Ez így nagyon kevés, és arról olvastam itt hogy le lesz mosva a kiscsapat... meg hogy direkt szenvedtek vereséget az első meccsen...
Hát ezek szerint mégse úgy volt.
az a csatár a jobbhátvéd voltRivaldo11 írta:Hullafáradt az Alcorcon. Ha nem ennyire enervált a csatár, egyenlítenek.
Azért ezt a teljesítmény nem kell komolyan venni, azért ennél sokkal többet tud a Real. Nem erőltetik ők ezt a kupát, egyértelmű. Abban viszont biztos vagyok, h az El Classicon majd egy egészen más Realt látunk....szajko írta:Ez a madrid, hogy 2. a bajnokságban?
Beszélt valaki arról a meccsről?Dani Alves_20 írta:A klaszikus még odébb van.
Az egy másik mecss.
Még le sem játszották.
Mire fel ez a túlzott magabiztonság?
Igaz. És a jelek szerint az alcorconiaknál is van parittya.gianni írta:Te ismered David és Góliat történetét?Rivaldo11 írta:Még mindig tennék pénzt a madrid továbbjutására. Igaz, már nem annyit, mint a meccs előtt. Képtelenség, hogy nem tudnak gólt lőni. Hihetetlen.![]()
KösziNorberto 25 írta:Na ennyit a 200 akarhany millios reklam margitrol,csak irigykedjetek,a tripla alom marad haha;;;
FM2010 szerint a 3adosztály aktuális csoportjának első helyére pályázhatnakGali írta:Nem tudom melyik az igaz. A Real ilyen gyenge vagy az Alcorcón 1. ligás csapat? Mindenesetre a 2 osztály különbség eddig nem nagyon látszik.