11.20. 15:16:09

Na ClassFM-en volt Muse is 8) Bízom benne, hogy Coldplay, esetleg Oasis is lesz majd :) Borotválkozás közbe bemondják h akkor most a Muse-tól az Uprising.. borotva repült futottam a rádióhoz, hangot fel 8)
Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.20. 14:59:48

LM10 írta:Énse adatom be..túl van ez az egész hajtva szerintem...eddig a halottak nagy részének volt vmi rendellenessége(szívbaj,aszmás,stb)..de egy egészséges ember pusztán ebbe nem hallt még bele...aki meg ennek ellenére meghalt az meg pont a védőoltás szövődményébe halt meg.
Mikor említették az első 2 halottat azt hiszem MO-ról akkor is elmondták, hogy súlyos keringési rendellenessége volt az egyiknek. Ő spec a sima influenzába is meghalt volna. A másikra nem emlékszem mi baja volt már elötte is. És az a sok kisiskolás aki már elkapta 1-2 hete azok is mind ott fekszenek az úton letakarva... Érdekes róluk nincs szó, hogy semmi bajuk sincs már.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.20. 14:59:33

Így van Capon, azok az emberek, akik már nem a fiatal korosztályt alkotják, nehezebben fognak munkát találni. De így válság idején nemcsak a rádiós állással van így. Én autóelektronikus vagyok, de május 8. óta munkanélküli. Nem is vesznek fel sehova senkit, leépítik a cégemet, szerencsére még fiatal vagyok, így nekem még lesz esélyem munkát találni. De aki már 50-60 éves, már nem nagyon fog.

Balázsék egyébként tv-szereplők is, abból is vidáman megfognak élni.
Kép
Kép
Kép
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.11.20. 14:57:58

Vito írta: (bár TÉNY, hogy a pályázat kiírásnak a másik két csatorna felelt meg a legjobban. az szintén egy dolog, hogy a pályázatot egy 'anyagilag érdekelt érdekcsoport' írta. szomorú, hogy van erre ma lehetőség, de én ezen már nem lepődök meg)
most nem akarlak elkeseríteni, de sztem ezt te is tudod, meg mindenki. a pályázatokat úgy írják meg, hogy egy bizonyos fél nyerje meg. ebben az estben 2! szó szerint úgy írják meg a pályázatot, hogy senki más ne nyerhesse meg rajta kívül. úgy írják meg, hogy a paraméterek csak arra a pályázóra legyenek érvényesek. én ezzel most nem azt mondom, hogy most így történt, de valami hasonló lehetett. :roll:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.20. 14:55:50

Sanama írta:Vito ,
Én értem, és gondoltam is, hogy ez lesz.

De akkor nekem ne álljon le sírni meg pattogni, hogy mennyire kibsztak velük,mikor már eddig is annyi lóvét összeszedett Balázs a rádióból meg mindenből,hogy az fel sem tudod fogni.

Erre leáll pattogni,hogy átverték őket stb., mikor több millió sokkal roszabb sorsú ember él Magyarországon, ráadásul neki annyi volt,hogy 1nap után a munkahelye neve meg lett változtatva...
Szánalmas ez az egész rádiós téma. csak azokról az emberekről szól akik eddig is milliókat kerestek, TVk-ben szerepeltek, élvezték a média cécót. Ezek az emberek nem fognak éhen halni. Le annak szarva ott ahol állnak. A névtelen a háttérben megbúvó és dolgozó embereket kell sajnálni ezeknél a rádióknál. Akik nem fognak új szerződéseket kapni mert a kutya sem tudja róluk hogy élnek vagy halnak. ők nem kerestek milliókat nekik van igazán okuk a félelemre, nem ilyen Bocskor iszonyatszaramüsoromerőltetemmég10évig Gáborokkal kell itt foglalkozni.
LM10
Director del Fútbol

2009.11.20. 14:55:31

Énse adatom be..túl van ez az egész hajtva szerintem...eddig a halottak nagy részének volt vmi rendellenessége(szívbaj,aszmás,stb)..de egy egészséges ember pusztán ebbe nem hallt még bele...aki meg ennek ellenére meghalt az meg pont a védőoltás szövődményébe halt meg.
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.20. 14:43:43

LM10 írta:Kezd aggasztani ez a H1N1....Már a Barcások is elkapják...most sztetek érdemes beadatni? Mert sztem az ország fele beadatja, a másik fele nem. Most ki csinálja jól? Naon sok lehet a mellékhatása a magyarban...én abból indulok ki, h akkor a politikusok miért a németet kapták a magyar helyett..
Hát figyú ez a te döntésed, ahogy érzed. Én speciel nem adatom be magamnak. A fiatal (olyan szervezetre veszélyes ami még nem eset át sok influenzán, még nincs kialakulna az ellenanyag), és az idős súlyosan beteg emberekre veszélyes elsősorban. a sima influenza is ugyan így öli az embereket ugyan így kialakulhatnak szövödmények tőle. Az a baj, hogy a médiából már mást sem hallani csak a pánikkeltést, hisztériát. Ebből élnek semmi másból. Minden nap a híradó ezzel kezdődik pedig semmi újat nem tudnak róla mondani hetek óta. Itt megbetegedett ennyi ember ott megbetegedett ennyi ember. ÉS? Ilyen az influezna. Azt bezzeg nem mondják el sehol hogy tavaly a földön hányan haltak meg a sima influenzától és annak következményeitől.
Vito
Llegenda del Barça

2009.11.20. 14:38:41

vágom, nem is neked szólt konkrétan, csak úgy puffogtatok a nagyvilágba.:D
egyébként, amikor meghallottam, hogy végük lehet, aztán ahogy végük is lett én is igazságtalannak éreztem, (bár TÉNY, hogy a pályázat kiírásnak a másik két csatorna felelt meg a legjobban. az szintén egy dolog, hogy a pályázatot egy 'anyagilag érdekelt érdekcsoport' írta. szomorú, hogy van erre ma lehetőség, de én ezen már nem lepődök meg) de azért marhára túlzó volt, a két csatorna milliomos celebjeinek a hattyúdala.
egyrészt túlzás, másrészt pedig újabb okot adott arra a magyarnak, hogy
gyakorolja -a már génjeibe kódolt- siránkozást. amit imádunk.
LM10
Director del Fútbol

2009.11.20. 14:29:23

Kezd aggasztani ez a H1N1....Már a Barcások is elkapják...most sztetek érdemes beadatni? Mert sztem az ország fele beadatja, a másik fele nem. Most ki csinálja jól? Naon sok lehet a mellékhatása a magyarban...én abból indulok ki, h akkor a politikusok miért a németet kapták a magyar helyett..
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.20. 14:12:31

Vito ,
Én értem, és gondoltam is, hogy ez lesz.

De akkor nekem ne álljon le sírni meg pattogni, hogy mennyire kibsztak velük,mikor már eddig is annyi lóvét összeszedett Balázs a rádióból meg mindenből,hogy az fel sem tudod fogni.

Erre leáll pattogni,hogy átverték őket stb., mikor több millió sokkal roszabb sorsú ember él Magyarországon, ráadásul neki annyi volt,hogy 1nap után a munkahelye neve meg lett változtatva...
Vito
Llegenda del Barça

2009.11.20. 14:06:35

miért, mit vártatok?
ők is csak médiakummák!
oda mennek ahol a pénz van, nem is kevés, úgyhogy borítékolható volt a távozásuk. a Bocsiéknak is majd alább hagy ez a 'menjünk szembe az árral' hype és előbb-utóbb ők is beállnak a sorba.
pénzpénzpénz
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.20. 13:56:32

Indexen volt egy videó, 10perces, hogy világvége van.

1napot sem kellett várni

Röhej :)
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.11.20. 13:39:52

Sanama írta:Most nem mondjátok komolyan ??

Classfm.hu

Ebben tudjátok csak azt nem értem. Hogy itt pattogtott mindegyik Danubiusos,hogy így kicseszni velük, nem lesz munka.

Nevetséges
plusz még Jáksó Laci is ott van. ez már 2 ember a Danubiustól. a másik 2 meg csak úgy jött. én nem vagyok se Danubiusos se Slágeres, de akkor meg miért rinyáltak, hogy meg fog szűnni, meg minden, és nem lesz munkájuk, mikor tisztán látszik, hogy VAN. tegnap is a Showderben: "mindent megteszünk" :roll:

hát sikerült...
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.20. 13:15:40

Most nem mondjátok komolyan ??

Classfm.hu

Nevetséges
barca99
Llegenda del Barça

2009.11.20. 13:08:15

Nem tudom mennyire tűnt fel, hogy teljesen más zenei felfogás volt a két rádiónál. :D
..:Poldi:..
Banner mester

2009.11.19. 23:56:41

Class FM-en Bittersweet symphony :) D

Ami még eszembe jutott: Danubiuson pl.halhattunk Coldplayt. Sláger sose játszott ilyen stílusú számot le :roll:
Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.11.19. 19:45:05

kennyke04 írta:hát, én nem vagyok oda ezért az oltásért, de a legkevésbé a higanytartalmától tartanék :) orvosok készítették ezt az oltás, szóval azért nem kell attól parázni, hogy pont egy igen mérgező nehézfém mennyiségén siklottak át... inkább az a neccesebb, hogy nem 100%os az oltás és mutálódni fog, ami még ellenállóbb lesz...
Sok oltásban van higany(asszem a Hepatitis B-ben is pl., amit nem rég kaptam meg)...
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.11.19. 19:30:14

hát, én nem vagyok oda ezért az oltásért, de a legkevésbé a higanytartalmától tartanék :) orvosok készítették ezt az oltás, szóval azért nem kell attól parázni, hogy pont egy igen mérgező nehézfém mennyiségén siklottak át... inkább az a neccesebb, hogy nem 100%os az oltás és mutálódni fog, ami még ellenállóbb lesz...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
gygerike
Entrenador del Barça

2009.11.19. 19:24:59

Nem tudtam hova írjam ,ugy hogy ezt a topic-kot választottam. Na szal valaki nem tud küldeni 1 linket ahonnan le lehet tölteni a tesó kodex-et (Bro Code Burnay stinson ) :D Vagy akinek megvan az elküldené pls :D Előre is köszi
Visca El Barca
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.19. 19:23:59

LM10 írta:
..:Poldi:.. írta:amikor a doktor közölte mondokája végén az apróbetűs, mellékhatásos részt(tüdőgyulladás, 8 éven belüli bénulás ;)), akkor édesanyám sarkon fordult, és hazajött ;D ;D
Haverom története...

+Én azt is hallottam, h higanyt tartalmazz ami 2-3 éven belül idegbetegséget is okozhat.
Én azt olvastam,hogy nem a toxikus higany vegyületet tartalmazza. És egyébként is 1hét alatt kiürül a szervezetből.
Lezárt